Ειχε σχεση με ουσίες ποτε ο τύπος;
Printable View
Ειχε σχεση με ουσίες ποτε ο τύπος;
[QUOTE=kutchunie;685039]Εκτος του σεξ, ηρθε μια μέρα σπιτι σου να σου φέρςι 2 μπύρες πχ κ να πει ελα να σε κερασω μια μπυρα. Είστε φιλοι μόνο ή τσοντάρεις; επιμένω στο οικονομικό κι ας γυφτοφέρνει που το κάνω.
Πιστευω πως αυτη η γκρινια και η αυτοκτονθκη φαση ειναι χειριστική. Εσυ τσιμπάς και αποδειξη οτι επιλεγεις να χαλαστεις υστεριαζοντας αντι να πεις τον πουλο.ξερει πως τον γουσταρεις και ξερει πως εισαι τυπος που δε θα τον δωσεις γιατι γοθσταρεις κ συνεχιζει ετσι μεχρι να βρει αλλον ή να βαρεθεις. Ενταξει ειναι χοντρο αλλα αυτο νομιζω.
Επισης είπα πως δεν τον νοιαζει γιατί είναο πτανα ρε παιδι μ. Ο νθρωπος που εχει προβλημα και θελει να απαλλαγει απο κατι προαπαθει να βρει κατι να γινει καλα. Εσυ θα πηγαινες με γκομενα για 20 ευρω ενα χρονο οντας gay?? Όχι πιστευω. Αν πηγαινες 1 ή 2 ή 10 φορές μετα θα προσπαθουσες να βγεις απο τημ κατασταση. Ε αυτο[/QUOTE
Άρα εννοείς ότι ακόμα με εκμεταλλευεται κι οτι ερωτικά δεν με γουστάρει καθόλου και απλά περιμένει να βαρεθώ και να σηκωθώ να φύγω επειδή μάλλον με σιχαίνεται ερωτικά ή να βρει κάποιον άλλο να πάει. Σωστά δεν κατάλαβα;; τελικά συμφωνείς εαν εινα ντανα ή όχι;; μπερδεύτηκα πολύ!
Οχι με ουσίες δεν έχει θέμα!
Δεν νομίζω πως σέβεται τον εαυτό του ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει κάτι να φτιάξει τη ζωή του, ανεχεται μια κατασταση παρα φυση κατα δηλωση του αφου είναι str8 όπως λέει ή απο την αλλη πλευρά ψεύδεται για τη φυαη του. Ενας ανθρωπος που δε ξέρει τι ειναι σεβασμίς ειναι ανικανος να νοιωσει παραπάνω, να σεβαστει εσενα, να σε αγαπήσει.
Φαινεσαι ειλικρινές άτομο κ καραstr8 συναισθηματικά. Μην μπαίνεις στο τρυπάκι να βοηθήσεις εναν ανθρωπο που οι πράξεις του οπως τις περιγραφεις καμια φιλική αξια δεν ειχαν αλλά μόνο ανταλλακτική. Αν βεβαια τωρα που ειστε φιλοι δεν σου τραβάει χρηματα ισως κ να λέει αλήθεια. Τεσταρε τον. Τα λογια είναι αερας, οι πραξεις μετρανε.
Απο κει κ πέρα, δεν μπορεις να προβλέψεις την συμπεριφορα του αλλου ουτε να την αλλάξεις. Αν υπήρχε αναγκη για κάτι το οποίο σου κοστισε 2 χρόνια μερικα χρηματα κ χειριστικότητα κ παραμύθα, τοτε ψαξε να δρις τι θα κανεις με σενα.
Οχι αν εχει τωρα θεμα. Αν ποτέ είχε στο παρελθόν θεμα με ουσίες κ δεν εννοω ενα μπαφο στο 3μηνο.
Σεξουαλικά έχουμε να κάνουμε κάτι 8 μήνες!! Είναι πολύ ενοχικός αν και πάντα φασκει και αντιφασκει! Από την μια λέει και ορκίζεται στο παιδί του ότι δεν θα έκανε κάτι ξανά με άντρα και από την άλλη λέει ποτέ μην λες ποτέ!! Οικονομικά τον βοηθάω ελάχιστα πλέον. Επιμένει να λέει ότι με θέλει στην ζωή του με εμφανίζει σαν κολλητό αλλά;; με εκμεταλλευεται και δεν τρέφει ούτε το παραμικρό έστω και φιλικό συναίσθημα προς τα εμένα. Σωστά; άρα αυτό που καταλαβαίνω ότι λες είναι ότι είναι όντως στρειτ έκανε ότι έκανε για τα λεφτά και τέλος! Απο ότι ξέρω δεν είχε θέμα με ουσίες ποτέ! Γιατί όμως ρωτάς; τι σκέφτεσαι; Αν είχα την δύναμη να φύγω από αυτή την κατάσταση δεν θα έγραφα αυτή τη στιγμή στο φόρουμ. Πίστεψε με με πονάει πολύ!
Το φανταζομαι πως σε πονάει. Γι αυτό σου απαντησα.
Ρωταω για τις ουσίες γιατί ένας εξαρτημένος ανθρωπος είτε gay είτε straight είναι ευκολο να πουλήσει το σώμα του. Αυτο δε σημαίνει όμως πως του αρεσει πάντα. Αν υπήρχε ιστορικό θα ήταν μια ενδειξη σχετικά με την σεξουαλικότητα. Και δεν εχει να κάνει τοσο πολύ με την ταμπέλα και με το πως γεννηθηκε gay ή str8 όσο με ην ανεκτικότητα και τημ συνήθεια. Το φυλο των ανθρωπων αυτων ειναι αοριστο,φυλο σε αποσυνθεση. Πως να στο πω. Όπως ο gay παντρευεται γυναικα κντο παιζει οικογενειαρχης ετσι κι αυτός δεν ξερει θ του γινεται
Δεν ειναι ενοχικός. Ο ενοχικός ο ανθρωπος αναλαμβάνει την ευθυνη για κατι που έκανε και δεν την μεταβιβάζει. Αυτός το κάνει. Στην αρχή ηταν και πιο τίμιος να σου προσφερει μια υπηρεσια και να πληρωνεται. Τωρα γιατί σου μεταβιβάζει το πρόβλημα του και δέχεται να του απαληνεις εστω και λίγο την οικονομική πληγή ας πουμε και δεν αναλαμβανει τημ ευθυνη της μιας που ειναι και δικη του ευθυνη και μιας που το παιζει κ ενοχικούλης. Τυψης και νεύρα εχει. Τυψεις προς τον εαυτο του που ειναι αναγκασμένος να ανέχετε πράγματα και δεν εχει την αμαξαρα και την απλα να το παιζει γαμπρός και νεύρα που ισως αλλοι τα εχουν κ οχι εκεινος. Παω στοιχημα οτι σου λέειντετοια πραγματα. Το μόνο που έχει είναι τύψεις και δεν θα το παραδεχτει ποτε. Αν του πεις θελω να σε βοηθησω φιλικα να βρεις μια δουλεια πχ θα σου πει ειμαι περιφανος κ θα τα καταφερω μονος μ.
Αφου επιμένει, αρχισε να του κλαιγεσαι κι εσυ κ κοψε να του δινεις εστω κ τσιγαρα. Αν μεινει θα τον πιστεψω.
Επίσης εγω δεν ξερω τον τυπο. Ηρεμησε και βαλ τα κάτω. Εσυ ξέρεις τις πράξεις του. Ασε τι εχει πει,εκεινα ξεχνα τα. Δες πως φερεταινστον εαυτο του κ μετα σε σενα. Θα την δεις την αληθεια.
Κ μην εχεις ενοχες οτι σε επιασε μαλακα ενας αλλος ανθρωπος και σε τάισε παραμυθι. Αυτα δςν τελειωνουν. Βρες μου εναν που δεν εχει πιαστει μαλακας στη ζωη του εστω μια φορά.
Ο καραγκιοζης αυτος ορκιζετι ψεμματα στο παιδι του. Κ μονο που δεν ειναια ξεκάθαρος φτάνει. Μπλέκει το παιδι στα ******α του. Κι εσυ θελεις να σου φερεται σωστα ότι κι αν ειναι gay str8. καλυτερα να μπαινεις να τα λες εδω παρα να τα κρατας μεσα σου.
Εν τω μεταξύ γραφω απο κινητο με σπασμένη οθονη, δεν ειμαι δυσλεκτικό [emoji14]
Πραγματικά οι απόψεις σου με έχουν ταράξει πάρα πολύ! Κι Ο λόγος είναι ότι φοβάμαι πως έχεις δίκιο. Πολλές φορές στο παρελθόν είχα κόψει το να του δίνω και πάντα έμενε. Μόνος του επίσης μου ζητάει να μην του δίνω τίποτα και να είμαστε φίλοι χωρίς αντάλλαγμα!
Πάντα αναφέρεται στο πόσο άδικη Είναι μαζί του η ζωή πόσο θα θελε να έχει σπίτι, αμαξάρα και λεφτά!! Αυτό που τελικά καταλαβαίνω Είναι οτι πιστεύειςακράδαντα οτι εινα ένας στρειτ άντρας ο οποίος πούλησε το σώμα του για ενα χρόνο, το σιχάθηκε και τώρα με εκμεταλλευεται με την χειριστηκοτητα του. Έτσι δεν είναι;; να σου πω εδώ ότι άρχισε το παιχνίδι με αυτόν ενεργητικό. ΠΟΤΈ δεν του ζήτησα να γίνει παθητικός!! Μόνος του στα ξαφνικά άρχισε να γίνεται παθητικός στο κρεβάτι και να βλέπω ότι το γουστάρει τρελά! Επίσης σε κάποια φάση τώρα τελευταία μου είπε ότι σιχάθηκε τον εαυτό του που έκανε κάτι τέτοιο για τα λεφτά κι οτι έχει ενοχές απέναντι στο παιδί του!!
Παιζει να παιρνει και το ελαχιστο εγγυημένο εισοδημα πλεον κ να τον βοηθας κ λίγο κ να μην χρειαζεται να κάνει σεξ. Τι να σου πω.
Δεν πιστευω ανθρωπους που μόνο λένε. Εχει τυψεις για τον γιο του γιατι; οταν ορκιζεται στο ονομα του παιδιου δεν ςχςι τυψεις; κ αντε σου λέω οτι λέει αληθεια οτι σιχάθηκε και μετανοιωσε. Δουλεια για να καλυψει τις αναγκες του παιδιου βρηκε;το παιδι δεν ειναι ιδεα, εχει αναγκες που μεταφραζονται σε μετρητα, δυο εχω κι εγώ και τα εξοδα ειναι πολλά,χαλάλι τους.
Οσο για το οτι ηταν παθητικός, στανταρ γουσταρε. Γυναικα είμαι κ δεν μου αρεσει αυτο. Δε θα το ζητουσα. Οχι να ειμαι κ αρσενικο υποτιθεται κ εκτός της ευχαριστισης να υπάρχουν κ κοινωνικά ας πουμε στερεοτυπα αποθαρυντικα κ εγω να το ζηταω κιολας. Τα περί μετανοιας μπορεί να ειναι για να μην τον πιεζεις ή να δικαιολογηθεί ή να κρατα τον φερετζε του str8 κατατρεγμένου, παλι δλδ να σε τουμπάρει.
Δεν ξέρω, φαινεσαι ατομο που κάποιος μπορεί να στηριχτει πανω του. Ισως να αντιλαμβανεται την αξιοπιστια σου κ οντως να σε θελει φιλο, ειδικά αν εχει φαει ακυρο κ απο οικογενεια
Απλώς σκέφτομαι αν ενας τετοιος ανθρωπος ειναι τυχαία μόνος του. Αν αξιζει να τον εχεις φιλο μετα απο ολη αυτη τη συμπεριφορα που σιγουρα δε σου αξιζε. Όχι τον 1ο καιρο που ηταν ξεκαθαρος, μετα
Α επίσης πανηδονιστή θα τον χαρακτηριζα. Ουτε καν bi
Δουλεύει και δουλεύει σαν σκυλί αλλά παίρνει λίγα! Σου είπα πολλές φορές μου έχει πει οτι δεν θέλει να του δίνω χρήματα κι οτι με αγαπάει σαν φίλο. Με την οικογένεια του δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Είναι απο επαρχία και είναι ολομόναχος στην Αθήνα. Το παιδί είναι με την μάνα του. Γιατί όμως εφόσον του άρεσε να είναι παθητικός το μάζεψε και λέει ότι το έκανε για τα λεφτά; και σου τονίζω ότι δεν του το ζήτησα. Μόνος του μου... ορμησε! Τι εννοείς οτι τα περί μετανοίας είναι για να μην τον πιέζω;; εκεί με έχεις λίγο μπερδέψει! Τόσο πολύ τελικά σιχάθηκε το σεξ μαζί μου; τι πιστεύεις τελικά είναι ή δεν είναι;; γουσταρε ή δεν γουσταρε;; δεν θέλω να δεχτώ πάντως οτι και τώρα με εκμεταλλευεται γιατί σου είπα μου έχει πει οτι δεν θέλει λεφτά θέλει μόνο να είμαστε φίλοι και τον ενοχλεί που τον βλέπω μόνο σεξουαλικά κι όχι σαν άνθρωπο!! ΜΕ... μπέρδεψες αν και ο τρόπος που μιλάς είναι άψογος και οι απόψεις σου, αν και με πληγώνουν είναι πολύ καλά τεκμηριωμενες!!
Νομίζω ότι η συμπεριφορά του μετά το σεξ ήταν πιο ξεκάθαρη. ΠΟΤΕ δεν μου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι θα ξαναγίνει κάτι. Ισα ισα που πάντα λεει ότι το έχει αποφασίσει οτι δεν θα ξανακάνουμε κάτι ερωτικό και θα πρέπει εγώ να το χωνέψω και να αποφασίσω εαν θέλω να μείνουμε φίλοι. Δεν μου έδωσε καμία ελπίδα. Εγώ επιμένω να μην θέλω να το χωνέψω γιατί επίσης επιμένω να πιστεύω ότι έχει αισθήματα για μένα.. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι τόσο τιποτενιος άνθρωπος!!
Συγγνωμη. Μην τα βλέπεις παντως κ εντελώς οπως εγω. Εσυ εχεις να κάνεις με ανθρωπο κι εγω μς ενα γραπτο υποκειμςνικό. Δες τι κάνει ο ανθρωπος αυτός γιατι απο τα οσα λέει ακρη δε θα βγάλεις και αποφασισε αν αξίζει ή οχι