Printable View
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ?
ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ !
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ
Λάκη έχουν περάσει οι 15 μέρες, πως αξιολογείς την ταλαιπωρία-πόνο; Eμείς οι πιο φοβητσιάρες μπορούμε λες;
Quote:
Originally posted by sad
Λάκη έχουν περάσει οι 15 μέρες, πως αξιολογείς την ταλαιπωρία-πόνο; Eμείς οι πιο φοβητσιάρες μπορούμε λες;
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ...
ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΦΑΓΗΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ
ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ
ΛΕΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΙΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ
Quote:
Originally posted by bera
leki tha ton paro aurio thlefono mou kai tha sou po ti tha gini
ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΙΣ?
ΑΠΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΠΑΣ?
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ
ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΙΟΛΗ SPORT ΝΕΡΟ ΤΩΝ 0,5L
TO ΓΕΜΙΖΩ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΙΝΕΙΣ 2,5 ΛΙΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...
ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ν1. ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ
Quote:
Originally posted by Titi
Καλησπέρα σε όλους
Χτές πήγα για την πρώτη μου συνάντηση με τον γιατρό Γαβριήλ. Να σας πω την αλήθεια μου πιο πολλές πληροφορίες πήρα από τα άτομα που περιμένανε για να τους σφίξει ή σε ξεσφίξει στον δακτύλιο παρά από τον γιατρό. Πολύς κόσμος. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ σκέφτηκα. Ηταν μια κυρία εκεί που ήταν 136 κιλά και τώρα είναι 72 , μέσα σε 11 μήνες. Μια άλλη κοπέλα είχε βάλει το δακτύλιο πριν ένα μήνα και είχε χάσει 5 κιλά, αλλα μου είπε ότι έτρωγε κανονικά τα πάντα και είχε έρθει για γέμισμα. Η ίδια κοπέλα με άφησε να πιάσω το δακτύλιο, είμαι και περίεργη βλέπετε, και μου είπα ότι από την πρώτη μέρα πήγε στην δουλειά. Η πρώτη κυρία αμέσως λέει μετά την επέμβαση πήρε το μετρό και πήγε σπίτι!!!!
Βέβαια καταλαβαίνω ότι το κάθε άτομο είναι διαφορετικό, αλλίως δέχεται κάποιος τον πόνο, κάποιοι πάλι έχουν "πεισμώσει" περισσότερο από κάποιους άλλους για την κατάστασή τους, αλλά το ζητούμενο είναι ότι εμψυχώθηκα.
Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι καλύτερα να το κάνω τώρα που είναι νωρίς καί είμαι σχετικά μικρή για να μπορέσω να κάνω μια φυσιολογική ζωή, και να έχω και το περιθώριο να γεννήσω και φυσιολογικά στο μέλλον.
Μου έδωσε επίσης και μια ιατρική γνωμάτευση για την ιδιωτική μου ασφάλεια την ΝΝ, γιατί μου είπε επειδή την έχω γύρω στα 13 χρόνια , πιθανότατα να καλύψει τα έξοδα των γιατρών και το νοσοκομείο. εΊδα και στις επεμβάσεις που καλύπτει το συμβόλαιό μου ότι δίνει κάποιο ποσό για γαστροπλαστική λόγω κακοήθης παχυσαρκίας. Τα υπόλοιπα 3500? μου τα καλύπτει το ταμείο μου ΤΥΔΚΥ.
Εν αναμονή λοιπόν της προέγγρισης , τη
ν οποία και εύχομαι να έχω σύντομα, της ασφαλιστικής.
Αυτό που με αποθάρρυνε λιγάκι να πούμε και του στραβού το δίκαιο είναι ότι όλες οι περιπτώσεις με τις οποίες μίλησα είχανε εμετούς.
Τέλοσπάντων προς τα κάλλη τι είναι ο πόνος.
Σας χαιρετώ και θα τα ξαναπούμε σύντομα
Αφροδίτη
Εν αναμονή λοιπόν
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ?
ΟΙ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΜΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ
1Η ΕΒΔΟΜΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ .ΣΟΥΠΕΣ .ΧΥΜΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ
ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ..:D
αχ πες μου τι ώρα θα κάνεις μπας και ξεκουνήσω κι εγώ..Quote:
Originally posted by lakis
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟQuote:
Originally posted by bionic
εύχομαι τα 7 να γίνουν σύντομα 17 και 27 :-)) Μπράβο Λάκη! πολύ καλά πας!
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΔΡΟΜΟ (ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ
ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ 2 CC
άμα ξέρω πως κι άλλος τρέχει θα τρέξω κι εγώ!
Βέρα υπάρχει περίπτωση να είναι τρύπιος ο δακτύλιος δηλαδή να του βάζει ορό ο γιατρός αλλά
αυτός να φεύγει...κι έτσι να μην έχεις περιορισμό.. Θεός φυλάξει να μην είσαι τόσο άτυχη παναγία μου!
αυτό εννοείς "αν δεν πάει καλά ο δακτύλιος?"
ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 Η 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ :D
ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΣΗ
ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ
καλά κι εγώ μόνο περπάτημα! πόση ώρα λες για αρχή .. please μη μου βάλεις δύσκολα!
λοιπόν αύριο διάδρομος στις 6 και μισή ... ραντεβού ο καθένας σπίτι του! :D :D :D
Quote:
Βέρα υπάρχει περίπτωση να είναι τρύπιος ο δακτύλιος δηλαδή να του βάζει ορό ο γιατρός αλλά
αυτός να φεύγει...κι έτσι να μην έχεις περιορισμό.. Θεός φυλάξει να μην είσαι τόσο άτυχη παναγία μου!
αυτό εννοείς "αν δεν πάει καλά ο δακτύλιος?"
ΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ
Quote:
καλά κι εγώ μόνο περπάτημα! πόση ώρα λες για αρχή .. please μη μου βάλεις δύσκολα!
λοιπόν αύριο διάδρομος στις 6 και μισή ... ραντεβού ο καθένας σπίτι του! :D :D :D
ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ WEB CAMERA ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ CHAT ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ:D:D:D:D:D
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΜΗΝ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ 20 -30 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΩ...
ΕΧΩ ΚΑΙ 122 ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ...