Quote:
Originally posted by kely28
τί να πω δεν ξέρω... το αστείο είναι πως ο φίλος μου είναι ψυχολόγος... θα καταλάβει πολλά περισσότερα και από όσα καταλαβαίνω εγώ η ίδια για μένα... δε θέλω όμως να το πω, σε κανέναν... φοβάμαι το πως θα το αντιμετωπίσουν... και όχι με την έννοια πως δε θα με καταλάβουν. Στη μάνα μου αποκλείεται να το πω, είναι μια χαρά τώρα, δε θέλω να την ταράξω. Στον πατέρα μου θα μπορούσα, έχει πείρα εξάλλου σε τέτοια θέματα, αλλά ξέρω πως πραγματικά θα τον στεναχωρήσω πολύ και δε θέλω... αν και φοβάμαι πως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Ο πατέρας μου είναι γάτος σε τέτοια θέματα, θα παίρνω φάρμακα για αρκετούς μήνες, δε νομίζω πως στο τέλος θα κρυφτώ. Αλλλά πραγματικά έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον δικό μου...
Έτσι όπως τα λες ΝΑΙ κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα θα το αντιληφθούν... Αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που έχει τις γνώσεις ο σύντροφός σου για να το αντιληφθεί πρώτος απ\'όλους ...πως δεν το έχει κάνει ακόμα!!!!?? Ξέρεις...το φαινόμενο \"κατάθλιψη\" δεν είναι μακρινό σ\'αυτούς και παρόλ\'αυτά,