ηρέμησε και σκέψου μετά τι θα κάνεις.
να ξέρεις οτι τίποτε δεν χάνεται και τπτ δεν είναι οριστικό.
όταν αλλάξουμε εμείς, αλλάζουν και οι αλλοι.
αν αποφασίσεις να φέρεσαι διαφορετικά, πάλι θα έχεις φίλους, ίσως και τους ίδιους αν τους θες ακόμα.
Printable View
οταν ηρεμησεις να σκεφτεις αυτο που εγραψε η ελισαβετ.
υπαρχει ο χρονος που δειχνουμε στους αλλους οτι ειμαστε εκει, και ο χρονος που ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
μην παραλειπεις αυτο το δευτερο σταδιο.
εσυ μπορει να το νοιωθεις σαν ενδιαφερον εκ μερους σου, αλλα ισως ειναι κατι αλλο και ισως ο αλλος το εκλαμβανει σαν να μην σεβεσαι τον χωρο του και τις επιθυμιες του ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ.
καθε σχεση εχεις τους ρυθμους της.
αν ο αλλος θελει να σε βλεπει 1 φορα το μηνα , κι εσυ μια φορα τη μερα, υπαρχει προβλημα. δεν εισαι εσυ ο αληθινος κι ο αλλος ο ψευτικος, εσυ ο αλτρουιστης κι ο αλλος ο παρτακιας.
υπαρχει προβλημα στους ρυθμους της σχεσης. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Τίποτα μόνιμο αλλά και τίποτα προσωρινό... Όλα είναι φλου βασικά στη ζωή.
Δε θέλω να έχω άλλες παρτίδες με τέτοια άτομα. Δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα και στα ιδανικά μου.
Μετά από αυτό, το γυαλί ράγισε επικίνδυνα και έσπασε.
Θα γνωρίσω κόσμο και θέλω την επόμενη φορά να προσέχω, για να έχω.
Πάντως, σίγουρα το θέμα των ρυθμών και της σύμπλευσης των απόψεων, πρέπει να παίζει ρόλο σε μια φιλία.
Δεν νομίζω ότι θα συμπλεύσουν ποτέ. Έχουν άλλες απαιτήσεις.
Παντα βγενουν λαδι απο πανω τουλαχιστον προσπαθουνε γιαυτο κι εγω εχω δυο τρεις στανταρ φιλους και τελειωσε.απο κει και περα αν τυχη να κανω φιλους καλους αλλιος ζαμαν φου.βγενω για κανα καφε με κανενα κολλητο λεμε τα δικα μας και απο κει και περα ασχολουμε με τη γυναικα μου.
Μου έχει εντύπωση πάντως ο τρόπος σκέψης σου και εννοώ το εξής.
Δεν μου αρέσει να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα αλλά μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι στον κόσμο σου.
Κρίνεις εύκολα τους άλλους? Γιατί δεν θέλεις να σε λένε παρτάκια και ότι άλλο? Αν είσαι θα ειπωθεί αλλά από την άλλη εάν δεν είσαι γιατί θα πρέπει συνεχώς να πιέζεις τον εαυτό σου να μη φανεί ως τέτοιος.
Θεωρώ ότι περιορίζεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο, να μην σου πουν το ενα, το άλλο. Ότι θέλουν να πουν και μπορεί να είναι αλήθεια ή ψέμα τι θα κάνεις δηλαδή εσύ κάθε φορά που θα σε απορρίπτουν θα κλαις τη μοίρα σου και θα λες εγώ είμαι ρομαντικός,,προσπαθώ να είμαι καλός, ευγενικός εσείς δεν με καταλαβαίνετε και θα απογοητεύεσαι και πάλι από την αρχή. Μου φαίνεται πολύ περίεργο και ψυχοφθόροόλο αυτό. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα ταιριάξεις και άλλοι όχι μην προσπαθείς να γίνεσαι αποδεκτός από όλους, πολλές φορές όσο καλές προθέσεις και φιλκός να είσαι εάν δεν σε πηγαίνει ο αλλος και δεν σε συμπαθεί δεν θα προχωρήσει η γνωριμία. Ή θα προχωρήσει μόνο που από την άλλη πλευρά θα υπάρχει μία απόσταση κσι εσύ θα νομίζεις ότι ο άλλος σε συμπαθεί και μετά κάτι θα γίνει και θα πεις" μα καλά εγω τον θεωρουσα φίλο μου αυτός γιατί με αντιμετωπίζει έτσι" γιατι πολύ απλά η φιλία θα υπήρχε μόνο από την πλευρά σου και αυτό γιατί ο άλλος μπορει να είχε δώσε κάποια δείγματα από την αρχή ότι δεν ψήνεται και πολύ να είστε φίλοι αλλά σκέφτεται και αυτός δεν βαριέσαι σιγά ένας ακόμη είναι που μου έχει γίνει κολλιτσίδα.
Γι αυτό σου λεω ξανασκέψου τι ζητάς από τους ανθρώπους, για ποιο λόγο θέλεις να κάνεις παρεα με συγκεκριμένους ανθρώπους και τελικά τι συμβαίνει
Είμαι στον κόσμο μου. Καλά μάντεψες.
Ναι, κρίνω και κρίνομαι εύκολα. Θα έλεγα ότι εκτός από ψυχοφθόρο είναι και ψυχαναγκαστικό αυτό το χούι που έχω, να έχω μια καλή εικόνα. Φοβάμαι ότι δεν έχω τα επιχειρήματα να αντικρούσω έναν κακό λόγο για μένα και έτσι θέλω να είμαι καλός για να μην έχει πάτημα ο άλλος.
Πολύ κακή και καθόλου σοφή η κίνησή μου αυτή.
Πράγματι... Δεν έχω σκεφτεί γιατί χρειάζομαι τους φίλους... Αλλά θα το σκεφτώ και με άλλα μυαλά, θα προσεγγίσω νέους ανθρώπους.
Δεν ξέρω εάν έχεις αυτογνωσία ή απλά συμφωνείς με όσα γράφω απλά και μόνο για να σταματήσω αλλά εγώ κλείνοντας θα σου πω το εξής
Πως αυτός ο τρόπος σκέψης δεν προχωράει για πολύ, στην αρχή βοηθάει αλλά μετά όλο αυτό του πολύ καλου, ευαισθητου μου δίνει την εντύπωση του ψεύτικου, του προσποιητού.
Εσύ καταλαβαίνω ότι το παρακάνεις με την καλή εικόνα αλλά από ένα σημείο και μετά είναι καταπιεστικό προς τον ίδιο σου τον εαυτό.
Ελπίζω να δεις την θετική πλευρά αυτής της κατάστασης που έζησες και να προχωρήσεις παρακάτω, να σκεφτείς τα λάθη σου και να βελτιωθείς.
Συμφωνώ στο γεγονός, ότι από ένα σημείο και μετά δεν το κάνω μέσα από την καρδιά μου όλο αυτό, αλλά από φόβο.
Γενικά, στη ζωή μου το παρακάνω και υπερβάλλω αρκετά. Είμαι αμετροεπής.
Προφανώς έχει μια θετική πλευρά το όλο πράγμα και σίγουρα θα σκεφτώ τα λάθη μου.
Αρκετά έκανες για σήμερα. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τις συμβουλές σου.
Και οτι τα λες ολα ετσι οπως ειναι χωρις περιτυλιγματα και μεταξωτες κορδελες
ναι αλλα με μια βασικη διαφορα.εμενα δεν με νοιαζει αν θα βρω το δικιο μου η οχι ενω εσενα σε νοιαζει μαλλον.δεν με νοιαζει γιατι ξερω οτι δεν θα βρω το δικιο μου αλλα και να το βρω μετα απο λιγο καιρο θα ξανα γινει μαλλον.οποτε δεν με νοιαζει και προχοραω παρακατω.κοιταξε να δεις,
γιατι οποσδηποτε οι αλλοι πρεπει να εχουν την καλυτερη εντυπωση για εσενα??και γιατι αυτο σε καιει τοσο πολυ.π.χ μπορει καποιος να πει για εμενα οτι ειμαι φονιας.εγω γιατι πρεπει να αποδειξω στους αλλους οτι δεν ειμαι???ο καθενας μπορει να σχηματιση οτι γνωμη θελει και για εμενα και για εσενα και για ολους.εγω ξερω το ποιος ειμαι και το τι ειμαι.απο κει και περα δεν παν οι αλοι να λενε οτι θελουνε.ποσος με νοιαζει.εμενα με νοιαζει που οταν βαζω το κεφαλι μου στο μαξιλαρι κοιμαμε
ησυχα.εσυ τρεμεις στην ιδεα μηπως πουνε ααα ο ταδε ειναι ετσι η αλλιος.και??δεν παν να λενε.
εσυ δεν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου??ξερεις ποσοι και ποσοι φιλοι εχουν περασει απτη ζωη μου??και εγω δεν θυμαμε.αμετρητοι.και ξερεις ποσοι μεινανε??μονο τρεις.αλλα ειμαι υπερ ευχαριστημενος και ευτυχησμενος με τους φιλους μου.αλλους τους απεριψα εγω για τον α.η β λογο και αλλοι απεριψαν εμενα για α.η β λογο.αλλα δεν τρεχει κατι δεν ειναι υποχρεωτικο να μας δεχονται ολοι για φιλοι ουτε εμεις ειμαστε υπποχρεωμενοι να τους δεχομαστε αλλου για φιλους.
τους φιλους μας τους επιλεγουμε.οπως επιλεγουνε και εμας για φιλους.προχωρα τη ζωη σου κανε γνωριμιες κανε συζητησεις ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ και ολα τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους.αν περνας καλα 'εσυ θα θα περασουν και οι φιλοι καλα μαζη σου
Μην καθεσαι και ακους τον καθενα τι σου λεει και σε προσβαλλει. Εμενα μια χαρα μου φαινεσαι. Λιγο αυστηρος μου ειχες φανει σε ενα αλλο θεμα και ειχα σπαστει αλλα ειχες δικιο ως ενα βαθμο αλλα εδω ωραια τα λες, δεν εισαι εσυ αυτος που φταιει αλλα οι δηθεν φιλοι σου. Σε πληροφορω σπανιζουν οι καλοι φιλοι αν τους βρεις μην τους χασεις οι αλλοι ειναι για τα μπαζα δεν αξιζει καν να ασχολεισαι βρισκουν εναν αποδοπομπιαιο τραγο σε καθε παρεα για να τον κοροιδευουν η να τον γραφουν η και τα δυο. Αυτες δεν ειναι παρεες, αλλα φιδοπαρεες.
μα δεν ειπαμε οτι δεν ειναι μια χαρα προσπαθουμε να βοηθησουμε οσο μπορουμε φυσικα.απο τι αντιλαμβανομε εγω τουλαχιστον το προβλημα του φιλου μας προερχετε απο το φοβο το τι θα πουνε οι αλλοι για αυτον.πολυ τον απασχολη αυτο σε βαθμο υπερβολης.για αυτο του γραφω αυτα που του γραφω.οταν ειμαστε σε μια παρεα κανουμε συζητησεις κανουμε αστεια γελαμε αλλες φορες μιλαμε σοβαρα και περναμε καλα τουλαζιστον προσπαθουμε.θελω να πω οτι δεν μας απασχολη το τι θα σκεφτη ο αλλος για εμας.αν εγω κανω ενα αστειο και γελαμε δεν θα με απασχοληση αν ο αλλος μεσα του πιστεψη οτι ειμαι χαζος η ηλιθιος.ας πιστεψη οτι θελει.αν δεν καταλαβει οτι κανω πλακα και με θεωρηση ηλιθιο η χαζο τοτες αυτος ειναι ο ηλιθιος που δεν καταλαβενη.σε καποια στιγμη ο φιλος μας λεει(διορθωσε με αν κανω λαθος) οτι εψαξε επιμονα τους φιλους του απτο τηλ.γιατι φοβηθηκε μην κατηγορηθη που χαθηκανε.ωραια και αν χαθηκανε γιατι δεν τον εψαξαν αυτοι??και εψαχνε ο ιδιος και επιμονα.θα μμπορουσε και αυτος να κατηγορηση τους φιλους του που χαθηκαν.φυσικα και πρεπει να ψαχνουμε καινα ενδιαφερομαστε για τους φιλους μας δεν λεω αυτο.απλα το λεω για να τονισο το φοβο που εχει για το ΤΙ ΓΝΩΜΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.και πιστευω οτι ολο το προβλημα απο εδω ξεκιναει.συγννωμη κι ολας μηπως αυτος ο φοβος τον κανει να (φωρτονετε)στους αλλους???μια υποθεση κανω.λεω μηπως ειναι ετσι.
αλλα δεν αποκλειετε ομως να ειναι και αυτο που λες εσυ.ψευτοπαρεες..αλλα οπως και να εχει η ζωη προχωραει παρκατω μπορει να βρει καλυτερους φιλους και να περνανε και τελεια.και τοτες δεν θα τον απασχολη καθολου η γνωμη των αλλων