Originally Posted by
savatage
Ναι ναι ναι τα γνωστα σου..... αυτο που ειχε πει η ελισαβετ εξαρχης οταν εκανα το λαθος να σου απευθυνθω. Απο την αρχη της εγγραφης σου εχεις την τακτικη να διαστρεβλωνεις τα λογια των συνομιλητων σου και να προσπαθεις να βρεις υποστηρικτες, λες και εισαι στο δημοτικο.
Οποιος θελει μπορει να δει τα νηματα σου και ολους τους τσακωμους που εχεις προκαλεσει με αποκορυφωμα το νημα Gay pride, απο οπου και ξεκινησε το μενος σου για οσα μελη δε συμφωνουν μαζι σου. Δεν ειχα συμμετασχει στον εν λογω νημα, αλλα το εχω διαβασει.
Αυτα και θα συνεχισω να σε γραφω, το δικο σου νημα Απωθημενα δεν το ανοιγω καν.
Και για να επιστρεψω στο ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ!!!
Μέσα μου παμπάλαιες ανθρώπινες και προανθρώπινες σκοτεινές δυνάμεις του Πονηρού· μέσα μου παμπάλαιες ανθρώπινες και προανθρώπινες φωτερές δυνάμεις τού Θεού· κι η ψυχή μου ήταν η παλαίστρα όπου οι δύο τούτοι στρατοί χτυπιούνταν κι έσμιγαν. Αγωνία μεγάλη· αγαπούσα το σώμα μου, και δεν ήθελα να χαθεί· αγαπούσα την ψυχή μου, και δεν ήθελα να ξεπέσει· μαχόμουν να φιλιώσω τις δύο αυτές αντίδρομες κοσμογονικές δυνάμες, να νιώσουν πως δεν είναι οχτροί, είναι συνεργάτες, και να χαρούν, να χαρώ κι εγώ μαζί τους, την αρμονία.
Ο υπεροχος Καζαντζακης