Όχι θεολογικά, όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι για τον Θεό. Μην κοιτάς την Εκκλησία, αλλά την θεολογία τι λέει.
Printable View
Ναι, διότι δεν αποδέχεται το σεξ ως απόλαυση, αλλά ως πράξη για τεκνογονία. Αυτή είναι η βασική λειτουργία του σεξ. Το ίδιο είναι και για τα ετερόφυλα ζευγάρια που η Εκκλησία δεν δέχεται, το σεξ πριν τον γάμο, γιατί το σεξ πριν τον γάμο δεν γίνεται για τεκνογονία, αλλά μόνο για ηδονή-απόλαυση.
Χμ, άλλα ξέρω για την Γερμανία και την κτηνοβασία, πως δεν την καταδικάζει κανένας νόμος την κτηνοβασία, στην Γερμανία. Ναι, γι'αυτό είπε και η ελισάβετ παραπάνω ότι δεν πρέπει να τα συγχέουμε και δεν λέμε για δικαιώματα στους παιδόφιλους, αλλά το έφερε η ελισάβετ ως παράδειγμα, ότι δεν πρέπει να συγχέονται αυτά τα τρία.
κοιταξε επειδη η θεολογια η να στο πω αλλιως τα θρησκευτικα ηταν απτα αγαπημενα μου μαθηματα εως και νυχτερινο τεχνικο λυκειο που τελειωσα δεν αναφερετον σε κανενα σημειο σε σεξουαλικα θεματα.ωστοσο αν εννοεις οτι ο θεος δεν ξεχωριζη τους ανθρωπους απτη σεξουαλικοτητα τους για να τους συγχωρεσει τοτες ναι συμφωνω.ειναι παντα ετοιμος να συγχωρεση ολους αναιξερετος. χρωματος/ρατσας/υψους κ.τ.λ κ.τ.λ.ρατσιστες οι ανθρωποι ειναι οχι ο θεος.αλλα οτι θα καταλογηση αμαρτιες ναι θα καταλογιση θα κρινει και με βαση της σεξουαλικες προτιμησεις.τωρα αν καποιος αντιλαμβανετε οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο-ειναι αμαρτια και ζητηση συγχωρεση εννοειτε και θα τον συγχωρεση.αυτο εννοεις????
Νομιζω εβγαλες λάθος λογικό συμπέρασμα.
Νομιζω η Ναταλία θεωρεί ταυτόσημα τον πρωκτικό ερωτα ειτε γίνεται απο ομοφυλόφιλους ειτε απο στρέιτ ζευγάρια. Δηλ σαν πράξη είναι μια μορφή σεξουαλικής εκτόνωσης κ ηδονης κ στις 2 περιπτωσεις.
Αυτό που δεν δέχεται είναι να θεωρουμε μονόπλευρα οτι οι γκέι αμαρτανουν με αυτή την πράξη κ όταν γίνεται απο νόμιμα ζευγάρια να μη τίθεται θέμα φυσιολογικού η όχι, αμαρτίας η όχι.
Δεν είπε πως πρεπει να του αρέσουν του άντρα κ οι αντρικοι πισινοι αν κανει πρωκτικό στην γυναικα του κ δηλώνει στρέιτ.
Διορθωστε με αν κατάλαβα λάθος.
Δεν μπορούμε να ακυρωσουμε τον ρολο της ηδονής κ της ευχαριστησης στον ερωτα γιατί λογικό είναι να είναι ευχάριστος ώστε τα πλάσματα να συνεχίζουν να κανουν ερωτα για αναπαραγωγή κ ευχαρίστηση.
Δηλαδή ο Θεός αποδέχεται σαν πλάσματα τους ομοφοφιλους αλλά τους αφαιρεί το δικαίωμα της σεξουαλικής διέγερσης κ εκτόνωσης;; Ας τους ευνουχησουμε τοτε.
Κ ενα άλλο επειδή η όλη ιστορία με τον θεο εμένα μου φαίνεται παράλογη πέρα απο τις 10 εντολές που έδωσε απευθείας στον Μωυσή όλα τα υπόλοιπα για το τι να κάνουμε στο κρεβάτι μας η όχι απο ποιον υπαγορεύτηκαν κ ποιοι ορίζουν τα θέλω η όχι του θεού;; Μήπως ταυτίζονται με τα θέλω κ τις ηθικές αρχές του εκαστοτε θρησκευτικού ηγέτη η δημιουργού δόγματος;
Ξέχασα είχαν όλοι το Αγιο πνεύμα που τους τα υπαγόρευε!!
υποτειθετε οτι υπαρχουν τα ιερα βιβλια.π.χ παλαια και καινη διαθηκη.αλλα δεν μιλανε καθολου για σεξουαλικα θεματα.
παρα μονο για ιεροδουλες.αλλα τωρα που το ειπα αυτο θυμαμε οτι ο χρηστος ειπε η αμαρτιες της σαρκας ειναι ελαφροτερες απτης αμαρτιες της ψυχης.(αμαρτιες της σαρκας μεχρι σε ενα λογικο σημειο φανταζομε)