Μπράβο! Καλή Επιτυχία Μαράκι! θα σε γράψω και σένα στη λίστα του φόρουμ με αυτούς που πρόκειτε
να χειρουργηθούν! έτσι ίσως κι εσύ με τη σειρά σου βοηθήσεις κάποιον άλλο που θα ενδιαφέρετε να μάθει.
Printable View
Μπράβο! Καλή Επιτυχία Μαράκι! θα σε γράψω και σένα στη λίστα του φόρουμ με αυτούς που πρόκειτε
να χειρουργηθούν! έτσι ίσως κι εσύ με τη σειρά σου βοηθήσεις κάποιον άλλο που θα ενδιαφέρετε να μάθει.
Ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!
Παρασκευή η Δευτέρα θα γίνει... Αχ και βαχ!!
Στη δουλειά αναγκάστηκα να πω ότι θα κάνω μία επέμβαση στο στομάχι, τα μπέρδεψα δεν ήξερα τι να τους πω και μου είπε μία φίλη μου ότι το καταλάβανε ότι θα βάλω δακτύλιο και έγινε και το θέμα των διαδρόμων!! Έλεος!! Με κοιτάνε καλά καλά λες και έχω τίποτα κολλητικό, αν είναι δυνατόν!! Τόσο βλαμένοι υπάρχουνε σε αυτόν τον κόσμο!!
πες τους πως έχεις μια κήλη στο έντερο που πρέπει οπωσδήποτε να την βγάλεις.
γνώμη μου είναι να μη τους πεις τίποτα άλλο, ο κόσμος ζηλέυει αρρωστημένα και
είναι και ανάγωγος.. μετά θα σε ρωτούν συνέχεια.. τι έγινε? έχασες? δεν έχασες?
γιατί το φαγες αυτό και θα σε αγχώσουν..είναι πολύ προσωπικό θέμα..
δεν είναι ανάγκη να βγάζεις ανακοίνωση για ότι κάνεις..
Εγώ δεν είπα σε κανέναν τίποτα, κάποιος από δω μέσα το φαντάστηκε και το διέδωσε.. Και αλήθεια να μην ήτανε πάλι το ίδιο θα γινόταν!! Τώρα μόλις ο προϊστάμενος γκρίνιαζε ότι αφήνουμε τη δουλειά για να πάμε να αδυνατίσουμε για το γάμο μας!! Έλεος!!
Μαράκι, καταρχήν καλή επιτυχία.
Εγώ που την έκανα πρίν από 20 μέρες, είπα ότι χρειάζεται να βγάλω μια κύστην από τις οωθήκες και μάλιστα είπα ότι ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να χάσω βάρος... και τους έπεισα όλους τρώγοντας μόνο σούπα και γιαούρτι στο γραφείο...
Θα σου δώσουν και καμιά δεκαπενταριά μέρες αναρρωτική και θα γυρίσεις στην δουλεία σου μια χαρά....και λέγε ότι κάνεις δίαιτα....πολύ αυστηρή μάλιστα....
Εγω παραπονιέμαι κάπου κάπου, όποτε το θυμάμαι ότι πεινάω κι όλας....
Καλή ανάρρωση sad. Ελπίζω να μην είσαι πια sad. και απ' ότι βλέπω μια χαρά τα πάς....Quote:
Originally posted by sad
Μαράκι καλή τύχη, ο Θεός να είναι μαζί σου και να μπεις με χαμόγελο, και να βγείς με χαμόγελο, να ξέρεις οτι κάνεις κατι καλό στον εαυτό σου, ένα δώρο... το καλύτερο δώρο... Η εγχείρηση γίνεται την άλλη Παρασκευή;
Μπράβο και είς κατώτερα κιλά....
Κούκλα μου εσύ... αντε με το καλό κι εσύ στο club και μην αγχωνεσαι, δεν είναι τίποτα...
Με το ζόρι πέντε μέρες θα λείψω, κι αυτές αν δεν με γυρίσουνε πίσω...
Από την αρχή δεν έπρεπε να αναφέρω στομάχι, αυτή ήταν η βλακεία μου..
Αλλά στην τελική δεν πάνε να πνιγούνε όλοι!!!! Α να χαθούνε πια, είναι δημόσιοι υπάλληλοι όνομα και πράγμα, δεν έχουνε με τι να ασχοληθούνε και ασχολούνται μαζί μου!!
Τα πήρα τώρα!!
χιχιχι
Μαράκι γεια σου!
Αρχικά να σου πω μπράβο για την απόφασή σου. Θέλει θάρρος και αποφασιστικότητα και αν δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό οι συνάδελφοί σου πρόβλημά τους!
Όταν θα δουν τα αποτελέσματα να δούμε τι θα πουν!
Υ.Γ.Αν οι δημόσιοι υπάλληλοι έκαναν τη δουλειά τους και δεν ασχολούνταν με τα κιλά του άλλου τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους!
ευαγγελάτος που τους χρειάζετε :D
Κλειώ συμφωνώ απόλυτα!!
Bionic λέω να πω του γιατρού μαζί με τη βαλβίδα να μου βάλει και μικροφωνάκι!! Να βγάλω και τίποτα από αυτή την ιστορία!! loooool
χαχαχαχχαχαχαχαχα
Ωχ λες να μου βγάλουν κι άλλες αρρώστιες??? Θα διαδώσω ότι έχω tsutsugamushi, τη νόσο του κίτρινου ποταμού, να μην με πλησιάζουν κιόλας!!! (Κι όμως υπάρχει τέτοια αρρώστια!!!!!!!!!!!!)
Mαράκι,
μπράβο για το χιούμορ σου! Ασε τους όλους να λένε, εσύ θα κάνεις αυτό που νομίζεις καλύτερο για τον εαυτό σου και, στο κάτω κάτω, δεν κατάλαβα για την υγεία σου είναι. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και ΌΛΗ την αναρρωτική και να κλείσεις και τα τηλέφωνα και να πάνε να πνιγούνε στον κίτρινο ποταμό! :P