Βρε Enigma αυτά που λές είναι τόσο αντιφατικά (και όχι αινιγματικά) που ή εγώ δε σε πιάνω ή εσύ τα έχεις πολύ μπερδεμένα μέσα σου.
Από τη μιά λές
Quote:
Originally posted by ENIGMA
με συχωρεις βρε κοπελα μου αλλα μονοι μας δεν διαλεγουμε την τυχη μας? ειπα κατι τοσο κακο?
και σου ξαναλεω εαν θελεις να τον αποφυγεις αυτο γινεται και το ξερεις πολυ καλα..δεν ειμαι ατομο που χαιδευω τα αυτι ατον αλλο οταν βεβαια αφορον τετοια αδιεξοδα..θα μιλησω συμπονετικα σε κατι που δεν το ελεγχουμε πχ σε φοβια η βιασμους η κατι αλλο αλλα βρε κοπελα μου αυτο ειναι κατι καθαρα που εξαρταται απο σενα ΚΑΙ ΜΟΝΟ
...
και μετά λές να λύσεις ΕΣΥ την κατάσταση...
Γίνεται τελικά κάποιος άλλος να αναλάβει τις δικές μας ευθύνες για εμάς? Και τι νόημα έχει αυτό? (για εμάς όχι για τις ευθύνες)
Επίσης εδώ λές ότι
Quote:
.....δεν ειμαι ατομο που χαιδευω τα αυτι ατον αλλο οταν βεβαια αφορον τετοια αδιεξοδα..θα μιλησω συμπονετικα σε κατι που δεν το ελεγχουμε πχ σε φοβια η βιασμους η κατι αλλο
...
και γράφεις σε ένα θέμα που η θεματοθέτρια από το πρώτο κιόλας μύνημα έγραψε
Quote:
Originally posted by blackdaizy
.
.
. Έπαθα κατάθλιψη και άρχισα να αυτοκαταστρέφομαι.Λίγο η μετακόμιση, οι κακές παρέες και το κόλλυμα που είχα φάει γενικώς.... στα 16 μου γνωρίζω κάποιον μεγαλύτερό μου (37). Ήταν πολύ ωραίος και δυναμικός και ο τρόπος που με φλέρταρε πρωτόγνωρος για μένα. Τελικά δεν ήταν τα πράγματα τόσο ρόδινα όσο ήθελα να τα δω....Μην μακρηγορώ άλλο, αυτός ο άνθρωπος έγινε ο χειρότερος μου εφιάλτης. Αφού με βίασε στο πρώτο μας ραντεβού, .
.
μιλώντας για κατάθλιψη, για βιασμό, για φοβία...
και εμέσως παρακάτω τα όσα γράφουν (πιθανώς) άλλα μέλη τα χαρακτηρίζεις
Quote:
...
θελω να σε βοηθησω ειλικρινα και αν μπορω να το κανω θα το κανω ειμαι ατομο των πραξεων δεν παρηγορω τον αλλον με μαλακολογα και ολα θα πανε καλα και τετοιες παπαριες...
Ακόμα τι νόημα έχει (μέσα σε ένα μύνημα!!!! μόλις μερικές γραμμές παρακάτω το ένα από το άλλο να λές)
Quote:
........και ειναι πολυ καλο το οτι πιστευεις στα θεια..
Εχω τον τροπο μου να στο πω αλλιως αν θελεις να ξεμπλεξεις .......
σε αυτά τα θεία που πιστεύεις κάπου λέει να έχεις και τον \"άλλον\" τρόπο για καβάτζα???
Τέλος πολύ θα ήθελα να ξέρω πως προεξοφλείς ότι αν η blackdaizy μιλήσει στον άντρα της αυτός (ο άντρας της) δεν θα δείξει την κατανόηση και την βοήθεια που εδώ εμείς ξένοι άνθρωποι προσπαθούμε να της δείξουμε. Δηλαδή πως προεξοφλείς ότι ο πληγωμένος εγωισμός του θα είναι πάνω από την αγάπη που νιώθει αυτός (ο άντρας της) ο άνθρωπος.... Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να το ξέρω πως το προεξοφλείς αυτό
Πάντως εδώ
Quote:
....δεν γνωριζω τις πεποιθησεις σου αλλα θα προτεινα να πας σε εναν καλο πνευματικο η ψυχολογο για να εξιλεωθεις απο τις τυψεις(εαν εχεις βεβαια).......
με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και εμένα ( αν και με τον τρόπο που το έγραψες κάτι άλλο μου βγαίνει και γιαυτό τόνισα το ουσιαστικό για την blackdaizy)
και αυτό το \"να μην αφήσεις τις τύψεις να σε οδηγούν αλλά τα αληθινά σου συναισθήματα\" θα ήθελα να κρατήσεις blackdaizy