ΥΓ ΟΚ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΣΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΜΕΛΗΤΕΑ...
Printable View
ΥΓ ΟΚ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΣΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΜΕΛΗΤΕΑ...
Δημητρη δεν ξερω για τις αυξομειωσεις, αλλα τα φαρμακα οντως βαζουν κιλα, και αν πηρα τωρα που τα 'κοψα τα μισα μου ειπαν ειναι γιατι κανει λιγο καιρο ο οργανισμος μεχρι να συνηθισει......
Εγώ παίρνω abilify, κι από τότε που μείωσα τη δόση ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΡΟΥ, έχασα 13 κιλα! Τώρα μου έμειναν άλλα 9. Κάνω αυστηρή διατροφή και λίγη άσκηση. Είχα πάρει με σοκολάτες και γλυκά 6 κιλά τα οποία έχασα σε μισό μήνα με διατροφή χαμηλή σε θερμίδες. Επίσης, παρατήρησα ότι απέκτησα περισσότερη ενέργεια με αυτόν τον τρόπο, με αποτέλεσμα, ενώ κοιμόμουν σχεδόν όλη μέρα, να έχω αυπνίες! Συπτώματα από ασθένεια έχω μηδέν. Ευελπιστώ να χάσω και τα τελευταία κιλάκια εντός δύο μηνών.
Προσπάθησέ το (με διατροφή που θα τηρείς), αν και απότι κατάλαβα η δοσολογία των φαρμάκων παίζει καθοριστικό ρόλο. Πρωτίστως πρέπει να συμβουλευτείς γιατρο. Καλή επιτυχία!
Σ'ευχαριστω, αν και δεν καταλαβαινω το με προτροπη γιατρου για μενα πηγαινε; Ο γιατρος μου αποκλειεται να μου τα μειωσει τοσο, αλλα δεν καταλαβαινει και ποσο χαλια ειναι η ποιοτητα ζωης μου. Νομιζω ειναι δικαιωμα μου να παιρνω οσο θελω. Απλα το εγραψα εδω για να βοηθηθω σε περιπτωση υποτροπης, δεν παει αλλο ομως να ειμαι παχια.
Μην περιμενεις να σου πει καποιος μείωσε τα χάπια για να αδυνατισεις. Ειναι επικίνδυνο για την υγεια σου. Επισης, σε περίπτωση υποτροπής θα χρειαστει, οπως ειπε καποιος πιο πανω, να αυξήσεις τη δόση και θα παρεις κι αλλα κιλα μετα.. Στη θεση σου δεν θα το διακινδυνευα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Παίρνω περίπου 50mg γενόσημου του Solian εδώ και 8 χρόνια καθημερινά. Αυτή η ελάχιστη δόση φαίνεται να είναι αρκετή ώστε να μην έχω συμπτώματα και να εργάζομαι κανονικά με διαύγεια. Η συνιστώμενη δόση βέβαια ήταν 400mg (ένα χάπι) καθημερινά αλλά εγώ δεν το άντεξα ποτέ και θεωρούσα ότι δεν το έχω ανάγκη.
Παρόλα αυτά ακόμη και αυτή η ελάχιστη δόση μου έχει προκαλέσει αύξηση της προλακτίνης, διακοπή της εμμηνόρροιας και φυσικά αύξηση βάρους, ιδίως στην κοιλιά που δεν φεύγει με τίποτα και είναι σαν να είμαι δύο μηνών έγκυος, εξάλλου η προλακτίνη είναι η ορμόνη των εγκύων. Αν πάρω φάρμακο εναντίον της προλακτίνης εξουδετερώνεται η δράση του Solian. Εσάς σας έχει συμβεί αύξηση της προλακτίνης;
Ποιός το πε ότι εξουδετερώνεται;
Κι εγω δεν αντεχω αλλο σε αυτα τα κιλα κυριως γιατι υπαρχει ρατσισμος και απο τους αντρες κια απο τις γυναικες.Ουτε να αρρωστησει δεν ειναι κανεις. Κανενας δεν σε καταλαβαινει περα απο την οικογενεια σου. Ειναι μονοδρομος τα χαπια και απο οτι μου ειπε η ψυχιατρος δεν κοβονται δυστηχως.
PAIDIA PANTWS DEN ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΟ.ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟΥ ΨΥΧΩΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ