οκ thanks, σε κάνω add
Printable View
οκ thanks, σε κάνω add
παιδια τι θα γινει με την εκδρομη μας?
ναυαγησαν τα σχεδια? δεν σας βλεπω ζωηρους......
Λοιπον εχουμε και λεμε!!!
Σημερα εχουμε 19 σεπτεμβριου 2007 ,και η μερα της συναντησης ειναι 29-30 /09 /2007 δηλ.το τελευταιο σαββατοκυριακο του σεπτεμβριου.
Μεχρι την κυριακη η αρχες της αλλης εβδομαδας να επιβεβαιωθουν οι συμμετοχες οσες θελουν να ερθουν για να κλεισουμε ξενοδοχειο ,παλι ομως οποια θελει κλεινει και μονη της χωρις προβλημα .
Θα ορισουμε ακριβως ωρα και μερος ετσι ωστε και τελευταια στιγμη οποια η οποιος θελει να μπορεσει να ερθει.
Γπεριμενω ανυπομονα!!!
Μαρω που εισαι βρε μανα μου ???Χαθηκες!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
dexaki, μήπως να έσβηνες το κινητό σου από το παραπάνω ποστ και να το έδινες με u2u; Είναι λίγο ριψοκίνδυνο να το δημοσιεύεις στο ίντερνετ!!!
Και συμπληρωνω και λεω οτι οσοι ενδιαφερονται μπορουν με το u2u να συννενοηθουμε και να δωσω τηλεφωνω για να μην χαθουμε!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Λοιπον κοριτσια και αγορια μεχρι στιγμης ειμαστε σιγουρα
dexa
fifika
Σοφη
viola
με αυτους τα ειπαμε και εχουμε συννενοηθει.
Δεν βλεπω κινηση και ισως αλλαξουμε και το μερος συναντησης στην χαλκιδα ,μια και απο μακεδονια νομιζω οτι ειμαι μονο εγω.
Περιμενω.....!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Τσουπρες και παλικαρι ειμαι κι εγω μεσα για Χαλκιδα..
για χαλκίδα λίγο έως αρκετά δύσκολο...anyway
ΕΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΝΕΡΑ!!!!!!!!!
γμτ εγώ θα είμαι εκτος Λάρισας το ΠΣΚ και δε θα μπορέσω να ερθω... αν και νέο μέλος θα ήθελα να σας γνωρίσω...με βοηθάτε πολύ και ας μη το ξέρετε :)
Συμπληρωνω:dexa
fifika
σοφη
viola
kammenos
Περιμενω......!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!1
ki egw mesa gia xalkida! (xairete, aplws trexw se katastash paranoias)
ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ DEXAS (XA!XA!XA!XA!)EINAI:
DEXA
FIFIKA
ΣΟΦΗ
VIOLA
ΚΑSSAN
KAMMENOΣ
ANTE KAΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ???????ΜΑ ΤΙ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????ΑΠΑ,ΠΑ,ΠΑ,ΠΑ!!!!!!!!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!
Να σημειωσω οτι η συναντηση δεν ειναι υποχρεωτικη ,ουτε σημαινει κατι σημαντικο οπωσδηποτε.
Ειναι οπως θελει να το δει ο καθενας η οπως το αισθανεται.
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!