Γραφω αναλυτικα στο άλλο νημα.
Printable View
Γραφω αναλυτικα στο άλλο νημα.
Στο άλλο .
Στην κατηγορία supplements,λέει τα εξής για το Βαλσαμόχορτο:
''St. John's wort. Although this herbal supplement isn't approved by the Food and Drug Administration (FDA) to treat depression in the U.S., it may be helpful for mild or moderate depression. But if you choose to use it, be careful — St. John's wort can interfere with a number of medications, such as heart drugs, blood-thinning drugs, birth control pills, chemotherapy, HIV/AIDS medications and drugs to prevent organ rejection after a transplant. Also, avoid taking St. John's wort while taking antidepressants because the combination can cause serious side effects.''
Kαι ρωτάω γενικά:Μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες η χρήση του,αν δεν το παίρνεις σε συνδυασμό με κάτι άλλο?
Δεν αφορα το θεματοθετη.
Μην ασχολειστε με σχολιαστες που δεν γνωριζουν βιοχημεια. Οι αποψεις τους είναι συνηθως αντιγραφη από τα διαφημιστικα των φαρμακων. Μονο διαβαζοντας τις ιδιες τις μελετες που εχουν γινει σε πανεπιστημια και εργαστηρια από γιατρους και βιοχημικούς θα βρειτε την αληθεια.
Υπαρχει η WIKIPEDIA η οποια είναι πολυτιμη πηγή βιβλιογραφιας. Την wiki δεν μπορεις να την ξεγελασεις γιατι ότι γραφεται ελεγχεται από την επιστιμονικη κοινοτητα παγκοσμια και διορθονονται αμεσως. Αντίθετα εδώ κυριολεκτικα γραφεται 'ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ' χωρις καμμια επιπτωση.
[U][U]Για να ξεκαθαριστεί μια και καλη.
Τα φαρμακα δεν προσφερουν θεραπεια. Η ψυχωση δεν θεραπευεται συμφωνα με τους επιστήμονες, απλως ελέγχονται τα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ της. Το ιδιο ισχυει και για τις βαριες καταθλιψεις.
Υπαρχει αποσταση αναμμεσα σε αυτά που υπόσχονται οι διαφημιστες και σε αυτά που οι εταιριες γραφουν αναγκαστικα και βασει νομου στις συσκευασιες των φαρμακων τους.
Αν χρειαστεί θα επανελθω.
Προσοχή και σε αυτους που το παιζουν ασθενείς που δηθεν θεραπευτηκαν με φαρμακα ή με ψυχοθεραπεια.
Εγω θεραπευτηκα με διατροφη κ γυμναστικη τι εχεισ να πεισ
Εθεσα ένα ερωτημα στην αρχη χωρις να παρω απαντηση.
ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΩ
Αφου @Κατερινα λες ότι η καταθλιψη οφείλεται σε ανεπαρκεια του νευροδιαβιβαστή σεροτονινη, γιατι δεν χορηγείται απ'ευθειας σεροτονινη και δινουν χημικα φαρμακα; Ποιος ο λογος;
Δοκιμασε να παρεισ να στα γραψει γιατροσ μαγνησιο βιταμινη ντε κ ηλεκτρολυτεσ θα γινεισ τουρμπο κ γραψου κ γυμναστηριο κι αν δε δεισ βελτιωση ελα πεσ μου οτι ειμαι βλακασ
Δεν θεραπευεται καποιος με φαρμακα και κυριως με ψυχοθεραπεια; Τι μας λες; Επειδη δεν λειτουργουν με σενα σημαινει οτι ειναι αχρηστες θεραπειες; Εγω υπεφερα πολυ καιρο και τωρα ειμαι μια χαρα κυριως χαρη στη ψυχοθεραπεια και στα φαρμακα! Για προτεινε μας καποια αλλη θεραπεια. Και επισης ΔΕΝ υποστηριζω πως η καταθλιψη οφειλεται μονο σε ελλειψη σεροτονινης.