Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Διάβασε λίγο το αρχικό ποστ του νηματοθέτη, μετά διάβασε ένα άλλο ποστ που μου απαντάει ο νηματοθέτης, ότι την έβλεπε ως δοχείο ηδονής. Εντάξει είναι εύκολο να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα, τα παραπάνω που αναφέρω τα έχει παραδεχτεί μέχρι και ο νηματοθέτης, ότι την έβλεπε ως δοχείο ηδονής. Άρα δεν είναι μόνο δικά μου συμπεράσματα. Και τέλος εάν εσύ πιστεύεις ότι καλά έκανε το 17χρονο κορίτσι και ξεγυμνώθηκε χωρίς καλά καλά να ανταλλάξουν μια πρόταση που λέει ο λόγος, οκ πάω πάσο, αλλά και πάλι κρατάω την αρχική μου άποψη, ότι θα μπορούσε μετά από ένα δυο ραντεβού να γίνει κάτι τέτοιο, να γνωριστούν πρώτα. Προφανώς και σε αυτές τις ηλικίες είναι σεξ, σεξ και πάνω από όλα σεξ, αλλά δεν είπα κάτι παράλογο, ούτε είμαι ο τρελός του χωριού. Αυτό που είπα είναι ότι θεωρώ χαμηλής ποιότητα άτομα, που με το καλημέρα σας, σεξ. Καταλαβαίνεις πάνω κάτω ποιά είναι η προσωπικότητα αυτού του κοριτσιού. Αύριο θα την εκμεταλεύονται, όχι επειδή κάνει σεξ, αλλά με την κακή κρίση των πράξεών της. Το πρόβλημά μου δεν είναι στο ότι κάνει ή έκανε ή θα εξακολουθεί να κάνει σεξ, το πρόβλημα είναι στην κρίση των πράξεων, δηλαδή πότε πρέπει το ένα και πότε πρέπει το άλλο. Και αν σου ακούγεται η λέξη "πρέπει" βαρετή και θέλεις να μου κάνεις επανάσταση γι'αυτή, θα απαντήσω, πως υπάρχουν μερικά πράγματα στην ζωή μας, που πρέπει να γίνονται στην κατάλληλη ώρα. Εδώ τα 17χρονα αγόρια, "πουλάνε" στις κοπέλες φούμαρα και καλά ότι έχουν την δήθεν εμπειρία και τρέχουν από πίσω σαν τα σκυλάκια. Αυτό αναφέρει ο νηματοθέτης λίγο πιο πάνω με άλλα λόγια, βγάζοντας με σωστό από το πρώτο θέμα που έκανα εδώ για πρώτη φορά για την "ρηχότητα των νέων σήμερα και ο ρόλος της παιδείας". Αυτά έλεγα τότε και σχεδόν όλοι με λέγατε απόλυτο κλπ, έρχεται τώρα ένας 17χρονος και σου λέει ακριβώς τα ίδια με άλλα λόγια, άρα βγήκα αυτομάτως σωστός, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει, ότι μερικές φορές δεν έχω πει και βλακείες. Τα έλεγα εγώ από την αρχή, αλλά ήμουν ο συντηρητικός και ότι η θρησκεία με έκανε έτσι, έρχεται ένα παιδί 17 χρονών και σου λέει τα ίδια αλλά με άλλα λόγια και σε διαφορετικές καταστάσεις...