Originally Posted by
Macgyver
Ειμαι γενικως εναντιον των ψυχοτετοιων , το μονο που κανουν , ειναι να σε πλακωνουν στα αντικαταθλιπτικα , πολυ κακως , γιατι σε αποχαυνωνουν και σε κανουν απαθη .................και εχω αλλαξει 4 γιατρους , ο ενας το μονο που καταφερε ειναι να με εθισει ασχημα στα ζαναξ , και αν δεν επαιρνα πρωτοβουλιες , ιδαις δυναμεις να βρω την ακρη , ακομα θαμουν με τα κωλοαντικαταθλιπτικα και τις ηλιθιες συμβουλες των γιατρων , που τις ξερω κι ο ιδιος , λυπαμαι που εμπλεξα με το εγκληματικο κυκλωμα των ψυχιατρων , μονο ζημια μουκαναν , και τα παιρνουν απο τις φαρμακευτικες , εχω παιδικο φιλο εξαιρετο γιατρο , παθολογο , και μου ταχει πει .................μονος μου επελεξα και καλως το βαλσαμοχορτο , και το ανακοινωσα στον γιατρο μου , μονο για ζαναξ πηγαινω να μου γραφει , αλιως ποία η χρησιμοτης του ? .....
........μακριααααααααααα απο ψυχοτετοιους ........................καλυτερα μονος ....σε οποιαδηποτε ηλικια , ..............μαριαααααααααααα απο χημικα ..........και θα κλεισω τα 56 , χαιντε , παιδι της παντρειας ειμαι , αλλα θελω πιτσιρικα , αδυνατουλα , και ψηλη , κι ας μου τα τρωει , γι αυτο ειναι τα λεφτα , να τα τρωμε ...............................