Ετσι μπραβο ! Ντόπιο κρεας ;)Quote:
Originally posted by sad
Δεν μαρέσουν τα πακιστάνια, προτιμώ ελληνάρες ...
Printable View
Ετσι μπραβο ! Ντόπιο κρεας ;)Quote:
Originally posted by sad
Δεν μαρέσουν τα πακιστάνια, προτιμώ ελληνάρες ...
stin agglia..eixa brei mia magiki marka gia rouxa...moderna..panemorfa...
katapliktika...
mou eixe aresei kai to logotupo tous....legotane...
BIG IS BEAUTIFULL!!!!
(pio beautifull...hahahaha...den ginetai...!!!!!)
Αγαπητή, έχω κι εγώ τις επιτυχίες μου στους άντρες, δεν λέω όμως έχω φάει και χιλοπιτες επειδή ήμουν χοντρή, (παρατηρήσατε τον παρελθοντικό χρόνο "ήμουνα" :P), ας δούμε την πραγματικότητα, βαρέθηκα να ακούω συνεχώς από χοντρές ότι είναι σέξι και ωραίες, ε τότε ας μείνουν έτσι τι θέλουν να αδυνατίσουν; Αυτό νομίζω ονομάζεται κόμπλεξ... κάπως έτσι... ναι ναι κόμπλεξ ονομάζεται...Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
αλλα προσεξε το λιγο αυτο...την μετοπιση των προβληματων σου εννοω...γιατι αν νομιζεις οτι ο μονος λογος που ειναι σεξυ μια γυναικα ειναι τα κιλα της,(για καποιους παντα, οχι για ολους) ειναι πολυ πιθανο να χασεις ολα τα κιλα που θες, κι ακομα να αναρρωτιεσαι τι εχουν τα ερμα και ψοφανε....Quote:
Originally posted by sad
Βασικά ρε παιδιά εγώ εκνευρίζομαι να ακούω δύο κοπέλες η μία 100 και η αλλη 130 κιλά να το παίζουνε Pamela και έχουνε όποιον θέλουνε... ας προσγειωθουμε λιγοοοοοοοοο!!!
λοιπον ξερεις τι εχω σκεφτει πολλες φορες?Quote:
Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
stin agglia..eixa brei mia magiki marka gia rouxa...moderna..panemorfa...
katapliktika...
mou eixe aresei kai to logotupo tous....legotane...
BIG IS BEAUTIFULL!!!!
(pio beautifull...hahahaha...den ginetai...!!!!!)
εκτος απ τη μαρκα που λες υπαρχουν και μερικες αλλες με ΠΟΛΥ συμπαθητικα και κολακευτικα ρουχα...ακριβα βεβαια..
σκεφτομαι λοιπον, οτι αυτα τα ρουχα, αν και ειναι ενας βασικος λογος που ζουμε φυσιολογικα και καλοντυμενες κι οχι μιζερες και δυστυχεις ντυμενες στα παλιομοδιτικα μαγαζια "για παχουλες" αλλων δεκαετιων, ειναι κι ενας λογος να επαναπαυομαστε...διοτι οταν εισαι σε μια αιδσιοδοξη φαση, τυχαινει να πηγαινει καλα η προσωπικη σου ζωη, βρισκεις να βαλεις και κατι ομορφο και να εισαι ευπαρουσιαστη, ειναι πιο ευκολο το να τρεναρεις να δωσεις μια λυση...
Θα συμφωνησω με την sad...
εσυ παραπονεθηκες για γκαντεμια στους αντρες καλη μου, οχι εγω...Quote:
Originally posted by sad
Αγαπητή, έχω κι εγώ τις επιτυχίες μου στους άντρες, δεν λέω όμως έχω φάει και χιλοπιτες επειδή ήμουν χοντρή, (παρατηρήσατε τον παρελθοντικό χρόνο "ήμουνα" :P), ας δούμε την πραγματικότητα, βαρέθηκα να ακούω συνεχώς από χοντρές ότι είναι σέξι και ωραίες, ε τότε ας μείνουν έτσι τι θέλουν να αδυνατίσουν; Αυτό νομίζω ονομάζεται κόμπλεξ... κάπως έτσι... ναι ναι κόμπλεξ ονομάζεται...Quote:
αλλα προσεξε το λιγο αυτο...την μετοπιση των προβληματων σου εννοω...γιατι αν νομιζεις οτι ο μονος λογος που ειναι σεξυ μια γυναικα ειναι τα κιλα της,(για καποιους παντα, οχι για ολους) ειναι πολυ πιθανο να χασεις ολα τα κιλα που θες, κι ακομα να αναρρωτιεσαι τι εχουν τα ερμα και ψοφανε....Quote:
Originally posted by sad
Βασικά ρε παιδιά εγώ εκνευρίζομαι να ακούω δύο κοπέλες η μία 100 και η αλλη 130 κιλά να το παίζουνε Pamela και έχουνε όποιον θέλουνε... ας προσγειωθουμε λιγοοοοοοοοο!!!
μπορεις να δινεις οσους χαρακτηρισμους θελεις σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις ουτε εμφανισιακα ουτε την ζωη τους, εγω ειπα πριν λιγο γιατι θελω να αδυνατισω...γιατι ΔΕΝ φοραω οτι θελω, γιατι το σωμα μου ΔΕΝ ειναι οπως θαθελα, και γιατι αν δε το κανω στο μελλον ειναι πολυ πιθανο να αρρωστησω...οσο κι αν ειναι εξω απο σεν αυτο ομως, ΟΧΙ για να βρω αντρα..και τωρα που μιλαμε εχω σχεση με εναν κουκλο αντρα..(για μενα κουκλο) ειναι μαλιστα και ενας απ τους λογους που το εχω καθυστερησει τοσο..η καλη προσωπικη μου ζωη εννοω...
sigoura!!!!
gia mena...i pio sobari aitia einai pos mou aresei na taxideuo...opote prepei na xorao stis theseis tou aeroplanou...kai...stin douleia mou eimai polles ores orthia..kai...prepei na anebaino polla skalopatia...kamia fora kai se skalosia....
duskola ta pragmata!!!!!!!
(uparxei bebaia kai to thetiko...pos ama enas mastoras den kanei kali douleia..mporo na ton deiro...hahahahahaha)
Αγάπη μου εσύ...Quote:
Originally posted by YiannisD
Θα συμφωνησω με την sad...
Εγώ πάλι οι περισσότερες χοντρές που γνωρίζω υποστηρίζουν πως έχουν ωραίο πρόσωπο, και ψάχνω σαν χαμένη να βρώ που είναι αυτό το ωραίο πρόσωπο και δεν το βλέπω; Στραβή είμαι; Ασε που υποστηρίζουν και μία άνεση ως προς του άντρες (καλή ωρα) και εγώ πεφτω από την καρέκλα απ τα γέλια. Ελεος... έλεος... Χοντρες είμαστε ας έχουμε γνώση του τι είμαστε και πως φαίνόμαστε και όχι πως θα θέλαμε ή πως ελπίζουμε να φαινόμαστε. Οσο για τον ωραίο σου τον άντρα, να δεις εγώ εναν ωραίο άντρα που είχα, κούκλο, ο πιο όμορφος στον κόσμο, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι υπολοιποι άνθρωποι που τον έβλεπαν έκαναν εμετο.... :D :D :DQuote:
εσυ παραπονεθηκες για γκαντεμια στους αντρες καλη μου, οχι εγω...Quote:
Originally posted by sad
Originally posted by sad
μπορεις να δινεις οσους χαρακτηρισμους θελεις σε ανθρωπους που δεν γνωριζεις ουτε εμφανισιακα ουτε την ζωη τους, εγω ειπα πριν λιγο γιατι θελω να αδυνατισω...γιατι ΔΕΝ φοραω οτι θελω, γιατι το σωμα μου ΔΕΝ ειναι οπως θαθελα, και γιατι αν δε το κανω στο μελλον ειναι πολυ πιθανο να αρρωστησω...οσο κι αν ειναι εξω απο σεν αυτο ομως, ΟΧΙ για να βρω αντρα..και τωρα που μιλαμε εχω σχεση με εναν κουκλο αντρα..(για μενα κουκλο) ειναι μαλιστα και ενας απ τους λογους που το εχω καθυστερησει τοσο..η καλη προσωπικη μου ζωη εννοω...
Ρε παιδιά τι είναι αυτά??? Τέρατα είμαστε ή δεν το έχω καταλάβει? Το να αισθάνεται κανείς ποθητός και ερωτεύσιμος και ας είναι παχύς δεν είναι έγκλημα...
Η σεξουαλικότητα ξεκινάει από μέσα μας....είτε το έχεις είτε δεν το έχεις....
Εγώ στα 120 κιλά γνώρισα τον άντρα μου σε chat την ίδια στιγμή που οι φίλες μου που είναι αδύνατες δεν έχουν ούτε γκόμενο!!!
Εγώ παντρεύτηκα και αυτές ακόμα δεν έχουν γκόμενο...χιχιχι...
και όπως το βλέπω εγώ θα αδυνατίσω και αυτές ακόμα δεν θα έχουν γκόμενο...χαχαχα!
Μα δεν είπε κανεις οτι δεν θα σε ερωτευτούν αν εισαι χοντρός. Κι εγώ ερωτεύτηκα τον δικό μου με 110 κιλά. Αλλά... Ας έχουμε γνώση οτι δεν είμαστε θεές, δεν είμαστε μοντέλα, δεν είμαστε οι σούπερ κουκλάρες. Και γι αυτό το λόγο θέλουμε να αδυνατίσουμε κιόλας. Αλλοι το κάνουν για λόγους υγείας αλλα ολοι σίγουρα θέλουμε να φαινόμαστε καλύτεροι. Ας μην ακούω αηδίες λοιπόν του στιλ α, εγώ είμαι πολύ γλυκιάααα και δεν έχω πρόβλημα με τους άντρες, γιατί είμαι σέξι και με γουστάρουνε όλοι έτσι όπως είμαι. Μην τρελαθούμε τώρα. Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια.Quote:
Originally posted by sonia
Ρε παιδιά τι είναι αυτά??? Τέρατα είμαστε ή δεν το έχω καταλάβει? Το να αισθάνεται κανείς ποθητός και ερωτεύσιμος και ας είναι παχύς δεν είναι έγκλημα...
Η σεξουαλικότητα ξεκινάει από μέσα μας....είτε το έχεις είτε δεν το έχεις....
Εγώ στα 120 κιλά γνώρισα τον άντρα μου σε chat την ίδια στιγμή που οι φίλες μου που είναι αδύνατες δεν έχουν ούτε γκόμενο!!!
Εγώ παντρεύτηκα και αυτές ακόμα δεν έχουν γκόμενο...χιχιχι...
και όπως το βλέπω εγώ θα αδυνατίσω και αυτές ακόμα δεν θα έχουν γκόμενο...χαχαχα!
Το προβλημα με σενα sad δεν ειναι πως εισαι χοντρη....απλα εισαι πικροχολη...και..κακοπροαιρ� �τη....
Στην ζωη μου εχω συναντησει πολλα ατομα σαν εσενα... αλλα ακομα δυστυχως ασχολουμαι μαζι τους...
Να εξηγησω λοιπον τι εννοω οταν λεω πως δεν ειχα προβλημα με τους αντρες και ειχα θεωρω τον εαυτο μου σεξυ....
Ειχα στα 38 μου χρονια, 65 εραστες, 20 προτασεις γαμου, 2 γαμους και 6 μεγαλες σχεσεις.
Ολοι μου οι "αντρες" ήταν ομορφοι... , ειχαν πολλες κατακτησεις, μορφωση και καλες καριερες.Ηταν με λιγα λογια "μπερεκετια". Με ολους εχω ακομα αριστες σχεσεις (εκτος απο τον πρωτο μου αντρα που μου εβγαλε την πιστη για χωρισουμε).
Ναι..οι αντρες κοιτανε το κορμι...οταν ψαχνουν καποια γυναικα για ενα βραδυ...
Οταν ομως επιλεγουν συντροφο επιλεγουν καποια χαρουμενη, με προσωπικοτητα , και ενδιαφεροντα.
Επισης θα ηθελα να σου πω πως ασχετα απο τα μοντελα που προβαλουν τα MEDIA στους αντρες αρεσουν οι παχουλες. Ασφαλως απεχει το παχουλη απο το χοντρη, αλλα.. οχι τοσο πολυ που να στεκεται εμποδιο αν πληρεις ολα τα αλλα.
Ισως να ακουγομαι πολυ φαντασμενη.... αλλα λεω την αληθεια.
Οσο για το ο,τι ψαχνεις να βρεις το "ωραιο προσωπο", πως να το βρεις αμα εισαι κακοπροαιρετη??? ολα ασχημα τα βλεπεις...ειναι το προβλημα σου!!!!!!
Συγνωμη αν δηλητηριασα αυτο το χαρουμενο και ελπιδοφορο φορουμ...αλλα......
Ελπιζω να μην ξανασυμβει...και υποσχομαι να μην απαντησω ξανα σε αλλα κακοβουλα σχολια¨-)))
Μα είναι φανερό πως για να έχεις 65 εραστές είσαι ένας άνθρωπος που θέλει συνεχώς να επιβεβαιώνεται και αυτό λέω. Πως οι περισσότερες χοντρές είναι και κομπλεξικές. Εγώ δεν έχω αναφέρει ποτέ το πόσοι γκόμενοι μου την έπεσαν, με πόσους ήμουνα σοβαρά και ασόβαρα γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρει τον απλο κοσμάκη να μάθει. Αρα λοιπόν, τον να προβάλεις τα ερωτικά σου στοιχεία σε κάποιον που δεν ξέρεις τι θες να κάνεις; Να αποδείξεις οτι μετράς. Επιβεβαίωση. Κατάλαβες γλυκιά μου; Και ας μάθουμε επιτέλους πως οταν τα σχόλια δεν μας αρέσουν δεν είναι κακόβουλα, ούτε ολοι μας ζηλεύουν (γιατί άλλωστε;), ούτε οι άλλοι είναι κακοί και εμείς οι καλοί και αθώοι, πολύ απλά είναι η ΩΜΗ αλήθεια και πρέπει να την βλέπουμε ως έχει. Ο Στουθοκαμηλισμός δεν μου πάει. Καθόλου. Είμαι χοντρή, και θέλω να αδυνατίσω για να έχω περισσότερους γκόμενους και περισσότερες επιλογές σε αυτούς... Τελεία και παύλα... Το να λέω είχα 65 γκόμενους δεν με τιμά, πρώτον και δεύτερον δεν έχω λόγο να το πω σε κάποιον που δεν είναι ούτε καν φίλος μου...Quote:
Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
Το προβλημα με σενα sad δεν ειναι πως εισαι χοντρη....απλα εισαι πικροχολη...και..κακοπροαιρ� �τη....
Στην ζωη μου εχω συναντησει πολλα ατομα σαν εσενα... αλλα ακομα δυστυχως ασχολουμαι μαζι τους...
Να εξηγησω λοιπον τι εννοω οταν λεω πως δεν ειχα προβλημα με τους αντρες και ειχα θεωρω τον εαυτο μου σεξυ....
Ειχα στα 38 μου χρονια, 65 εραστες, 20 προτασεις γαμου, 2 γαμους και 6 μεγαλες σχεσεις.
Ολοι μου οι "αντρες" ήταν ομορφοι... , ειχαν πολλες κατακτησεις, μορφωση και καλες καριερες.Ηταν με λιγα λογια "μπερεκετια". Με ολους εχω ακομα αριστες σχεσεις (εκτος απο τον πρωτο μου αντρα που μου εβγαλε την πιστη για χωρισουμε).
Ναι..οι αντρες κοιτανε το κορμι...οταν ψαχνουν καποια γυναικα για ενα βραδυ...
Οταν ομως επιλεγουν συντροφο επιλεγουν καποια χαρουμενη, με προσωπικοτητα , και ενδιαφεροντα.
Επισης θα ηθελα να σου πω πως ασχετα απο τα μοντελα που προβαλουν τα MEDIA στους αντρες αρεσουν οι παχουλες. Ασφαλως απεχει το παχουλη απο το χοντρη, αλλα.. οχι τοσο πολυ που να στεκεται εμποδιο αν πληρεις ολα τα αλλα.
Ισως να ακουγομαι πολυ φαντασμενη.... αλλα λεω την αληθεια.
Οσο για το ο,τι ψαχνεις να βρεις το "ωραιο προσωπο", πως να το βρεις αμα εισαι κακοπροαιρετη??? ολα ασχημα τα βλεπεις...ειναι το προβλημα σου!!!!!!
Συγνωμη αν δηλητηριασα αυτο το χαρουμενο και ελπιδοφορο φορουμ...αλλα......
Ελπιζω να μην ξανασυμβει...και υποσχομαι να μην απαντησω ξανα σε αλλα κακοβουλα σχολια¨-)))
καλα.....
"Μα είναι φανερό πως για να έχεις 65 εραστές είσαι ένας άνθρωπος που θέλει συνεχώς να επιβεβαιώνεται και αυτό λέω. Πως οι περισσότερες χοντρές είναι και κομπλεξικές."
τι αλλο θα μπορουσες να πεις?
ολα τα επιχειρηματα σου..κατεριφθηκαν...και επεσες και σε αντιφασεις!!!!
τωρα...αν θεωρεις πως μια γυναικα εχει εραστες για αυτοεπιβεβαιωση...εχεις χειροτερο προβλημα απο το βαρος σου...και δυστυχως δεν λυνεται με εναν δακτυλιο.....
οσο και να αδυνατισεις...δεν προκειται ποτε να εχεις "περισσότερους γκόμενους και περισσότερες επιλογές σε αυτούς... "
τουλαχιστον ομως..θα εχεις την υγειά σου....κατι ειναι και αυτο....με τα χρονια θα εντοπισεις τον πραγματικο στρουθοκαμηλισμο...
χαχαχχαχχαχαχχα, είσαι αστεία...!