Originally Posted by
Repairer of Reputations
Όχι οχι!
Δεν προτρέπω να τα κόψεις τελείως, παίρνοντας από μόνη σου πρωτοβουλία.
Κάποια χάπια είναι απαραίτητα.
Αλλά στα χάπια για τον ύπνο...έχω παρατηρήσει ότι παίρνεις μεγάλη δόση. Και δε σε βοηθούν και πάντα-μιά κοιμάσαι δυό δεν κοιμάσαι.
Συμβουλέψου το γιατρό σου αν χρειάζονται ρύθμιση.
Μήπως μένεις ξύπνια όλη τη νύχτα κι αναγκαστικά κοιμασαι με το φως της ημέρας;
Αν έχεις τέτοιο κύκλο ύπνου πρέπει να τον αλλάξεις άμεσα. Ξέρω πώς είναι, το είχα πάθει κι εγώ κάποτε για μεγάλο διάστημα και η κορτιζόλη μου-ίσον στρες, είχε πιάσει Σφαίρα fm. Αυτός ο αναποδιασμένος κύκλος ύπνου αλλάζει, μη φοβάσαι, αν καταφέρεις για τρεις νύχτες να κοιμηθείς ΝΥΧΤΑ και να ξυπνήσεις πρωί. Ο νυχτερινός ο ύπνος, της ξεκούρασης, είναι αναντικατάστατος.
Τω καιρώ εκείνω πριν τη θεραπεία μου, που στο μυαλό μου γινόταν γύφτικος γάμος από καταιγισμό σκέψεων και το βλέφαρο δεν κατέβαινε ούτε μ ένταλμα εισαγγελέα ξες τί έκανα;
Έβαζα στο youtube ραδιοφωνικές θεατρικές παραστάσεις, χωνόμουν στα σκεπάσματα, έκλεινα όλα τα φώτα και ακουγα την πλοκή να ξετυλίγεται. Και στο μυαλό μου σώπαιναν οι Μπούρδες που δε μ αφηναν να κλείσω μάτι.
Θα σου φανεί παιδιάστικο. Σαν τα πεντάχρονα που τους διαβάζει κάποιος παραμύθι μέχρι να ξεραθούν στον ύπνο, μη το γελάς. Αυτό ακριβώς είναι.
Και σε μένα, είχε δουλέψει.