Quote:
Originally posted by faidra7
Σου γράφω μόνο επειδή μια φράση που έργαψες "..αποφάσισα να πειθαρχήσω" ,με χτύπησε σαν κεραυνός μεσημεριάτικα! Δε νομίζεις πως με το να αναγκάζεις τον ευατό σου να "πειθαρχήσει" σε ένα διατροφικό πλάνο, που και η ίδια κρίνεις πολύ αυστηρό, βάζεις σε κίνδυνο την επιτυχημένη σου προσπάθεια να σταματήσεις τα υπερφαγικά? Αν βάλεις κάποιον σε ένα κλουβί και τον τα΄ί΄ζεις με τρόπο που του φαίνεται πολυ αυστηρός μόλις βγει από το κλουβί τι θα κάνει? Δεν είναι πολύ φυσικό μια περίοδος υποταγής σε κάτι να συνοδεύεται από τη φάση της επανάστασης?
Σαν υπερφάγος που έχει "πειθαρχήσει" στα prevent, στα herbalife και σε άλλες αναρίθμητες δίαιτες τέτοιου τύπου σε διαβεβαιώ ότι δουλεύουν, ναι χάνεις βάρος, και μάλιστα όσο πιο πολύ πειθαρχείς τόσο πιο γρήγορα χάνεις και τόσο πιο πολύ...και αυτό ίσως να είναι ο.κ για κάποιον που δεν έχει γενικά ιστορικό διαταραγμένης σχέσης με το φαγητό. Στη δική σου όμως περίπτωση, όπως άλλωστε και στη δική μου, μάλλον το καλύτερο θα ήταν ένα διατρόφικό πλάνο το οποίο να απολαμβάνεις, ώστε να μη διακυνδυνέυεις νέα μελλοντικά ξεσπάματα.
Ξέρω ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που ρώτησες και sorry αν σου φαίνεται ότι σε κούρασα για το τίποτα, απλώς αυτό που είπες και συγεκριμένα ο τρόπος που το είπες με έκανε να θέλω να σου πω, πολύ φιλικά ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό που πέτυχες, προστάτεψέ το!