υπαρχει κατι σαν αντιδοτο στα φαρμακα?υποψιαζεστε κατι?η πρεπει να ερθει η ιαση της ψυχωσης για να χασουμε κ τα κιλα?(μεσα στα τοσα αρνητικα της ψυχωσης)
υπαρχει κατι σαν αντιδοτο στα φαρμακα?υποψιαζεστε κατι?η πρεπει να ερθει η ιαση της ψυχωσης για να χασουμε κ τα κιλα?(μεσα στα τοσα αρνητικα της ψυχωσης)
αντε γεια.ειμαστε αξιοι της τυχης μας.ξεδιπλωσα την ψυχη μου στο θρεντ αυτο κ απαντηση ουτε απο την οικοδεσποινα που τρο εγραψε.λες κ δεν λεω κατι.σας ειπα για χορτοφαγια.ουτε κριτικη ουτε τπτ.καλα να παθουμε κ λιγα παθαινουμε....
Aπο διαχειριση αντιψυχωτικων φαρμακων και κιλων, δεν ξερω να σου απαντησω, για αυτο και δεν μιλαω.
Γυμναστικη εχεις προσπαθησει να κανεις?? εστω περπατημα? καθημερινα!!
ευχαριστω για την απαντηση.παλι καλα.κανω βαρακια των 3,5 δυο 3 φορες την βδομαδα κ περπατημα μετριο.κολαει η ζυγαρια αδυνατο να χασω
βασικα οχι αδυνατο αμα ζοριστω τα χανω αλλα φοβαμαι οτι θα ξαναγινει αυτο που εβαλα με τοκο οσα ειχα χασει.πρεπει να βρεθει καποιο αντιδοτο πιστευω ή τρυκ πιο απλα μυστικο πωγς να το πω ωστε παρολο που θα υπαρχει ο λογος που εβαλα κιλα κ θα υφισταται να που ειναι τα φαρμακα να τα χασω .δεν ξερω αμα εγινα κατανοητος...
ΚΑΛΑ μην με βοηθας τοσο πολυ θα παθεις τιποτα...οσο για την απαραμιλλη ευγενια σου εσυ δεν απωθεις καθολου τον αλλο κ τον ελκεις να σε ανοιξει την ψυχη του... ΥΓ οκ κ εγω δεν το πηγα τελεια αλλα ουτε συγνωμη εντος εισαγωγικων δεν με αφησες να πω με αυτο το φιλολογικο χεστηκες π αναφερες.εισαι συγκλονιστικη...τι να σου πω?μαγευτικα απο τον τροπο σου εγω
κ επειδη δλδ ανερτησες βιβλιο εσυ πρεπει να τα αφησουμε ολα κ να ασχοληθουμε μονο με αυτο?ακου εκει χεστηκα να το διαβασω...μιλα καλυτερα κ λιγοτερο εριστικα(οποιος δεν ασχολειται με το βιβλιο σου δεν χεστηκε κιολας)
Ελα κραξε κι αλλο μπορεις!
Αρκει να εχεις τον τελευταιο λογο...
Οκ οτι πεις!
Δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να κοψεις τηνν ορεξη σου αν παιρνεις αντιψυχωτικα , ειναι σαν παιρνεις υπνωτικα , και να μην θες να κοιμηθεις .......εχουν αυτην την δυσαρεστη παρενεργεια , απλα σιγουρεψου οτι τα χρειαζεσαι , διοτι πολλα μελη , παιρνουν αντιψυχωτικα , χωρις πραματικη αναγκη .......πχ. σαν επικουρικα ενος αντικαταθλιπτικου ......