Μπορεί ή το ένα ή το άλλο ή και τα δυο.
Printable View
Καλύτερα να μην το έκανα ποτέ μου.
δεν εννοώ αυτό... Αν ισχύει το δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός εισαι, εσύ θεωρείς ότι ισχύει αυτό για σένα; εισαι το ίδιο με την υποτιθέμενη φίλη σου; Αυτό που καταλαβαίνω από τις ενοχές που βγάζεις είναι ότι δεν ισχύει. Γιατί επιμένεις να την αποκαλείς φίλη σου; Επίσης "φίλη" να έχει 5-6 και 7 γκόμενους παράλληλα το θεωρείς σοβαρό; και εσυ έχεις πρόβλημα που έκανες σεξ και μια φορά μόνο με το γκόμενο που λες; καλά έκανες και το έκανες και έπρεπε να το κάνεις οχι μία αλλά 500 .Φιλικές , κοινωνικές σχέσεις σε τέτοια πλαίσια ειναι σχέσεις του κώλου. Ξεκόλλα επιτέλους τόσο καιρό τα ίδια....
Είμαι όντως πολύ χαζό που κόλλησα έτσι. Λες από αυτό το κόλλημα να έπαθα και την ψύχωση???
Βρε δελφινι, φτάνει να βασανίζεσαι. Δεν έκανες και κανένα φονικό, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Μικρη ήσουν, άμυαλη λογω ηλικίας, καταπιεσμένη κ λογω θρησκίας υποθετω καθ έκανες κι εσυ την επανάσταση σου. Ε δεν εγινες και τζιχαντίστρια. Ουτε και τον βίασες τον τύπο. Και στην τελική η Μαρία η μαγδαλινή ηταν τακίμι του Ιησου, όχι καμία αλλη,εφτανε που μετανοιωσε. Ε δες το ετσι κι εσυ.
Ξεχνα τα όλα και πες φτανει τοσα χρονια που ημουν αυτη που εκλεψε τον γκόμενο της αλλης. Τωρα θα με ξέρουν αλλιως. Βρες κατι να σου αρεσει, μια τέχνη, κάτι και βάλε όλη την ενέργεια ποτ εβαζες στο να σε μαστιγώνεις, σε κάτι πολύ ομορφο που θα σε κανει να αγαπας τον εαυτό σου. Τίποτα δεν ξεγίνετε αλλά δε χρειαζεται μια ατυχη στιγμη να σου φαει ολη τη ζωη σου.
Στην ελληνική κοινωνία που ζούμε αυτό είναι μεπτόν δηλαδή ο άλλος δεν σε μιλάει ούτε σε κάνει παρέα αν έχεις κάνει κάτι τέτοιο και δεν πρέπει να το πεις σε κανένα αν θες να σε κάνουνε παρέα.
Μα δεν πηρες το γκομενο της φιλης σου.αυτο ειναι που δεν μπορεις να καταλαβης.λες να την πειραξε τοσο πολυτη φιλη σου??αφου απο τι διαβασα ειχε αλλους 3 εκτος απο αυτον.εδω ο κολλητος μου πριν παντρευτουμε εννοειτε. μου πασαρε μια πρωην του και επεμενε κι ολας να δοκιμασω μαζη της..και του λεω δεν σε πειραζει?
Οχι ρε μου λεει πλακα κανεις εγω ουτε σι αλλος φευγω για παντα γερμανια.αλλα και να μην εφευγα
Δεν τη θελω καθολου της εχω πει οτι θελω να χωρισουμε και χωρισαμε δεν τρεχει κατι.αν ηταν
Πραγματικη φιλη η φιλη σου κατω απο τετοιες συνθηκες δεν επρεπε να την πειραξη καθολου μα καθολου.αλλο θεμα να πεις οτι ειχανε κατι σοβαρο
Ειχανε αισθηματα ο ενας για τον αλλο.η φιλη σου πηγενε με οποιον νανε αυτο την πειραξε.?
Κοιτα,θα στο πω οπως το καταλαβαίνω και χωρις να θελω να σε προσβάλω για κανενα λόγο.
Πρωτον, ένα δίκιο το έχεις. Είμαστε λιγο υποκριτες ως κοινωνία. Δηλαδη μπορεί να εχουμς κανει τα απιστευτα αλλα αν μάθουμε οτι κάποιος εκανε κατι "ταμπου" ππεφτουμε να τον φάμε.
Απο την άλλη όμως νομίζω πως οι άνθρωποι δεν είναι πως δε σε κάνουν παρέα επειδη λες οτι εκανα αυτο το πράγμα, αλλά επςιδή το επαναλαμβάνεις συνέχεια ολη την ωρα. Καταντας κουραστική δηλαδή. Δε το λςω για να σε πρισβάλλω, νομίζω πως είναι μέρος της ασθένειας σου η εμμονή αυτή που έχεις πάθει και θςλεις να το λες. Σε δικαιολογώ. Απλώς δεν ξέρω αν ενας ανθρωπος με τα δικά του κι αυτος προβλήματα θα μπορςί να κανει παρέα και να συζητα ολο το θδιο πραγμα τη στιγμή που πχ είναι ανεργος και εχει παιδια, είναι φορτωμενος με χρεη ή οτιδήποτε.
Μπορω να σε καταλάβω απο την αποψη οτι σς ποναει και θες να λες τον πονο σου, αλλά αν το δεις λογικά 20 χρονια τωρα το συζητας και δεν αλλαξε κάτι. Ουτε και προκειται γιατι να ξεπας με τον γκομενο της φιλης σου δεν γίνεται. Η πιο καλη λυση ειναι να το ξεπεράσεις πιστευω. Βρες μια ασχολία, δουλεψε εθελοντικα, κάνε κύκλο; τσεκαρε τους ανθρωπους και αν δεις οτι καποιος σε αγαπα και σε καταλαβαίνει τοτε να ανοιχτείς.