υπάρχει μια περίπτωση να βρίσκομαι και γω αθήνα εκίνο το σαββατοκύριακο....είδωμεν
Printable View
υπάρχει μια περίπτωση να βρίσκομαι και γω αθήνα εκίνο το σαββατοκύριακο....είδωμεν
Αnt δεν είμαστε στο στρατό εδώ για να κρίνουμε λόγω παλαιότητας τις απόψεις! :) Ασφαλώς και μπορούμε να βρεθούμε όλοι μαζί, ( όσοι έχουν διάθεση και χρόνο ) αρκεί να κανονιστεί σίγουρα για να μην υπάρξει μπλέξιμο και ακυρώσεις, μετά.Quote:
Originally posted by ant
θα ήθελα και εγώ να σας γνωρίσω από κοντά... Θέλω να μιλήσω σε κάποιον και ντρέπομαι να μιλήσω στους δικούς μου ανθρώπους. Είχα και παλαιότερα γράψει αλλά μετά εξαφανίστηκα για 2 μήνες. Δεν ξέρω αν δέχεστε και τόσο νέα μέλη...
Πιστεύω θα ήταν μια καλη ιδέα ν' ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς.Ιδιαιτέρω� � δε, θα ήταν χρήσιμο να μιλήσουν αυτοί που έχουν ξεπεράσει ,κάπως ,τα προβλημάτα, με αυτούς που διάγουν την κρίσιμη περίοδο της διαταραχής.
Δεν ξέρω...πειτε καμιά ημερομηνία, αν θέλετε...
Οψόμεθα...
Για ποτε λετε? Θα ηθελα πολυ να καταφερω να ερθω..!
Λοιπόν... Πέρασαν κι οι εκλογές και είμαστε οι περισσότεροι λίγο πιο χαλαροί. Τι θα λέγατε να συναντιόμασταν αυτό το παρασκευοσαββατοκύριακο;
Εγώ είμαι μέσα! Μπορώ οποιαδήποτε μέρα (πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν κάνει τίποτα χαχα!)
είσαι στην Ελλάδα Hilda;; Νόμιζα ότι ήσουν εξωτερικό!!
Ναι, έλεγα να καθήσω....τα είχα ετοιμάσει όλα αλλά τελευταία στιγμή άλλαξαν τα σχέδια και γύρισα. Να δοκιμάσουμε κι εδώ την τύχη μας...:)
Την Παρασκευή στις 23/05 με το καλό ανεβαίνω Αθήνα.
Τι θα λέγατε να κανονίσουμε μια συνάντηση για να μιλήσουμε για τα θέματα διατροφής που μας βασανίζουν χωρίς φόβο ή συστολή;Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ένα μέλος.
Όσοι άλλοι ενδιαφέρονται ειλικρικά ας απαντήσουν εδώ,μέσω u2u ή μέσω msn.
Η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο μεσημέρι ή απόγευμα.Προτείνετε και μέρη που επιθυμείτε.
Παρακαλώ μόνο όσοι έχουν σκοπό να έρθουν για να υπάρξει συννενόηση. :)
Καλημέρα σε όλους!
Εμένα θα με βόλευε περισσότερο Σάββατο κατά τις 16.00-17.00. Για το που δεν έχω πρόβλημα, έρχομαι όπου πείτε. Το Mall πάντως είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.
Φιλιά!