-
29/6
πρωι:
1 σαντουιτς-ψιχα με γαλοπουλα καπνιστη και λιγη μουσταρδα+1 καφε με γαλα και 1κ.γ. ζαχαρη
ενδιαμεσα:
1 νεκταρινι
μεσημερι:
1 τσιπουρα ψητη + αγγουροντοματα με ξυδι χωρις λαδι
βραδυ:
2 αυγα βραστα+30γρ φετα+ 1φρυγανακι κριθαρενιο
αποβραδο....
1 ΜΕΓΑΛΗ φετα καρπουζι
-
ΠΡΩΙ: ΜΠΑΝΑΝΑ
1 ΚΑΦΕ
1 ΑΛΜΠΡΑΝ ΜΠΑΡ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ:ΒΡΑΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ (ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ,ΚΑΡΟΤΟΚ.Λ.Π)+1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΡΥΖΙ ΑΝΑΠΟΦΛΟΙΩΤΟ+1 ΦΛΑΙΡ
ΒΡΑΔΥ:ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ+ΠΕΠΟΝΙ
-
χθες
πρωι:
1 τοστ με πολυσπορο-ψιχα με γαλοπουλα και γκουντα+1 καφε με γαλα και 1 κ.γ. ζαχαρη
ενδιαμεσα:
1 νεκταρινι
μεσημερι:
1τσιπουρα ψητη+ σαλατα πρασινη με ντοματα ξυδι και λαδι
απογευμα:
1 ελληνικο με 1κ.γ. μελι
βραδυ:
6-7 βοτκες ....(Ρεμος)+ 1 φετα αλλαντικο και ενα κομματακι τυρι αγνωστου προελευσεως και τα δυο....
σημερα ειμαι 1 κιλο μειον και περιμενω και περιοδο
-
-
σημερις
πρωι:
1 τοστ με μια φετα γκουντα και 1 φετα γαλοπουλα
μεσημέρι:
3/4 απο ενα μπιφτεκι μοσχαρισιο ψητο+ 1 φλυτζανι μπασματι στον ατμο+ 3/4 απο μια σαλατα κολοκυθακια στον ατμο με λεμονι και 1κ.σ. λαδι
απογευμα:
μερικα κομματια καρπουζι
βραδυ:
το υπολοιπο 1/4 απο το μεσημεριανο και 3-4 κ.σ. μπασματι
-
Πρωινό: μισό μπολάκι πανακότα καραμέλα
Μεσημεριανό: ένα μπολ πουρέ πατάτας με ένα κομμάτι μοσχαράκι, κολοκύθι και καρότο περασμένα στο μπλέντερ
Απογευματινό: ένα μίνι ξυλάκι παγωτό
Βραδυνό: δύο κουταλιές σούπας λιωμένη πατάτα γιαχνί και γαλοπούλα κοκκινιστή περασμένη στο μπλέντερ...
Τι σας λέω τώρα ε? Τα καλα του δακτυλίου είναι αυτά...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΩ ΚΑΤΙ?
(το μεσημέρι δάγκωσα το χέρι του άντρα μου για να δω αν θυμούνται τα δόντια μου την αίσθηση...χαχχαχα)
-
μην ανησυχεις μαγκυ, εφοσον εισαι στην φαση"νια νια", η ωρα που θα δαγκωσεις κατι που δεν ειναι ζωντανο, δεν ειναι μακρια :)
εγω παλι εφαγα:
πρωι:
2 μπισκοτα diggestive και 1 ελληνικο διπλο με 1κ.γ. ζαχαρη
μεσημερι:
1 μεγαλη μοσχαρισια μπριζολα ψητη + 1 σαλατα κολοκυθακια στον ατμο με λεμονι και 1κ.σ. λαδι
βραδυ:
δεν εχω καμια ορεξη αλλα θα προσπαθησω να φαω μερικα κομματια καρπουζι γιατι δεν εχω φαει καθολου φρουτα..
κοιμηθηκα αργα και στις 2.30 πεινασα .εφαγα 2-3 λεπτες φετες γαλοπουλα καπνιστη σκετες...
-
πρωι:
1 σαντουιτς με ψωμι- ψιχα και γαλοπουλα καπνιστη και λιγη μουσταρδα+1 καφε με γαλα και 1κ.γ. ζαχαρη
μεσημερι:
1 μεριδα κοτοπουλο σχαρας +1 σαλατα αγγουροντοματα με ξυδι χωρις λαδι +2 κ.σ. ρυζι
βραδυ:
1 γιαουρτι προβειο και 5-6 φρυγανακια κριθαρενια τα πολυ μικρα+ 1 πολυ λεπτη φετα καρπουζι
-
ΠΡΩΙ:1 ΤΟΣΤ(1ΦΕΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΒΡΑΣΤΗ+1ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ ΦΙΝΑ+ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ) ΜΕΣΗΜΕΡΙ:1ΚΡΙΘΙΝΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ (ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ)ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ+1ΝΤΟΜΑΤΑ ΒΡΑΔΥ:1ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ+ΨΑΡΙ ΨΗΤΟ+1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ
-
πρωι:
1 σαντουιτς-ψιχα ολικης με 1 φετα γαλοπουλα και λιγη μουσταρδα+1 καφε με γαλα και 1 κ.γ. ζαχαρη
ενδιαμεσα:
2 νεκταρινια μικρα
μεσημερι:
κοτοπουλο σχαρας (αρκετο, 2 φιλετα μεγαλα)+σαλατα πρασινη με ντοματες και ξυδι, χωρις λαδι
βραδυ:
μια λεπτη φετα καρπουζι
-
πρωι:
1 καφε με γαλα και 1 κ.γ. ζαχαρη
ενδιαμεσα:
1 σαντουιτς-ψιχα ολικης με μια φετα γαλοπουλα και λιγη μουσταρδα
μεσημερι:
1 μπριζολα μοσχαρισια και 1 αγγουροντοματα με ξυδι χωρις λαδι
βραδυ:
μια φετα καρπουζι
πιο βραδυ...
1 φετα ρεγκατο και 3-4 μικρα κρακερακια dar-vida
-
πρωι:
1 σαντουιτς με 1 φετα γαλοπουλα και λιγη μουσταρδα+ 1 καφε με γαλα και 1 κ.γ. ζαχαρη
ενδιαμεσα:
3 μικρα νεκταρινια
μεσημερι:
1 μπιφτεκι ψητο, 1 φλ. ρυζι στον ατμο, 1 αγγουροντοματα με ξυδι χωρις λαδι
βραδυ:
1 μικρη φετα καρπουζι
μεσανυχτο:
1 βοτκα με λεμοναδα
-
πρωι:
1μπωλ φιτνες-σοκολατα+1 καφε με γαλα και 1 κ.γ.ζαχαρη
ενδιαμεσα:
2 μικρα νεκταρινια
μεσημερι:
1 μπιφτεκι μοσχαρισιο ψητο με ρυζι στον ατμο+ ντοματοσαλατα με ξυδι χωρις λαδι
βραδυ:
μιση φετα καρπουζι
-
ΧΘΕΣ
πρωι:
1 μπωλ φιτνες-σοκολατα με 1,5%γαλα+ 1 καφες με γαλα και 1κ.γ.ζαχαρη
μεσημερι:
1 μοσχαρισια μπριζολα ψητη+αγγουροντοματα με ξυδι χωρις λαδι
απογευμα:
καρπουζι
βραδυ:
σαλατα πρασινη με ντοματα, κομματακια φιλετου κοτοπουλου, ξυδι και 1 κ.σ. λαδι
ΣΗΜΕΡΑ
πρωι:
τοστ με ψωμι-ψιχα ολικης με 1 φετα γκουντα και 1 φετα γαλοπουλα καπνιστη+ 1 καφε με γαλα και 1κ.γ. ζαχαρη
μεσημερι:
2 (δυο) τσιπουρες στη σχαρα+σαλατα με ροκα, ντοματινια-τσερυ και μπαλσαμικο , χωρις λαδι
βραδυ:
καρπουζι
-
9/7/2006
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΑΘΛΙΑ!!!
ΤΟ ΠΡΩΙ: 1 ΦΕΤΑ ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΑΧΙΝΙ+ΜΕΛΙ, 1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ, 1 ΡΟΔΑΚΙΝΟ
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: ΣΕ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ, ΛΙΓΟ ΓΑΒΡΟ ΤΗΓΑΝΗΤΟ, 1 ΚΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ, 1ΚΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, 3 ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, 3 ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ, 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ:1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ+1 ΦΕΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ
3 ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΟ ΒΡΑΔΥ:1 ΠΙΑΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ,1 ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ....
ΚΑΙ ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ-----------------ΑΜΗΝ!