Σειριε,μια φίλη χαρακτήρισε την ψύχωση " ύπουλο πράγμα" που σε πιάνει σιγά σιγά και προσπαθεί να σου κρυφτεί...Αυτό που φοβάμαι είναι ότι για καλή θεραπεία ισως πρέπει να γίνει μετάβαση στην Αθηνα
.Ποια είναι η γνώμη σας;
Printable View
Σειριε,μια φίλη χαρακτήρισε την ψύχωση " ύπουλο πράγμα" που σε πιάνει σιγά σιγά και προσπαθεί να σου κρυφτεί...Αυτό που φοβάμαι είναι ότι για καλή θεραπεία ισως πρέπει να γίνει μετάβαση στην Αθηνα
.Ποια είναι η γνώμη σας;
Καλή δύναμη κ κουράγιο
Θέμα γιατρού είναι κ όχι τόπου...πχ η Αθήνα σίγουρα έχει περισσότερες επιλογές.
Εγώ βρήκα εναν γιατρό που απο άποψη επαγγελματισμού κ εξυπηρέτησης μου ταίριαξε.
Κάνω συμβουλευτική κ όχι ψυχοθεραπεία με κάποια μεθοδο λόγω μεγαλύτερου κοστους κ γιατί βρίσκεται σε άλλον νομο.
Γενικά είμαι ανετος μαζί του κ είμαι ειλικρινής απέναντι του κάτι που είναι σημαντικό.
Παιδιά,την άλλη βδομάδα βγαίνει αλλά ακόμα τα ίδια πιστεύει,ούτε που έχει καταλάβει τι έπαθε ακόμα... Αν δε θέλει να συνεχίσει τα φάρμακα υπάρχει κάτι που μπορώ να του πω; Ακόμα, έχετε συμβουλές για τις πρώτες μέρες ς
αν δε το καταλαβει ο ιδιοσ δε γινεται τιποτα
Elis συμφωνώ αλλά έμαθα ότι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει,ακόμα δεν έχουν δουλέψει τα αντιψυχωτικά.Μπορει να πάρει μέχρι 3 μήνες να επανέλθει. .. Για να τον βγάζουν όμως σημαίνει πως υπάρχει πρόοδος,ε;
Όσο παίρνει φάρμακα θα βελτιώνεται αλλά πολύ σιγά έτσι νομίζω εγώ θέλει διατροφή βάλτου να φάει προϊόντα χωρίς επεξεργασία δηλαδή τοπικά από χωριό κ πάρε του ηλεκτρολύτες από φαρμακείο κ βιταμίνες