Γιατι να αφησει τον Β αφου την αγαπαει!!!!!!!!!
Σε αυτο συμφωνω απολυτα.
Printable View
A, εντάξει, τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχω μπερδευτεί με τους Α, Β, Γ και Δ...
Παιδια μην κοροιδευετε και γινεστε κακοι..
Θα προτιμουσα αν η κριτικη σας ειναι προσβλητικη να μην στελνετε κατι. Ειμαι μπερδεμενη και δεν ξερω ποσο κακο εχω κανει σε αυτους τους ανθρωπους και καποιοι αντι να βοηθησουν προσβαλλουν
Sent from my iPhone using E-Psychology Forum
Κανεισ από τους δύο δε σε θέλει κανέναν δε θέλεις μηδέν εις το πηλίκο έτσι είναι οι περισσότερες σχέσεις κ μετά λες γτ κοροϊδεύουμε
Κανενας δεν ειναι θεος λουλουδακι....
Και κανεναν δεν πρεπει να τον βλεπουμε σαν θεο.....γιατι τα συναισθηματα πολλες φορες αλλαζουν δεν ειναι μονιμα
Τωρα ο Β μπορει να τη θελει και να τη κυνηγαει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αμα παει σε εκεινον ολα θα ειναι ροδινα για παντα......ή οτι αυτη η συμπεριφορα του θα μεινει στασιμη........εγγυησεις δεν υπαρχουν ειπαμε απο κανεναν..οποτε ας παει εκει που θελει...αν θελει καποιον περισσοτερο να τον.διαλεξει και να μη τη νοιαζει τοσο απο τη πλευρα τους τι γινεται
Είναι δυο τύποι αντρών ο αδιάφορος κι ο μίστερ τέλειος και οι δύο τα ίδια θέλουν εσύ δε θεσ κανένα οπότε όλα καλά
Εμενα ο Β μου φανηκε πολυ καλος για να ειναι αληθινος. Τωρα ο Α μου το εχετε βγαλει οτι με κοροιδευει και εκμεταλευεται τις ανασφαλειες μου
Sent from my iPhone using E-Psychology Forum
Ο β έχει καλή σχέση με τη μάνα του κ βγήκε έτσι ο α την έχει υπό την μάνα του κ βγήκε έτσι εσύ τι είσαι υπό η κανονική άσε θα σου πω είσαι υπό
Εγω μπερδευτικα με ολη την φαση!!απο τα λιγα που μπορεσα να καταλαβω παντως θα ελεγα να ξεχασεις και τους δυο!να ηρεμησεις για ενα χρονικο διαστημα,να δεις τι θελεις κ τι ζητας απο εναν αντρα!επισης θεωρω οτι το καλυτερο θα ηταν να γνωρισεις εναν αλλον ανθρωπο,να μην εχει καμια σχεση με ολο αυτο!
Παιδί μου ο Α τώρα σε καλύπτει; Περνάς καλά μαζί του; Τον θες; νιωθεις πλήρης; Περνάει χρόνο μαζί σου; Δείχνει να σε νοιάζεται; Του έχεις εμπιστοσύνη; Τι λέει το ένστικτο σου??? Αν σε όλα απαντήσεις ναι τότε χέσε τον Β ......ακόμα κ αν σε θελει.....και απομακρυνσου.....Άστον μόνο του θα του περάσει...........θα βρει και αυτός την κατάλληλη....
Αν σε καλύπτει σε όλα ή σχέση σου με τον Α απολαύστε το και ότι ειναι να γίνει ας γινει
Και αν οχι??
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App