Quote:
Originally posted by Myrto
Ω ρε παιδια... μια απ΄τα ίδια... Στο παρελθόν έμοιαζα πιο πολύ με τη sofia (για 3 χρόνια). Έπειτα με επισκέφθηκε η κατάθλιψη κατά τη διάρκεια της οποίας από φάση sofias έγινα καθαρά βουλιμική με, δυστυχώς, αύξηση βάρους.. Με ψυχοθεραπεία από γιατρό ξεπέρασα την κατάθλιψη, όχι όμως και τη βουλιμία. Σταμάτησα τη θεραπεία πριν την ολοκλήρωσή της γιατί πίστευα ότι το έλεγχα αλλά ξανακύλισα στη βουλιμία. Τώρα πρέπει ή να βρω κάποιον ειδικό στο πρόβλημά μου ή να επιστρέψω στο γιατρό μου... Ξέρω ότι είναι καλύτερο το δεύτερο αλλά νιώθω ντροπή απέναντί του, το βλέπω σαν προσωπική ήττα και όλο το αναβάλλω. Αφήστε που εξεφανίστηκα χωρίς ούτε ένα τηλ, νιώθω πολύ άσχημα απέναντί του.
Τέλος πάντων, sofia σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μια απ΄τα ίδια κυριολεκτικά. Όλα ήταν τέλεια στη ζωή μου (δε μπορείς να φανταστείς πόσο) με την ίδια μοναδική εξαίρεση. Τώρα έχουν αλλάξει πολλά. Δεν ξέρω αν μπορώ να σου δώσω συμβουλές και κυρίως δεν ξέρω αν εσύ θα βοηθηθείς από αυτές. Πάντως εδώ θα είμαστε να συζητάμε. Φιλιά σε όλους
ΥΓ.mika καλή συνέχεια στην προσπάθεια
ΥΓ2.kleanthi για σένα δεν ξέρω πολλά- πάντως μην ανησυχείς, αληθινή είμαι!