Originally posted by Θεοφανία
Κλειώ και Σοφία...
Προφανώς δεν είμαι τόσο υπεράνω όσο εσείς οι δύο και \"έπεσα να φάω\" τον πικ, να μη τον \"αντιμετωπίζω ισότιμα\" και άλλα τέτοια ποταπά.
Οσον αφορά εμένα , δεν θεωρώ οτι πρέπει να είσαι υπεράνω ... δεν σου έκανα πουθενά τέτοια υπόδειξη ......
Διακρίνω επίσης να αποστασιοποιήστε από το προηγούμενο θέμα του.
Και εδώ κανεις λάθος , γιατί και το έχω παρακολουθήσει και έχω διατυπώσει αποψεις επι του θέματος ......... μάλλον κάποιος άλλος δεν παρακολούθησε αρκετά το θέμα και επίσης βιάστηκε να κρίνει ...... Μάλλον , ε ?
Θα το ξαναπώ λοιπόν για να μη μείνει καμία απορία σε όσους δεν έχουν διαβάσει όλες τις μ@@@ς του τύπου.
Αρα , δεν απευθύνεσαι σε εμένα .........
Έναν άνθρωπο που αποκαλεί τη μάνα του και όλες τις γυναίκες πουτάνες, (φαντάζομαι δεν με εξαιρεί), δεν μπορώ να τον αντιμετωπίσω με τόσο ιεραποστολική διάθεση όπως εσείς.
(Λυπάμαι για τα ταπεινά μου κίνητρα).
Τον αντιμετωπίζω με την διάθεση που μου βγαίνει και δεν καταλαβαίνω που είδες να σου λέω να μην κάνεις το ίδιο .
Το ότι εγώ τον βλέπω άσχημο και πιστεύω ότι από κει πηγάζουν τα προβλήματα του είναι η άποψη μου και δεν μπορείτε να με κάνετε να δω το άσπρο-μαύρο, (δεν θα τσακωθούμε ποτέ για άντρα, ευτυχώς).
Ωραία ! Να που επιτέλους φτάσαμε σε κάτι σχετικό με την ερώτηση που σου έκανα . :
Quote:
Originally posted by Kleiw
Εμένα πάλι μου δημιουργήθηκε η εξής απορία : πως σχετίζονται τα \'\'προβληματικά\'\' που μας έλεγε στο άλλο τόπικ με το οτι πρέπει να παει σε πλαστικό ?
Οποτε μου λες οτι τον θεωρείς άσχημο και οτι απο εκεί πηγάζουν τα προβλήματα του . Συνεπως , εχουμε ενα σημείο διαφωνίας , γιατί προσωπικά εγω θεωρώ οτι τα προβλήματα του δεν πηγάζουν απο την εμφάνιση του, οπως επεσήμανα σε προηγούμενο ποστ . (αν και δεν σημαίνει αυτό οτι μου αρέσει) .
ΥΓ. Έμαθα ότι ένας από τους λόγους που έκλεισε το chat ήταν και οι μ@@@ς του συγκεκριμένου....