Η ελβιρα ειχε προβλημα με νοσοφοβια ηδη απο το 2011 που ειχε πρωτογραψει στο φορουμ και δεν ξερω αν ειχε και πιο πριν.
Εσυ το ξεπερασες?
Printable View
Παιδια θελω να σας ευχαριστήσω ολους για τις απαντήσεις σας!!!!
Πραγματικα με ηρέμησαν σε ενα βαθμό ολα αυτα που μ στείλετε!
Τα νεα μου ειναι τα εξής:εχω ευθιαςμο αυχένα και ολο αυτο μου προκαλεί τις ζαλάδες τους πονοκεφάλους τα μουδιασματα στο κεφαλι.δυστγχως για αυτο δεν μπορω να κανω κατι αλλο παρα μονο μασαζ φυσικοθεραπείες και κάποιες ασκησεις που μου δειξανε οταν θα με πιανει έντονα.οι κριδεις πανικου προέρχονταν απο τις ζαλάδες που εχω.ζαλιζομαι νομιζω οτι θα λιποθυμησω με πιάνουν μετα ταχυπαλμιες και το ενα φέρνει το αλλο:)
Τουλαχιστον κατάλαβα απο που προέρχονται ολα αυτα!
Οσο για την αδυναμια που ειχα με το που ξεκονησα να τρωω καθε πρωι φρέσκια προπολη μου εφυγε εντελώς.
Τωρα που σας γράφω ειμαι διακοπες σε ενα ξεκουραστο μέρος οπου προσπαθω να ηρεμήσω και να αφήσω πισω μου το αγχος της καθημερινότητας.μπορω να πω οτι ηδη εχω φορτώσει μπαταριες και ειμαι μια χαρά αν εξαιρέσουμε το κολαρο που φοράω οταν με πιανει οι αυχένας μεσα στην ημερα:(
Δεν περιμενα οτι ο αυχένας μπορει να προκαλέσει τέτοια συμπτωματα(ακομη κ κομπο στον λαιμο λογω της έντονης σύστασης των μυων)
Αυτο που νε τρομάζει μονο ειβαι να μην ξαναγυρίσω στο καθημερινό τρεξιμο και με ξαναπιασει παλι αγχος κ ειμαι παλι χαλια αλλα πιστευω πως δεν θα το αφήσω Ν μου συμβεί .
Εχω πει στον εαυτό μου οτι αν ξαναεπιτρεψβ να μου συμβεί κατι τετοιο θα συμβουλευτω εναν ψυχολόγο ως προς το θέμα της φοβίας μου με την αρρώστια γιατι αυτο ειναι που με φοβίζει κ με παει πισω.προσπαθω να θυμηθώ τον εαυτό μου παλια και με θλίψη μπορω να πω οτι με θυμαμαι απο μικρούλα κιόλας να φοβαμαι τις αρρώστιες τοςοο πολυ!θυμαμαι σκηνές του παρελθόντος που οκο ψαχνομουν.ε δεν ειναι κ φυσιολογικό αυτο! Εδω οταν με πρώτο έπιασαν πριν 4 μηνες οι κρισεις πανικου δεν θα ξεχάσω οτι περπατούσα και τα ποδια μπυ ηταν λες κ ειχα καρφιά απο κατω κ μουδιαζανε.και φυσικα ημουν πεπεισμένος οτι ειχα σκπ!
Αφηνω πισω μου ολα αυτα προσπαθω να ειμαι χαλαρη(και το εχω καταφέρει αυτον τον καιρο) κ αν γυρίσω αθηνα κ ειμαι ξανα οπως πριν θα ζητήσω βοήθεια !ελπιζω να μην με απογοήτευςω μονο:)
Μπραβο ελβιρα που αρχισες να βρισκεις σιγα σιγα την ακρη σου, σου ευχομαι να μην ξαναυποτροπιασεις! :)
Καλησπέρα δεν ξέρω άμα ακόμα μπαίνεις εδώ.. μακαρι..θα ήθελα να μου πεις για την πλευροχονδριτιδα γιατί περνάω παρόμοια φάση.άμ έχεις όρεξη να τα πούμε. Ποιος γιατρός διέγνωσε την πλευροχονδριτιδα και τι έκανες για να το ξεπεράσεις..
μπορει να μην ειναι ον λαιν επειδη ειναι παλιο το θρεντ συμβουλεψου γιατρο.