βρε παιδια ας εκφραζουμε τη γνωμη μας χωρις να προσπαθουμε να την περασουμε και στον αλλον.. γιατι οταν διαφωνουμε στις αποψεις μας πρεπει να τη λεμε στον αλλον ?
Printable View
βρε παιδια ας εκφραζουμε τη γνωμη μας χωρις να προσπαθουμε να την περασουμε και στον αλλον.. γιατι οταν διαφωνουμε στις αποψεις μας πρεπει να τη λεμε στον αλλον ?
Marina38..
Στο ένα ποστ γράφεις πως κάνεις σεξ χωρίς συναίσθημα και σε ένα άλλο δυο σελίδες παραπέρα, γρφάφεις πως τον άντρα σου τον επέλεξες λόγω κοινού τρόπου σκέψης. Με αυτόν τον άνθρωπο δεν είσαι ερωτευμένη? Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω και αν μπορείς εξήγησε το μου...
Oκ, κατάλαβα ακριβώς τι μου είπες.
Eγώ λοιπόν είμαι κάθετα αντίθετη σε αυτό, ξέρεις γιατί·? H σχέση που μου περιγράφεις είναι δυο φίλων που απολαμβάνουν το σεξ.
Kατά την ταπεινή μου άποψη δεν μπορείς να είσαι ερωτευμένος με τον άλλο και να μην είσαι κτητικός στο μέτρο βέβαια που δεν γίνεται αρώστεια.
Θεωρώ ότι η σεξουαλική σχέση ενός ανθρώπου έχει πολλά στάδια και παίρνει χρόνο για να φτάσεις στο σημείο να τελειώνεις με έναν άνθρωπο που σου αγγίζει τη ψυχή, το μυαλό και το κορμί.
Tο στάδιο που μου περιγράφεις είναι μια απλουστευμένη μορφή κοινόβιου.
Aν φυσικά εσένα σε καλυπτει κάτι τέτοιο, εγώ είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα σε κρίνει.
Άλλωστε περί ορέξεως....
Όντως περί ορέξεως...
Ωραία μας τα έγραψε η marina πάντως εμένα κάτι δεν με πείθει. Δεν νομίζω ότι τα εννοεί. Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος.
Μαρίνα, πώς θα κανετε παρέα με καποια άτομα αν οπως λές κολλήσει, αν δεν υπάρχουν συναισθήματα? συμπάθεια, έστω, κοινά ενδιαφέροντα, κοινές αποψεις...κλπ?εννοώ πώς τα οριοθετεις?Quote:
Originally posted by marina38
Αλλά και οι δυο μας διαχωρίζουμε τη σεξουαλική απόλαυση από το συναίσθημα και τη σχέση. Μεταξύ μας υπάρχει και σεξ και συναίσθημα και σχέση. Αν τώρα επιλέξουμε να φέρουμε στο κρεβάτι μας άλλους ανθρώπους, προφανώς με αυτούς τους άλλους ανθρώπους θα περιοριστούμε στο απολαυστικό σεξ και βεβαίως στην παρεούλα αν κολλήσει. Ούτε θα τα \'φτιάξουμε\' μαζί τους ούτε θα τους \'ερωτευτούμε\'.
Θάθελα να απευθύνω μιάς και τέθηκε σαν θέμα στις γυναίκες του φόρουμ την εξής ερώτηση :
βρε κορίτσια με το χέρι στην καρδιά, ποτέ δεν σας συνέβη να νιώσετε έτοιμες για σεξ, με άλλο ερέθισμα πλήν της σχέσης σας? πχ, από ταινίες, καταστάσεις, εξωτερικούς παράγοντες κλπ?
δεν καταλαβαίνω που είναι η διαφωνία, αν κάποια γυναίκα (βάζω και τον εαυτό μου), θέλει να απολαμβάνει το σεξ αυτό καθ εαυτό ?
Ξέρεις τι δεν μπορώ να με τίποτα να καταλάβω?
Eγώ πχ, δεν μπορώ ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο να σκεφτώ ότι ο σύντροφος μου θα αντλήσει σεξουαλική ευχαρίστηση από ένα άλλο κορμί, αλλά και εκείνος αντίστοιχα για μένα. Aν ποτέ μου έκανε μια τέτοια πρόταση-να βρεθούμε και με άλλους ανθρώπους-θα ένιωθα ότι χάθηκε κάτι από τη δική μας, προσωπική μαγεία και δεν θα μπορούσα πια να του προσφέρω ευχαρίστηση. Aυτό δεν σε προβληματίζει.
Mας λες ότι έχετε στιγμές ζήλιας και δεν ζηλεύετε όταν βλέπετε ο ένας τον άλλο με διαφορετικούς συντρόφους?
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μπω με τίποτα στο νόημα....
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Χαίρομαι που κάνεις διάλογο με σοβαρότητα και πάνω απ όλα με επιχειρήματα....
Το πως κανω διαλογο, εχει φανει εδω μεσα στα 3-4 χρονια που γραφω, δεν περιμενω να παρω τα εχεγγυα απο κανενα για αυτο, ειτε ειναι αρνητικος ειτε θετικος.
Για το θεμα, θα σου προτεινω, να εισαι οπως θες με τον εαυτο σου και να τον παραχωρεις οπως εσυ αισθανεσαι ομορφα χωρις να προχωρας σε κρισεις για το αν κανουν οι υπολοιποι το ιδιο με εσενα.
Η δικη μου γνωμη και τα επιχειρηματα μου μενουν στο να σου πω, οτι το πως θελει να ευχαριστηθει ο καθενας το σεξ ειναι μια εντελως προσωπικη του υποθεση για την οποια δεν χωραει απολυτως καμια κριτικη.-
Quote:
Originally posted by alexandros3
Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος.
Το \"μπορει\" στην παρουσα φαση, περισευει....
:P
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Χαίρομαι που κάνεις διάλογο με σοβαρότητα και πάνω απ όλα με επιχειρήματα....
Το πως κανω διαλογο, εχει φανει εδω μεσα στα 3-4 χρονια που γραφω, δεν περιμενω να παρω τα εχεγγυα απο κανενα για αυτο, ειτε ειναι αρνητικος ειτε θετικος.
Για το θεμα, θα σου προτεινω, να εισαι οπως θες με τον εαυτο σου και να τον παραχωρεις οπως εσυ αισθανεσαι ομορφα χωρις να προχωρας σε κρισεις για το αν κανουν οι υπολοιποι το ιδιο με εσενα.
Η δικη μου γνωμη και τα επιχειρηματα μου μενουν στο να σου πω, οτι το πως θελει να ευχαριστηθει ο καθενας το σεξ ειναι μια εντελως προσωπικη του υποθεση για την οποια δεν χωραει απολυτως καμια κριτικη.-
Aν δεν λέγαμε τη γνώμη μας, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετέχουμε. Tο να το παίζουμε προοδευτικοί και πάντα διαχωρίζοντας τη θέση μας απ τον κοινό νου, να είσαι σίγουρος πως δεν προσφέρει καμία αξία, παρά επιδεικνύει μια συνεχή προσπάθεια προβολής.
Δεν έκρινα κανένα με το σκεπτικό που θες να περάσεις.
Mαρίνα38...σίγουρα θα σου πει να πάτε μαζί για ποτάκι, γιατί ξέρει πως αν του γυαλίσει κάποια άλλη, μπορεί άνετα να την πάρει και στο σπίτι σας.
Στο δικό μου κόσμο, αυτό δεν στέκει...
Συγνώμη που είμαι τόσο μικρόμυαλη και δεν αντιλαμβάνομαι το μεγαλείο της παρτούζας.....
Quote:
Καταρχην χωρις να θελεις να μεμφεσαι, το κανεις...Quote:
Krino...μήπως το να διαχωριστούμε από τα ζώα και να λειτουργούμε εγκεφαλικά και συναισθηματικά στο σεξ, δεν είναι πουριτανισμός, αλλά υγεία?
Χωρίς βέβαια να μέμφομαι αυτούς που το κάνουν.
Εννοώ αυτούς που δεν αρκούνται στον ένα σύντροφο και ψάχνονται πέρα από αυτόν, είτε αυτό είναι τρίο, είτε οτιδήποτε άλλο.
:cool:
Επιπλεον οσο και να θελεις να διαχωριστεις απο τα ζωα, παραμενεις και εσυ ζωο.
Σαν τετοιο, η σεξουαλικοτητα, η ορμη της και ολα τα περιξ αυτου, εκκινουνται με το ενστικτο και οχι με το συναισθημα.
Φυσικα στην συνεχεια υπαρχει και συναισθημα αλλα κυριως στους αντρες λειτουργει πρωτιστως το ενστικτο.
Και αυτο με συγχωρεις, αυτο δεν μπορει να περασει κανενα λαικο δικαστηριο, ειναι η φυση ετσι και δεν ψαχνω για δικαιολογιες.
σου ξανακανω κουτ το ποστ με το οποιο κατ εμε, περασες την κοκκινη γραμμη που σου αναφερω πιο πανω.
το κανω σαν απλη υπενθυμιση και τιποτα αλλο.
Κατα τα αλλα, κανεις οπως νομιζεις.
Οσο για τα σχολια που γραφεις,
το οτι δεν σε εμπνεει η παρτουζα οπως γραφεις,
για μενα εισαι μια χαρα.
:cool:
Συμφωνώ ότι πέρασα την κόκκινη γραμμή και συγνώμη, αλλά πραγματικά μου φαίνεται λίγο πρωτόγονη αυτή η κατάσταση.
Aν με ήξερες θα έβλεπες ότι δεν είμαι καθόλου πουριτανή και το μυαλό μου είναι πολύ ανοιχτό.
Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι υπάρχει σχέση, εκεί που υπάρχουν τρίτοι και τέταρτοι....
Ξέρεις πως πραγματικά μου ακούγεται αυτό;Quote:
Originally posted by marina38
(π.χ. δεν θα πει ποτε \'αγάπη μου έχω \'συμβούλιο\' και θα αργήσω απόψε\'...χαχα, αντίθετα θα πει \'πάμε να πιούμε ποτάκι απόψε οι δυο μας\').
Όχι (και μάλιστα καθόλου) σαν σεβασμό σε σένα ή σαν να σε κάνει να αισθάνεσαι ξεχωριστή αλλά σαν να λες, είναι αναγκαίο κακό. Θα με κερατώσει. Τουλάχιστον τώρα μπορεί να έχω λίγη ειλικρίνεια.
Λάθος τρόπος σκέψης, κατ\' εμένα πάντα.
Είπαμε. Είμαστε ορθόδοξοι. Το αλάθητο του Πάπα δεν ισχύει ;)Quote:
Quote:
Originally posted by alexandros3
Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος.
Το \"μπορει\" στην παρουσα φαση, περισευει....
:P
Quote:
Originally posted by liberchild
Θάθελα να απευθύνω μιάς και τέθηκε σαν θέμα στις γυναίκες του φόρουμ την εξής ερώτηση :
βρε κορίτσια με το χέρι στην καρδιά, ποτέ δεν σας συνέβη να νιώσετε έτοιμες για σεξ, με άλλο ερέθισμα πλήν της σχέσης σας? πχ, από ταινίες, καταστάσεις, εξωτερικούς παράγοντες κλπ?
δεν καταλαβαίνω που είναι η διαφωνία, αν κάποια γυναίκα (βάζω και τον εαυτό μου), θέλει να απολαμβάνει το σεξ αυτό καθ εαυτό ?
χμμ, ακόμα περιμένω αλλά απάντηση πουθενά...