lina γεια διαβασα αυτο που ειπεσ για τον ενδικνιλογο και μου φανηκε ενδιαφερον .θελω να χασω 10κιλα. αν παω τι να του πω?
Printable View
lina γεια διαβασα αυτο που ειπεσ για τον ενδικνιλογο και μου φανηκε ενδιαφερον .θελω να χασω 10κιλα. αν παω τι να του πω?
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΗΣΤΕΙΑΣ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
και μια διαιτα παχυνσης......
ισως καποιοι θελουν να παχυνουν, αν και δεν εχω δει εδω μεσα κανεναν...
σε περιπτωση ομως που δεν θελετε να παχυνετε, μπορειτε απλα να κανετε τα ακριβως αντιθετα....
οι σουμοτορι λοιπον, που ειναι οι παλαιστες του σουμο, εχουν μεσο ορο 150 κιλων ο καθενας, καθως ειναι παραδοση τους να ειναι πολυ βαρεις και ειναι απαραιτητο για το αθλημα τους...
στην διατροφη τους, φροντιζουν να μη πεφτουν ποτε κατω απο τις 10.000 θερμιδες ημερησιως, ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΟΤΕ ΠΡΩΙΝΟ, τρωνε ενα κυριο τεραστιο γευμα, κι αμεσως μετα πεφτουν για υπνο.....
ισως καποιες απο αυτες τις συνηθειες σας θυμιζουν κατι, ειτε απο το παρελθον σας , ειτε απ το παρον σας...
Γεια χαρά, σε όλους. Βρήκα μια σελίδα στο διαδίκτυο με δίαιτες, μάσκες και διάφορες συμβουλές! Συνιστώ να την επισκεφτείτε! www.koykla.gr :)
φαγατε? φαγατε?
καλησπέρα σε όλους. Εγω έχω πάρει το βιβλίο του ατκινς και εχω ξεκινήσει κατα καιρούς αυτήν την δίατα (μόνο στάδιο ενεργοποιησης εκανα για λιγες ημέρες) Το μόνο που ήθελα να προσθέσω είναι οτι πρέπει οπωσδήποτε οποιος την κάνει να παρει καποιος βιταμίνες κατι το οποιο λεει και στο βιβλιο του!
Αυτό γιατί είναι εξαντλητική και εγώ οταν την έκανα κατάλαβα οτι χωρίς βιταμίνες κινδυνευα να βρεθώ στο πατωμα λιποθυμη!
Επίσης να σας αναφέρω οτι στο βιβλίο του λέει οτι καφες και τσαι θα πρεπει να το αποφευγεται γιατι δημιουργει υπογλυκαιμίες οποτε decafeine (bliax!)
Η αποψη μου για τον ατκινσ είναι οτι είναι μια διαιτα για γερούς παικτες με αποτελέσματα όμως.
καλησπερα.ειμαι νεο μελος
Καλώς ήλθες!Μπορείς να μας συστηθείς στην αντίστοιχη θεματική ενότητα...
Πρωί
1 κούπα γάλα 1%
1 φέτα ψωμί ολικής
1 φρούτο
τσάι πράσινο (όχι σε περίπτωση που υποφέρουμε από ημικρανίες)
Γεύμα
1/2 μερίδα κρέας ή ψάρι ή πουλερικό (περίπου 70γρ)
1 σαλάτα εποχής (σε περίπτωση που θέλουμε να φάμε ντομάτα πρέπει μόνο μία μέτρια)
1/2 φέτα ψωμί ολικής
45 λεπτά πριν το γυμναστήριο
1 ώριμο φρούτο
μετά το γυμναστήριο
1 γιαούρτι 2%
Δείπνο
όμοια με το μεσημεριανό
προ ύπνου
1 φλ. γάλα 1%
tips
Για κάθε -1kgr σωματικού βάρους πρέπει να έχουμε ενεργειακό έλλειμμα 7700kcal. Δηλαδή εάν ο βασικός μας μεταβολισμός είναι 2000kcal τότε θα χρειαστούμε περίπου 8 ημέρες για να χάσουμε ένα κιλό. Το μεγαλύτερο μέρος του ενός κιλού που θα χάσουμε θα προέρχεται από τον λιπώδη ιστό και όχι από τους μύες. Για κάθε κιλό μυικής μάζας που χάνουμε ο βασικός μεταβολισμός μειώνεται κατά 60kcal δηλαδή χρειαζόμαστε μικρότερη ποσότητα τροφής για να παραμείνουμε στα κιλά μας.
Καλη διατροφουλα μου φαινεται.Μπορω να προσθεσω οτι αντι για το ψωμι μπορουμε να φαμε 1 φλιτζανι καστανο ρυζακι η μια μετρια βρστη πατατα για αλλαγη.Και επισης πολυ καλη επιλογη ειναι και ο τονος σε νερο.Μηδεν λιπος και αρκετες πρωτεινες!!
Να χαμογελας!
Α ξεχασα και το λαδακι!Δεν ξερω αν το εννοεις στη σαλατα ,αλλα 2 κουταλακια τη μερα ειναι απαραιτητα!
Να χαμογελας!
Ναι ναι..το εννοώ... 1κ.σ.
Την πατάτα δεν θα την πρότεινα
Quote:
Originally posted by lollipop
ΔΙΑΙΤΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ - 10 ΚΙΛΑ
Τις πρώτες 5 ημέρες
1 κιλό φρούτα (1 είδος)
Κάθε ημέρα μπορεί να αλλάζει το φρούτο, αλλά ημερισίως θα είναι ίδιο.
ΒΡΑΔΥ Γιαούρτι 0% - 2%
1κ. μέλι
Τις επόμενες 15 ημέρες
ΠΡΩΙ Χυμό από ένα πορτοκάλι, 1/2 λεμόνι και 1/2 γκρέιπφρουτ.
ή 2 πορτοκάλια με 1 λεμόνι
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ 1φρούτο
ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κοτόπουλο ή ψάρι ή γαλοπούλα ή 2 αυγά
ʼφθονη ΠΡΑΣΙΝΗ σαλάτα
ΒΡΑΔΥ γιαούρτι 0% - 2%
2 ακτινίδια
Φιλιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
την ξεκινάω απο αύριο!άντε να δούμε ;)
μια ερώτηση σχετικά με την άνω δίαιτα..
πίνω πολλά αναψυχτικά light,
επιτρέπεται να τα καταναλώνω για όσο διαρκεί η δίαιτα?
Γιατι κουκλιτσα μου πας να κανεις τετοιο κακο στον οργανισμο σου;;;...:( Δυστυχως δεν ξερω για τα αναψυκτικα να σου πω...