Quote:
Originally posted by Absolut
Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι οι άντρες σε νεαρή ηλικία έχουν περισσότερες ορμές από τις γυναίκες και η πεποίθηση μου αυτή βασίζεται στις εξής παρατηρήσεις :
1) Η αγαμία στους άντρες έχει μεγαλύτερο συναισθηματικό-ψυχολογικό κόστος (δυσθυμία , κατάθλιψη κλπ) από ότι στις γυναίκες.
2) Οι παρθένες δε βιάζονται να χάσουν την παρθενιά τους όσο οι παρθένοι.Αυτό φαίνεται κυρίως από τις σχέσεις όπου η παρθένα κοπέλα μπορεί για μήνες να μην θέλει να το κάνει και ο δικός της να υποφέρει.Δεν έχω μάθει ποτέ για άντρα παρθένο που να μη θέλει να το κάνει με την κοπέλα του \"γιατί δε νιώθει ακόμη έτοιμος\".
3) Το γεγονός ότι οι γυναίκες παρόλο που έχουν τη δυνατότητα όποτε θέλουν να βρουν ευκαιριακό σεξ δεν το κάνουν τόσο συχνά όσο θα μπορούσαν.Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια.Αυτό δείχνει ότι η πολυγαμία δεν τις δελεάζει τόσο όσο τους άντρες.
Πιστεύω ότι τα φεμινιστικά ιδεολογήματα και ο κακώς ενοούμενος προοδευτισμός κάνει κάποιους να θέλουν να εξισώσουν τις σεξουαλικές ανάγκες αντρών-γυναικών.Τη στιγμή που οι διαφορές πηγάζουν πρωτίστως από τη διαφορετική ανατομία-φυσιολογία των δύο φύλων...
Η αιτία για αυτά που λες είναι τα κοινωνικά ταμπού και ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουμε εμείς οι γυναίκες.. και όχι οι ορμές..!!!!!!!!!!!!!!