Quote:
Originally posted by elpida
Γύρισα και όχι αλώβητη.... ξανακύλισα στην σχέση το ομολογώ αλλά η δική μου ψυχολογία είναι καλύτερη και σαφώς νοίωθω κυρίαρχη όσον αφορά τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου. Κατά τα άλλα μαύρισα ναι, σοκολάταααααα, γλέντησα, βγήκα, ήπια, γύρισα, χόρεψα πάνω σε μπάρες που δεν λύγισαν χαχαχαχα και έχω γυρίσει με τις μπαταρίες πλήρως φορτισμένες και απίθανη διάθεση που δεν χαλάει όυτε από τις εκλογές, ούτε από το βασανάκι μου (τον καλό μου ντε), ούτε από το πήξιμο της δουλειάς. Α! και δεν ζυγίστικα... ουαου!!χαχαχα!!!
ο καλός είναι ο γνωστός και μη εξαιρεταίος, γνωστός και ως βασανάκι αλλά αφού είμαι εγώ καλύτερα με αντιμετωπίζει (ή μηπως εγώ τον αντιμετωπίζω;) διαφορετικά. Στα κιλάκια είμαι πάνω κάτω στα ίδια, κάτι γραμμάρια κάτω αλλα χώρίς δίαιτα και προσπάθεια. Καλό αυτό. Τώρα τρέχω με τις εκλογές και απο 16 Σεπτέμβρη επανέρχομαι με διατροφούλα και γυμναστήριο με super sexy γυμναστή (κολάστηκα πάλι η γυναίκα) και καινούργιο κόλλημα που σκέφτομαι να ψάξω λίγο παραπάνω η αναρρίχηση (σαν ένα δεμένο γιουβαρλάκι που θα φωνάζει βοήθεια κατεβάστε με στο μισό μέτρο πάνω από την γη... χαχαχα ). Θα το δοκιμάσω και θα δω. Από ψυχολογία κάθε μέρα και καλύτερα. Χαμογελάω πιο πολύ, αισθάνομαι όμορφα αλλά και μετά απο πολύ καιρό και όμορφη. Πολύ αισιοδοξία, αλλά πολύ όμως, λες και παίρνω ναρκωτικά 1 πράγμα....