sus...με πέθανες!!!!
Printable View
sus...με πέθανες!!!!
ρε φαταουλα, 2 εχει κι εισαι ενας!!Quote:
Originally posted by susperia
θεοφανια, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, και με δεδομενο οτι δεν κοιταω ποτε εμφανιση, θες να γνωριστουμε? :PQuote:
Originally posted by Θεοφανία
αλλά έχω δυο φίλες που είναι πραγματικά σαν μοντέλα
Ελα κι εχω κι οικοπεδο στη Πεντελη!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
δεν ειμαι φαταουλας, αλλα υπολογιζω ΚΑΙ τη Θεοφανια! Αρα 3! μιλαμε για λοττο!Quote:
Originally posted by dimitris79
ρε φαταουλα, 2 εχει κι εισαι ενας!!Quote:
θεοφανια, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, και με δεδομενο οτι δεν κοιταω ποτε εμφανιση, θες να γνωριστουμε? :PQuote:
αλλά έχω δυο φίλες που είναι πραγματικά σαν μοντέλα
Ελα κι εχω κι οικοπεδο στη Πεντελη!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
θα παθει η Αντα με αυτα που γραφουμε στο ποστ της...:D
α και Θεοφανια, αν οι φιλες σου εχουν λεφτα να μου το πεις να αρχισω να ψαχνω για γαμπριατικο κουστουμι! Και να τις πεις την αληθεια, οτι ειμαι ενας ανθρωπος ευαισθητος που δε θα κοιταζα ποτε την ομορφια και την τσεπη.
Άσε...η μία παντρεύεται σε μερικούς μήνες και κουμπάρα είμαι εγώ, (την απείλησα ότι αν δε χάσω 8 κιλά μέχρι τότε δεν πάω στο γάμο), και η άλλη είναι...αλλού....
Λυπάμαι που θα πάει χαμένη τόση απ\' την ευαισθησία σας χρυσά μου!
Θεοφανια, αμα διαβασω Το Μυστικο, εχω καμια πιθανοτητα με καμια απ τις δυο? :P
Άκου τι θα κάνεις. (Ή μάλλον διάβασε)
Θα σου στείλω εγώ σε υ2υ τα ονόματα τους και θα τα γράφεις κάθε μέρα πάνω σε ένα προικοσύμφωνο. Θα σκέφτεσαι ότι θα παντρευτείς μια από τις δύο και τελικά θα γίνουμε και κουμπάροι!
για μενα οποιος σχολιάζει το ποσο άσχημος ειναι καποιος άλλος εχει θέμα προσωπικο δικο του έτσι κ αλλιως. άλλωστε μονο μ αυτο σου το σχολιο επιβεβαιωνεις τα οσα έγραψα παραπανω. οτι δλδ υπάρχουν διακρισεις ΚΑΙ με βάση την εμφάνιση, οπως γινονται δλδ κ με βάση την κοινωνικη τάξη ή την οικονομικη στην οποια ανηκουμε....μια ακομα ταμπέλα δλδ.Quote:
στον ουσιαστικο φιλο δε νομιζω οτι θα κοιταξεις ποτε εμφανιση, ενταξει σε νορμαλ καταστασεις μιλαω, δε μιλαω και για τον κοασιμοδορο, χαριτολογοντας το πα. Ομως γενικα τι να την κανω την ομορφη φιλη? Αν ειναι φιλη τοτε ποιος νοιαζεται για την ομορφια γενικα, για γλαστρα θα την εχω? δε νομιζω να σχολιαζει κανεις το τι ασχημη ΦΙΛΗ μπορει να εχει καποιος, ομως το τι ασχημη ΓΚΟΜΕΝΑ ναι. Εκτος κι αν εννοουμε φλους και φιλες στο ονομα, δηλαδη απλα κανω παρεα με εμφανισιμους και εμφανισιμες για να προσελκυω και πιο εμφανισιμους και εμφανισιμες στον κυκλο μου, ομως αυτοι θα ναι φιλοι μονο στο ονομα και απο συμφερον.
Σοφία συμφωνώ, αλλά εδώ κολλάει αυτό που έλεγα πριν για τους άντρες: πρώτα βλέπουν την εμφάνιση. Βέβαια, επειδή έχω πολλά παραδείγματα, αν μετά δεν τους κολλήσει η γυναίκα και εγκεφαλικά, έχουν φύγει τρέχοντας.
Μιλάμε τώρα για νοήμονες ανθρώπους και όχι για τύπους που αρκούνται στην προβολή και το σεξ...
ειναι θέμα προτεραιοτήτων κ αναγκων. ποια αναγκη υπερισχυει εναντι αλληςQuote:
Μιλάμε τώρα για νοήμονες ανθρώπους και όχι για τύπους που αρκούνται στην προβολή και το σεξ...
κοιτα, με τη κοινωνικη ταξη ΙΣΩΣ να χεις δικιο, αλλα με την εμφανιση δε νομιζω τοσο πολυ εκτος οπως ειπα ακραιων καταστασεων. Δε ξερω παντως εγω δεν ειχα ποτε το διλλημα αν θα κρατησω καποιον φιλο που δεν ειναι εμφανισημος. Και εχω φιλους απο μπαζα μεχρι πολυ ωραιους (τρεξτε κοριτσια, παντως εγω ειμαι το πιο μεγαλο κελεπουρι!). Δεν εχω καταλαβει ομως Σοφια, δηλαδη αν θες να εισαι φιλη με μια που σ αρεσει εσενα σαν ατομο αλλα δεν ειναι εμφανισημη και δεν εχει το κοινωνικο στατους το δικο σου, δε θα την κανεις φιλη δηλαδη? Εγω ακουω κριτικες για τους φιλους μου, ομως αυτο δε σημαινει κατι ιδιαιτερο για μενα, εκτος πια κι αν ακουω συβεχεια αρνητικες, οποτε σημαινει οτι κατι δεν παει καλα. Σιγουρα υπαρχουν διακρισεις, αλλα το θεμα ειναι πως τις εισπραττεις, και τι κριτικες ειναι αυτες. Δε μπορω να φανταστω να μου λεει καποια \'\'μην κανεις παρεα με τον ταδε γιατι ειναι ασχημος και σου χαλαει το image\'\' και γω να τον παρατουσα απο φιλο.
δλδ αυτά που γράφω σου φαντάζουν ξένα?
καταρχήν δεν μιλησα για το τί κανω εγω, αλλα τί παρατηρω....μπορει βέβαια να παρατηρώ λάθος ή μαλλον μπορει να παρατηρώ κ να μενω σε πραγματα που μ ενοχλουν ή με θυμώνουν για δικους μου προσωπικους λογους.
τί να κανω ομως? με ενοχλει να ακουω γονεις να κατευθύνουν τα παιδια τους να κανουν φίλους παιδια εύπορων οικογενειων λέγοντας : ειναι ο γιος του τάδε, ή οι γονεις του έχουν λεφτά....δινοντας τετοιες επιδερμικες κ ρηχες κατευθύνσεις.
αντιστοιχα: μην κανεις παρέα με τον τάδε, δεν εχει να φαει. ή πώς ειναι έτσι (εμφανισιακά)?...που τόν βρήκες?...τί του βρήκες?
Σοφία...στο θέμα της εμφάνισης μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να πει ένας γονιός στο παιδί του μη κάνεις φίλο αυτόν/η γιατί είναι άσχημος.
Δεν το έχω ακούσει ποτέ να συμβαίνει. Όχι μόνο στη δική μου οικογένεια αλλά και σε άλλες.
Τώρα όσον αφορά στο κοινωνικό status, σίγουρα οι γονείς νιώθουν καλύτερα αν κάνεις παρέα με άτομα που είναι επιτυχημένα γιατί θεωρούν-πιστεύω-ότι παρασύρεσαι προς την δημιουργική πλευρά της ζωής.
Πχ, αν έχεις μια φίλη που όλη μέρα είναι σπίτι, δεν κάνει τίποτα και δεν έχει στόχους, σίγουρα δεν θα είναι και για σένα, (σε σχέση με τους γονείς), καλό παράδειγμα.
Θα προτιμούσαν μια άλλη που προσπαθώντας είχε επιτυχίες στη ζωή της.
δε μου φανταζουν ξενα, παντως εξαρταται σε τι ηλικια εισαι οπως λες. Τωρα οτι και να μου πουν οι γονεις για τους φιλους μου δεν εχει καμια σημασια. Ισως αυτες οι παροτρυνσεις των γονιων που λες να συμβαινει σε παιδια ευπορων ικογενειων. Δεν εχω δει κατι τετοιο να συμβαινει σε ατομα που εχουν ενα μετριο οικονομικο επιπεδο. Τωρα αν ειναι και τελειως παρακατιανοι ενταξει σιγουρα θα πουν μην τον κανεις παρεα. Αλλα ως προς το οικονομικο επιπεδο δεν εχω δει κατι τετοιο γενικα, ομως σιγουρα αν οι γονεις οπως ειπα πριν ειναι πλουσιοι θα θελουν και τα παιδια τους να κανουν αναλογες παρεες, οποτε ισως να μην εχω αντικειμενικη εικονα. Ως προς την ομορφια τωρα δε μου ειχε πει ποτε κανεις μην κανεις παρεα μην τον ταδε γιατι ειναι ασχημος. Τωρα μπορει σε αλλους να συμβαινει δεν ξερω, εγω προσωπικα μιλαω.