-
jim7 Οχι οχι δε πιστευω οτι ειπες σε τιποτα λαθος αληθεια , μαρεσαν οσα ειπες και πιστευω εχουνε αληθεια μεσα τους.
Απλα εχω δυσκολια οπως ειπα να καταλαβαινω τους αλλους κι εμενα.
Δυσκολια εννοω να μπω στη θεση της η να τους νιωσω η να καταλαβω τι αισθανονται κι τι σκεφτονται.
Απο μικρη το θεωρουσα αδυνατο να μπορει καποιος να το κανει ομως μεγαλωνοντας μου εκανε εντυπωση που υπαρχουν ατομα που μπορουν.
Κι ειναι κι ενας λογος οχι μονο αυτος ομως που φοβαμαι να γνωριζω ατομα γιατι μπορει να με κοροιδεψουν η να ειρωνευτουν κι να μη το καταλαβω η να τα παιρνω ολα κυριολεκτικα η τα περισσοτερα κι να γελανε μαζι μου.
Αν θες πες μου τι ειχα πει τοτε στο αλλο θεμα γιατι αληθεια δε θυμαμαι κι θα σου απαντησω αυτο που ειπες εδω για το ''εγω'' και θα σου πω.
Μην ανησυχεις αληθεια ακομη και να πεις κατι διαφορετικο που δε συμφωνω δε θα σε προσβαλω , ειμαι αρκετα ειρηνικο ατομο.
-
Και αυτισμο να εχεις σιγα δεν ειναι τιποτα .
Το θεμα ειναι να αποδεχτεις το γεγονος οτι θα φαινεσαι πολλες φορες παραξενος στους αλλους .
Και χρειαζεται να μαθεις να συμπεριφερεσαι κοινωνικα αν θες παρεα.
Γιατι καταλαβα οτι τις κοινωνικες συμπεριφορες η κοινωνικους κανονες η αγραφους που υποθετω καποιοι γεννιουνται με αυτα εμφυτα τα ατομα με αυτισμο δε τα εχουν .
Κι ετσι κινδυνευεις να φανεις κι αγενης χωρις να εισαι.
-
savatage Ευχαριστω που το θυμησες δε το θυμομουνα , θα το διαβασω .
-
Βασικα ο εγκέφαλος εχει περιορισμενη χωρητικοτητα. Αμα πας στο Χαρβαρτ και το γεμιζεις με χημικούς κανονες και εξισώσεις δεν εχει χωρο για να βαλεις μετα τις σχεσεις και τα κουτσομπολια. Αν το προσπαθήσεις φρακαρει το αρχειο και αρχιζουν να τα παιζουν τα συστηματα. Οποτε λογικα υπολειτουργεις, ψάχνεις να δεις τι φταιει, σου φταιει η Ελλαδα, οι παπαδες, οι γιατροι, οι πολιτικοι κ.ο.κ.
Τελικα αν κανεις το λαθος να πας να σε δουνε καταληγεις με μια ωραια ταμπελα και ενα ματσο χαπια. Αν βρεις 'ταιρι' σε χορευει και τελος αντιο ζωη. Αυτά.