Βασικα το νιωθω παντα αυτο εκτος κι αν εχω τετοια ανεση και νιωθω οτι αυτος που βρισκεται μαζι μου με καταλαβαινει γενικοτερα κι εχω μια χημεια η συνδεση ..1 φορα μ εχει συμβει ολο κι ολο
Printable View
Παιδια παντως σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας .. Απο τοτε που αρχισα να γραφω εδω και ξερω οτι ειστε προθυμοι να ακουσετε και να βοηθησετε με βοηθα πολυ. Και ηδη νιωθω μεγαλη ανακουφιση..Εννοειται οτι δεν βγαινετε εκτος θεματος, συζητηση κανουμε μιληστε και σεις για οτι σας απασχολει..
.....καταλαβα. κ γω το αισθανωμουν
παντος αυτο το οτι αισθανεσαι τον εαυτο σου χωρια απο τον κοσμο. δεν εναι κατι. θα φυγει. το θεμα εινα οτι αρχηζουν να οξυνωνται οι αισθησεις σου. δεν το αισθανεσαι? αρχιζεις να καταλαβαινεις οτι ολλοι ειμαστε ξεχωριστα ατομα. ξεχωριστα ατομα που ψαχνουν για συνδεση με αλλα ξεχωριστα ατομα. αλλα καποιοι φωβουνται να βιωσουν την ζωη ολλοκληρωτικα. αυτο το συναισθημα ειναι ενα σημαδι οτι αρχηζεις να ολολκληρωνεσαι σαν ατομο. κατσε λιγο το μεσημερι στο κρεβατι κ μπροσπαθησε να παρατηρησεις τη αισθανεσαι. ασε τα συναισθηματα οποια κ αν ειναι αυτα να βγουν στη επιφανεια χωρις να τα πιεζεις πρως τα μεσα. καθε φαση που περνας πρεπει να την βιωνεις ολλοκληρωτικα. δωκιμασε το ειναι ενα ειδος διαλογισμου κ αυτο.
Ναταλία ο Γιάννης δεν ξέρω αν τον πρόσεξες
Σε συστήνω γτ εγώ της την πέφτω κ χωθηκεσ συνήθως διαλέγουν αυτόν που χώνεται δεν ξέρω γιατί γυναικεσ άμα βγάλεις άκρη σφύρα μου καλή επιτυχία
Δεν έχω πρόβλημα μαζί σου εμένα με ξέρει ξέρει τα ελατωματα μου κ θα προτιμήσει εσένα ως νέο καλά κανεισ εσύ δικαίωμα σου είναι να κανεισ ότι θεσ κι η Ναταλία φίλη μου είναι απλά την πέφτω για μένα το έχω ανάγκη είναι πολύπλοκο το ζήτημα πάντως από όσο ξέρω ελεύθερη είναι
λοιπον gkoliobirtol. απλα πιστευω οτι καλυτερα ειναι να κανουμε μια προσπαθεια. κ γω ειμαι στην ιδια φαση με σενα κ θελω να το παλεψω λιγακι να δω που θα με βγαλει. ευχωμαι κ συ να τα πας υπερωχα. δεν μας αξιζει βρεεε!!! κ γω καθωμουν τα βραδυα με μπυρα κ τσιγαρο κ να ακουω μελα αλλα πριν απο ενα χρονο πρωσπαθησα να μπω στη δραση( αφου αρχησα να συνερχωμαι απο την καταθληψη με την βοηθειας μια υπερωχης ψυχολογου). αλλα κ παλι δεν ηταν ολα τελεια εκανα παρεες κανουριες μες την χρονια αλλα μεχρι το καλοκαιρι ειχαν χαθει ολλα τωρα πρεπει ξανα κοπο. παντοςκ στο καλοκαιρι κ θαλλασα πιγα κ καποιες εξωδους εκανα κ για διπλωμα πηγα απο κει που νομιζα πως παλι ολλη μερα θα καθωμαι σπιτι αλλα το κανονισα. επεισης ειχα παλι να κανω με βλαμενα που προσπαθουσαν να με ριξουν καθε μερα αλλα αυτη την φορα τρακαραν σε τοιχο αδιαπεραστο.