Γειά σας
Χαθήκαμε...
ΓΕΙΑ ΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ flirim
Κάθε μέρα που περνάει με φέρνει πιο κοντά στην εγχείρηση και σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή μου μετά;
Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΠΟΛΛΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..
Πως θα συνηθίσω να τρώω αργά και με μικρές μικρές μπουκιές;
ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ?
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ?ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ..
Κι αν μου ξεφύγει καμμιά μπουκιά και κάνω εμετό;
Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ?ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ
Σιχαίνομαι τον εμετό κι έχω κάνει μόνο 2-3 φορές σε όλη τη ζωή μου.
Σκέφτομαι... θα μπορώ να πίνω μεγάλες γουλιές νερό;
Εχω μια ψύχωση με το νερό...
ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΝΕΣ ΝΕΡΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ
Θα μπορώ πότε πότε να φάω κανένα παγωτάκι ή θα απαγορεύεται δια ροπάλου;
ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΝΑ ΦΑΣ :D:D:D ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΑ ,ΠΗΓΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ?Ε ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ?
Σίγουρα δεν θα είμαι τόσο προσεκτική και επιμελής όσο ο Λάκης (μπράβο Λάκη για τον δυνατό σου χαρακτήρα) και ανησυχώ...
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ?
Τι θα γίνεται τον πρώτο καιρό που θα πεινάω και θα πρέπει να τρώω μόνο υγρές τροφές; Θα χορταίνω;
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ .
Σκέφτομαι... υπάρχει περίπτωση να κάνω την εγχείρηση και μετά να το μετανιώσω γιατί δεν θα αντέξω τα δύσκολα που θα ρθουν...
ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΠ ΣΕ ΕΜΑΣ .
ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΥΓΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..
Σκέφτομαι εκείνη τη μέρα σαν τη μέρα που θα αλλάξει τη ζωή μου...
ΝΑΙ ..ΝΑΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ?
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ¼ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ
Ουφφφ! Τα πα και ηρέμησα.
ΑΜΑ ΗΡΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΕΛΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΙΛ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΙ MSN ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η BIONIC
Μέχρι τις 2 Μαρτίου θα μου περάσουν πολλές ακόμη μαύρες και άσπρες σκέψεις.
ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ?.
Αν ήταν στο χέρι μου θα την έκανα και αύριο να ξεμπερδεύω.
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ