Quote:
Originally posted by elenh
Θα σας πω κατι.
Ειμαι 6ο ετος Ιατρικης.
Επειδη η ιδια το κηνυγησα λογω της Βασως εχω υπαρξει παρουσα σε 10 με 15 πρωτα ραντεβου παχυσαρκου με χειρουργο.Αυτο σημαινει οπως θα ξερετε οτι σκαει μυτη ο παχυσαρκος αραδιαζει το ιστορικο του με εμφαση στο τι προβληματα του δημιουργει το βαρος του,υποσημειωση ολοι μα ΟΛΟΙ λενε οτι κανουν διαιτα οτι εχουν προσπαθησει τα παντα αλλα δε χανουν ρε γαμωτο κιλα κι ερχονται εκει σχεδον παρακαλωντας να κανουν το ταχιστο δυνατο την επεμβαση.
Κανουν λες και η επεμβαση ειναι το μαννα απο τον ουρανο το μαγικο χαπι που θα τους λυσει αυτοματα ολα τα προβληματα.
Οταν δε,ο χειρουργός αφου τους παρουσιασει τα συν τα κατα τις επιπλοκες κτλ τους λεει ραντεβου σε ενα μηνα κατσε σκεψου ολα αυτα που ειπαμε κι αν u stiil want na xeiroyrghtheis to kanonizoyme.kanoyn san xazoi.Se fash eimai sigoyros,den mporω na perimenw ena mhna akomh,na kanonisoyme tωra den prokeitai na allaksω gnvmh kai istories.
Kai lεω εγω τωρα...
1.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ οσο μπλοκαρισμενος και να ναι ο μεταβολισμος ,εφοσον δεν τι8εται οργανικο προβλημα,να παιρνει καποιος μειωμενο αριθμο θερμιδων με τις σωστες αναλογιες σε θρεπτικα συστατικα τη μερα να πινει και πολυ νερακι να κανει και λιγη ασκηση οση μπορει κι αντεχει βασει του βαρους του,και να μη χανει κιλα!!!!!Ειναι μαθηματικα αδυνατο!Μη μας δουλευετε το λοιπον!
Οποτε σιγα μη δοκιμασαν τα παντα.Αν εννοουν δοκιμασαν τα παντα για καμια δυο μερες αντε μια δυο βδομαδες λογικο κι επομενο να μην εχουν ισως αποτελεσμα,ειναι βλεπετε δυσκολη η καλογερικη θελει υπομονη κι επιμονη....
2.Προτιματε να μπειτε στη διαδικασια ενος χειρουργειου,να σακατευτειτε για μια ζωη,να μη μπορειτε να φατε οπως οι φυσιολογικοι ανθρωποι,να παιρνετε συμπληρωματα και λοιπα σκατολοιδια για μια ζωη και να εχετε αναγκη εφ ορου ζωης απο ενα γιατρο που θα παρακολουθει πως παει το πετσοκοψιμο σας!Δεν σας λυπαστε?????????????????????Για το δικο σας σωμα μιλαμε οχι για το δικο μου η του γειτονα.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για το ΔΙΚΟ ΣΑΣ σωμα.
3.Η λαιμαργια ηταν αναμεσα στα 7 θανασημα αμαρτηματα το θυμαστε ε???χεχε
4.Πιστεψτε με, οσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ κι αν ειναι ο γιατρος που θα σας αναλαβει οσο συμπονετικος και καλοπροαιρετος κι αν ειναι δεν παυει να σας θεωρει ατομα αδυναμα ανικανα για μεγαλα πραματα.Ειμαι βλεπετε στο γραφειο και πριν μπειτε εσεις αλλα και μετα το ραντεβου σας.Εσεις μπαινετε ακουτε λετε κανονιζετε και φευγετε.Εγω ακουω τα σχολια και πριν μπειτε και αφου βγειτε...
Καλη Δυναμη!