ωραιο ωραιο το αστειο ! μπραβο catty ! τι εννοεις την αφορμη δεν μπορουμε να την ξερουμε ? catty εσενα δε σου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ο μανατζερ μου ειπε ψεματα οτι αυτη μιλησε με τον πατερα μου και οτι μου κανε μηνυση ?
Printable View
ωραιο ωραιο το αστειο ! μπραβο catty ! τι εννοεις την αφορμη δεν μπορουμε να την ξερουμε ? catty εσενα δε σου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ο μανατζερ μου ειπε ψεματα οτι αυτη μιλησε με τον πατερα μου και οτι μου κανε μηνυση ?
Μαρακι εισαι δυσκολη περιπτωση
το ξερω ! σου βαζω δυσκολα οπως λεει και η μεγαλη νατασα ! εισαι αντρας η γυναικα ?
Αντρασ αγροτησ 35 το αγροτησ στο λεω γτ ζουμε αλλη ζωη εμεισ χωρισ ανεσεισ κι εκτιμαμε τα παντα
Ναι φυσικα και μου κανει εντύπωση. Πιθανον να είχανε συννενοηθεί για να σου πει ετσι.
σου φαινεται επαγγελματισμος αυτο το πραγμα ? και μαλιστα μου κανει ο μανατζερ στο τελος θελετε να της πω να μην κανει μυνηση αν και εσεις σταματησετε να την παρενοχλειτε και του κανω να κανει οτι νομιζει ! και μου λεει αυτος οτι συνεργαζεται χρονια μαζι της και ειναι αριστη επαγγελματιας και οτι δεν τον αφορα η υποθεση παροτι εγινε στο χωρο εργασιας
Πολυ περιεργη πελατισσα εισαι
η δικη μου γιατι περιεργη δεν εχω δικαιωμα να ενοχληθω με κατι ? που ειναι το περιεργο ενοχληθηκα με αυτο που μου ειπε και το ανεφερα στον προισταμενο της ? ως επισης μου φανηκε περιεργη η προταση της απο το πουθενα συν τοις οι δυο διαφορετικες περιγραφες που εκανε σε μενα και στη φιλη μου . και ναι θα στο ξαναπω για μεν αυπονοησε οτι ειμαι ομοφιλοφυλη και ηταν περιπαικτικη και ειρωνικη για μεν α! ειναι σαν πεις σε εναν που νομιζεις οτι ειναι γκει πηγαινε στη μυκονο
δε σε ρωτησα ! εσυ εκει στον καμπο μιας και εισαι ανετος πας σε γκει μπαρ να τα πιεις η πρεπει να ρθεις αθηνα ?
σου ειπα την πηρα καποια τηλεφωνα 2 η 3 οπου στο τριτι το σηκωσε ο συντροφος της και το κλεισα αλλα ουτε την εβρισα ουτε την εκφοβισα απλα ουτε την απειλισα απλως ηθελα καποιες εξηγησεις αυτο ειναι και μετα εψαχνα το μανατζερ με ευγενεστατο τροπο
κατσε ρε μαρια.
για ενα τηλεφωνημα δεν μπορει κανεις να σου πει "ολα οκ, αν σταματησεις να παρενοχλεις"
επαιρνες συνεχεια τηλεφωνα για να την ρωτας για το θεμα του γκει μπαρ??? ποσα τηλεφωνηματα?
κι αν την πηρες μονο μια φορα, γιατι δεν του ειπες οτι δεν παρενοχλεις κανεναν, ενα τηλεφωνημα μονο εκανες και ζητησες εξηγησεις?
και μαλιστα στο μανατζερ ειπα εχει δημιουργεηθει ενα ζητημα σε μενα και τη συναδελφο σας θα θελατε να με ακουσετε και μου κανει αυτο κανω ! δεν ειναι ευγενεια αυτο ? και ακου και το καλυτερ αφου του τα γεγονοτα μου κανει εχετε στοιχεια ?