Quote:
Originally posted by Kατερίνα
ρε παιδιά θα κλάψω.μαρία νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα.το λέω σε σένα για να τακούω εγώ πιο πολύ.πάνε σε έναν ψυχολόγο ,σε έναν διαιτολόγο ζήτα την βοήθεια κάποιου.και μην ξεχνάς ότι είσα μάνα και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό.εγω από τότε που η περίοδός μου έρχεται μόνο με χάπια φοβάμε οτι μπορεί να μην κάνω ποτέ παιδιά και θα φταίω μόνο εγώ..
Ο vezuvios(καλώς όρισες κεγώ καινούρια είμαι) έχει απόλυτο δίκαιο.δεν λέω καλό είναι να βλέπουμε όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά το πρόβλημά μας .αλλά μήπως θα έπρεπε να το ρίχναμε πιο πολύ στο γέλιο το πράγμα. κ μήπως βρίσκαμε όλοι μαζί καλύτερες διεξόδους απαλλαγής λιγότερο οδυνηρές για την ψυχή και το σώμα μας?εγώ εδώ και μια βδομάδα κάθε βράδυ κάνω μία ώρα διάδρομο κ μετα πίνω μισό ποτήρι κρασί ηρεμούν τα νεύρα μου κ κοιμάμε σαν πουλάκι αφού διαβάσω για λίγη ώρα κάποιο βιβλίο.κ έχω να κάνω βουλιμικό πάρτυ (η απαλλαγή,όπως θέλετε πείτε το)εδώ κ μια βδομάδα πράμα πολύ παράξενο για τις συνήθειές μου.πιστεύω ότι άμα ερωτευτώ και κάνω και sex που έχω καιρό να κάνω μπορεί τα βουλιμικά μου πάρτυ να γίνονται ακόμα πιο αραιά.
ρε λεσ να αποκτήσω και νέα κακιά συνήθεια και να γίνω αλκοολική?
αυτό το είχα γράψει η ίδια τοτε.μετά έχασα τον κωδικό μου κ έκανα καινούριο λογσμό. μαρία εξακολουθώ να πιστεύω τα ίδια.οτι πρέπει να βρεις την δύναμη να ξεπεράσεις τον εαυτό σου γιατί έχεις το παιδί σου,κ εμείς να κάνουμε το ίδιο για να μπορέσουμε να γίνουμε μάνες κ μάλιστα καλές