Καλημέρα
Μαρία θα συμφωνήσω με ρεμεντυ που σου λέει οτι οι λέξεις έχουν στην σημασία τους. Εσύ βέβαια έχεις βιώσει το γεγονός και αυτή τη στιγμή σου φαίνεται ασήμαντο το πώς θα ονομαστεί όμως είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε όλες οι γυναίκες μερικά πράγματα πάνω σε αυτό και να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις καταστάσεις για να μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε και διαφορετικά.
Αν την στιγμή που συνέβαινε ήξερες πως αυτό που μου συμβαίνει τώρα είναι επίθεση, θα αντιδρούσες σίγουρα διαφορετικά από το να το έχεις στο μυαλό σου ως απλή παρενόχληση που μπορεί να είναι και ένα πείραγμα στον δρόμο. Η ηλικία σου φυσικά δικαιολογεί την άγνοια, αλλά ας είναι αυτό το γεγονός η αφορμή για να ενημερωθείς και συ και όλες μας.
Λυπάμαι που λες οτι φοβάσαι πια ή διστάζεις να αγκαλιάσεις ή να αφήσεις να σε ακουμπήσουν οι φίλοι σου, είναι όμως λογικό μετά το σοκ που πέρασες και είναι θέμα χρόνου, με τον καιρό θα δεις οτι θα επανέλθεις.
Στο είπε και κάποιος άλλος από πάνω δεν ξέρω αν το πρόσεξες, στο λέω σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις επειδή είπες οτι είσαι φοιτήτρια και προφανώς δεν παίζουν χρήματα για δικηγόρους κτλ. Μπορείς να πας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου χωρίς να πληρώσεις τίποτα, θα περιγράψεις το γεγονός και θα ζητήσεις να του κάνουν παρατήρηση. Πιθανόν να σε στείλουν και στον εισαγγελέα να πεις τα ίδια. Αυτός δίνει μια παραγγελία στην αστυνομία και αυτοί μετά είναι υποχρεωμένοι να τον καλέσουν στο τμήμα και να τον επιπλήξουν. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, αλλά με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις νομίζω δύο πράγματα. Πρώτον θα τρομάξει και θα δει οτι είσαι αποφασισμένη να το κυνηγήσεις και να μην τον αφήσεις να κάνει ο, τι θέλει ξανά σε σένα ή σε άλλες κοπέλες και δεύτερον θα είναι καταγεγραμμένο πια το γεγονός οπότε σε περίπτωση που θα επαναληφθεί αντίστοιχη πράξη αυτό θα μετράει.
Δεν ήταν ασήμαντο αυτό που σου συνέβει κορίτσι μου, μη το αφήσεις έτσι. Ρώτα στο περιβάλλον σου, μίλα με τους γονείς σου ή με γνωστούς συγγενείς κτλ να σου πουν.