Σάς ευχαριστώ πολύ όλους.! Απλά και τώρα π.χ πού γράφω στο τσατ, δεν μπορώ να τα γράφω αυθόρμητα, σκεφτομαι ότι θά πρέπει να γράφω (κομψα) λαθος λεξη, και όχι σάν δημοτικό. Δεν μπορώ να γράψω ένα μόνο Οκ σέ όλα αυτά πού μου έχετε γράψει, φαίνεται κάπως αδιάφορο κ ξενερωτο. Επίσης δεν μπορώ να αρνηθώ!! Παράδειγμα κάποιος γράφει τήν γνώμη τού εδώ μέσα και εγώ ή ίδια ή Ειρήνη διαφωνο, αλλά τού εκφράζομαι θετικά... δεν υπάρχει κανένας τέτοιος.. παράδειγμα έδωσα. Στον δρόμο όταν περπατάω στο κοινό νιώθω ότι με κοιτούν όλοι και παρατηρούν τήν κάθε μου κινισει. Αν είμαι μόνη... και νιώθω πολύ αμήχανη. Άμα π.χ κάποια μέρα περπατάω για να πάω κάπου. Μετά καταλαβαίνω ότι πείρα λάθος δρόμο. Και από εκεί πού θά περπατάω θά πρέπει να γυρίσω πίσω. από εκεί πού ήρθα. Σε κοινό.και εκεί επίσης με πιάνει αμηχανία. Άλλες φορές όλα αυτά είναι πιο εντονότερα. Κάποιες άλλες όχι.. και στους συγγενής μας με πιάνει αμηχανία.γενικα Ανάλογος τήν διάθεση μου αν είμαι διαθέσιμη γίνομαι Πίο αυθόρμητη. (Είμαι ψεύτικα απέναντι τούς). Πιστεύω ότι μερικά μπορούν να αντιμετωπιστούν. Αλλά μερικά. Και πάλι κάπως αλλά δύσκολο όπως ή αμηχανία.