-
Καλησπέρα! Είμαι το carettaki και είμαι καλά!! Απλα, είδα και έπαθα να επικοινωνήσω μαζί σας. Εντάξει, δεν είμαι ειδική στο Internet αλλά όχι και έτσι! Απελπίστηκα!! Τελοσπάντων, τέλος καλό... όλα καλά!! Αυτό αρχικά με βασάνιζε Smoke08 σε ένα πρώτο επίπεδο, γιατί αν πάμε σ'ένα δεύτερο... εχώ να δηλώσω ότι πριν από 21 μέρες έκανα επέμβαση γαστρικού δακτυλίου και είμαι ακόμη με πολλές απορίες! Ελπίζω, τώρα που είμαστε μαζί να μην νοίωθω μόνη μου σ'αυτόν τον αγώνα! Καλώς σας βρήκα!!
-
carettaki
καλο ξεκινημα! Μην αγχωνεσαι ολοι ψιλοασχετοι ειμαστε με το ιντερνετ!
πρωτα απο ολα ευχομαι να πανε ολα καλα με τοδακτυλιο.........και να δεν σου ειναι προβλημα, γραψε μας κατι παραπανω .........ποσα κιλα εισαι που πηρες μια τετοια σοβαρη αποφαση , ηλικια ..........γενικα οτι εσυ νοιωθεις ετοιμη να πεις οσο για το δακτυλιο οτι αποριες εχεις θα σε βοηθησουμςε και με το παραπανω..........εγω ειχα ξεκινησει να βαλω και το εψαξα οχι απλα πολυ αλλα κατι παραπανω ........περα απο αυτο ειναι το dexaki εδω και αλλα παιδια που εχουν δακτυλιο και σιγουρα αυτα και να σε βοηθησουν!
χαλαρωσε και καλως ορισες!
-
Λοιπόν, είμαι 34 ετών και έβαλα δακτύλιο έχοντας ψάξει αρκετά (αν και ποτέ δεν είναι αρκετά). Οι γιατροί (πήγα σε 3) μου πρότειναν βαρύτερες επεμβάσεις γιατί είχα ΔΜΣ: 57!! Έχω ύψος 1,63 και βάρος 153,3. Όμως, εγώ φοβήθηκα και έτσι κατέληξα στο δακτυλίδι...και ό,τι γίνει. Έχω χάσει ήδη 13 κιλά αλλά δεν εντυπωσιάζομαι γιατί είμαι μόνο με σκευάσματα διατροφής και χυμούς.
-
carettaki κι εγώ τις φοβάμαι τις δραστικές μη αντιστρέψιμες επεμβάσεις. Ενώ με το δακτύλιο όποτε αλλάξεις γνώμη, μπορείς να τον βγάλεις, δύσκολα αλλά μπορείς.
Το φιογκάκι μας, όπως και οι υπόλοιπες μέθοδοι, αυτό που κάνουν είναι να μας βάζουν φρένο στο φαγητό πολύ νωρίς. Στο χέρι μας είναι να φροντίσουμε να τρώμε και σωστά. Γιατί, μεταξύ μας, αν τρώω στο πιατάκι του καφέ, θέλω αυτό το πιατάκι να είναι γεμάτο με τα πιο καλά καλούδια! Σιγά μη σπαταλήσω το μικρό μου στομαχάκι για γλυκά και βλακείες, για κενές θερμίδες...
Τον πρώτο καιρό θα χάνεις υγρά, μέχρι να προσαρμοστεί το σώμα σου. Φαντάσου ότι από τις 5500 θερμίδες που έτρωγες μέχρι τώρα, ξαφνικά έπεσες στις 1000 και λιγότερες αφού τρέφεσαι ακόμα με υγρά. Σιγά-σιγά θα συνηθίσει ο οργανισμός σου στις νέες καταστάσεις, και αν τον βοηθήσεις κι εσύ δίνοντάς του αυτά που χρειάζεσαι, θα αρχίσεις να αναπληρώνεις τα υγρά και να χάνεις πραγματικό λίπος.
Αυτό σημαίνει όμως ότι για καιρό η ζυγαριά σου θα κολλήσει. Θα σου πρότεινα λοιπόν, να αρχίσεις από τώρα να μετράς πόντους. Πάρε μια μεζούρα και εκεί που γράφεις τα κιλά που έχασες, γράφε και τους πόντους. Όταν κολλήσει η ζυγαριά θα δεις ότι οι πόντοι θα συνεχίσουν να μειώνονται. Τα ρούχα θα σου πέφτουν κι ας λέει ό,τι θέλει η ζυγαριά!
Έχεις αρκετό δρόμο μπροστά σου (και το ξέρεις) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τα καταφέρεις!!! Κουράγιο κι εμείς εδώ είμαστε να σε ακούσουμε.
Αλήθεια, με ΒΜΙ 57, είχες προβλήματα στην υγεία σου;
-
Καταρχήν, Noucca, σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη. Σ΄ό,τι αφορά το βάρος μου πραγματικά είχα φτάσει στα όρια μου. Ποτέ δεν είχα δει ξανά αυτό το νούμερο στη ζυγαριά μου!! Τα τελευταία 4 χρόνια γυρόφερνα στα 140 κιλά και ήμουν ήδη απελπισμένη. Εμφανή προβλήματα υγείας σε σχέση με το βάρος ήταν τα ... απίστευτα πρισμένα πόδια τα οποία έχουν μόνιμα σημάδια από το πρήξιμο και το γεγονός ότι δυσκολευόμουν να περπατήσω.... κουραζόμουν απλά γιατί ζούσα!
Ποτέ πια πίσω! Τέλος!!
-
carettaki σου ευχομαι να γινεις συντομα και εξωτερικα οσο θεα εισαι εσωτερικα!!
ολα θα πανε καλα, εισαι ακομη νεα και θα στρωσει το σωμα σου...ειμαι 1,73 εχω υπαρξει 120 κιλα...φετος ξαναφτασα 111 και τωρα κατυφοριζω παλι... εχω χασει στην ζωη μου πολλα κιλα οπως και εσυ...σε καταλαβαίνω και σε καταλαβαινουμε ολοι και ολες εδω μεσα...
μη ξεχνας να μπαινεις εδω και να μας λες τις σκεψεις σου...
-
Μπράβο carettaki, έτσι, να θυμάσαι τα αρνητικά και μετά να σκέφτεσαι ότι όχι μόνο θα μπορείς να περπατάς χωρίς πόνους αλλά θα μπορείς να τρέχεις και να κάνεις όλα αυτά τα καθημερινά πράγματα που για τους περισσότερους από εμάς ήταν απαγορευμένα.
Είσαι πάρα πολύ τυχερή που δεν παρουσίασες σοβαρότερα προβλήματα υγείας. Τώρα προσπαθείς ΜΟΝΟ να διορθώσεις την εμφάνισή σου και όχι να γλυτώσεις τη ζωή σου...
Συνέχισε με πείσμα!!!
-
Καλημέρα σας!!! ψάχνοντας στο internet σας ανακάλυψα!! προσπαθώ ακόμα να μάθω πως λειτουργεί το forum, δυστυχώς είναι κάτι καινούργιο για μένα.. σήμερα αποφάσισα να αρχίσω και πάλι (!!!) δίαιτα. θέλω τη βοήθεια σας.
http://www.3fatchicks.net/img/bar069.../98/65/98/.png
-
carettaki....................ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!! ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ !
Καθε αρχη και δυσκολη ...........εσυ ειχες το θαρρος και εκανες την αρχη............τωρα αποεδω και περα ολα θα πανε καλα!
και οτι μαοτι χρειαστεις ...........εδω ειμαστε ...........μην θεωρησεις αφελες να ρωτησεις οτιδηποτε!!!!!!!! ενταξει?
καλη συνεχεια ...............που ειμαι σιγουρη οτι θα την εχεις!!!!!!!!!!!
μαζι με τα υπολοιπα κοριτσια θα κανουμε πυτζαμα παρτυ και θα καψουμε τα παλια μας ρουχα!!!!!!!!!!
θα ξαναγενηθουμε!!!!!!!!!!! ολοι εχουμε δικαιωμα για μια δευτερη ευκαιρια!!!!!!!!!
υ.σ. το πυτζαμα παρτυ θα το οργανωσω εγω ...........μην ανησυχειται!!!!!!!!θα τους διωξω ολους .................και θα ξεσαλωσουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
φαιη ,καλως ορισες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλη προσπαθεια στην αποφαση που πηρες !!!!!!!!!!!!!
πες μας τι χρειαζεσαι και ειλικρινα θα εχεις οχι μονο τη συμπαρασταση αλλα και καθε δυνατη βοηθεια απο ολους μας!!!!!!!!!
περιμενουμε νεα σου!
-
Λινακι ,που εισαι ολα καλα? σπασαμε το φραγμα το 90 και ξεσαλωνουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
ΕΛΑ ΦΑΙΗ ΕΙΜΑΙ Η life καλως ορισες!
-
Τώρα είδα το μήνυμα σου. Σε ευχαριστώ πολύ. Θέλω και εγώ να ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω. Πρός το παρόν προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί το forum. Μπαίνετε συχνά εδώ?
-
ναι μπαινουμε ολα δεν μπορουμε να συγχρονισοτυμε να ειμαστε ολοι on -line ...........οποτε γραφουμε και καποια στιγμη βλεπουμε τις απαντησεις !!!
και καπως ετσι συμπαραστεκομαστε ημια στην αλλοι!!! α!! εχουμε και αγορια .........αλλα τις τελευταιες μερες εχουνεξαφανιστει ..........μαλλον τους πηρανε φανταρους!