καλησπερα αγγελακι!!
σιγα μην δεν σου μιλησω για μερικα κιλα παραπανω !
και μην διανοηθεις και δεν μπεις ...........γιατι την εβαψες!
τωρα που μας βρηκες ............δεν σε αφηνουμε να τηνκανεις με ελαφρα πηδηματακια ............
Printable View
καλησπερα αγγελακι!!
σιγα μην δεν σου μιλησω για μερικα κιλα παραπανω !
και μην διανοηθεις και δεν μπεις ...........γιατι την εβαψες!
τωρα που μας βρηκες ............δεν σε αφηνουμε να τηνκανεις με ελαφρα πηδηματακια ............
Life μετα απο μερες μαυριλας με κανες να χαμογελασω ! :)
Δυστηχως δεν ειναι ολοι το ιδιο κι ακομα πιο δυστηχως δεν σκεφτονται ολοι οπως εσυ ! Κακα τα ψεμματα υπαρχοι μεγαλος ρατσισμος οσο αφορα τα κιλα !!
Μια μερα ενας πακιστανος μοιραζε φυλλαδια διαφημιστικα σε ενα φαναρι κι επειδη δεν δεχτηκα να το παρω με αποκαλεσε "χοντρη" !! Αν ημουν καμια αδυνατη με ποδι 2 χιλιομετρων κι βυζι πετρα κι λοκω χαλικακι θα μου πλενε το αμαξι με τα σαλια του που θα του τρεχανε !! Βεβαια θα μου πεις γιατι παρεξηγηθηκα ??? Αφου ειμαι !! Σωστο κι αυτο !! Αλλα κι εκεινος εδειχνε φτωχος κι πεινασμενος πως επρεπε δλδ να τον αποκαλεσω εγω ????? !!!
XAXXA!!!!!!!!
EIMAI ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΠΕ !!!!!!!!!
ΜΗ ΜΑΣΑΣ!
Quote:
Originally posted by Life!
ΜΗ ΜΑΣΑΣ!
Αυτο προσπαθω να κοψω !!!
Quote:
Originally posted by aggelaki
Quote:
Originally posted by Life!
ΜΗ ΜΑΣΑΣ!
Αυτο προσπαθω να κοψω !!!
aggelaki m'aresei to humour sou...
eisai polu glukia kai se fantazomai polu fatsa...re su xestous olous kai pare kouragio! get up, stand up!!!
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ gilie ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...........ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΛΟΓΩ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΡΟΟΠΤΩΝ ..........ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ !!!
ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΠΕΡ ΣΤΟ PC KAI ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΩ ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ POST ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΟΙΞΕΙ !!
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΝΗ !!!!!
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ!!!!
ΑΑ!!!!!!!!! ΚΑΙ Η mpali-tsa ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FORYM............ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ .........KANENAS ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ.................ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ ...............Α!!!!!!!!!!
ΧΤΕΣ 22 ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ! ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΩΓΟΥΛΑ!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ΄ΑΓΑΠΟΥΝ!!!!!!
ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
Χρόνια πολλά Life!! Εύχομαι να κάνεις ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό σου αυτή τη χρονιά!! (Ξέρεις τι εννοώ ε ε;;;)
:)
;) Φιλάκια πολλά
kalimera koritsia!
kalimera aggelaki!
kali evdomada se oles mas :)
meta apo mia evdomada diaita kai peina exasa molis 1 kilo!....
aggelaki ti kanei to mwrouli sou?
milise mou gia ton antra sou, isws na mporesw na se voithisw...
filia se oles
Χρόνια πολλά life να ζήσεις να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπάνε...
ΕΛΣΑ 1 κιλό την εβδομάδα δεν είναι καθόλου άσχημα!!!!!!σκέψου 4 κιλά το μήνα
σε 3 μήνες 12 κτλ...
φιλάκια σε όλες και καλή μέρα!!
Σας ευχαριστω !!!!!!!!!!
Σοφακι , να το παθω να το παθω!!!!!!!!
Χορευταρου μου και εγω ελπιζω να το κανω ..........και οχι μονο, να καθιερωσουμε σαν γενεθλια την ημερα της αναγεννησης μας !!!(ξερεις τι εννοω............)
Σας ευχαριστω και παλι!
Γλυκεια μου life, σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις, να δίνεις ζωή, να παιρνεις αγάπη απο τα παιδια σου και να πετυχεις τους στόχους που εχεις βάλει!!
Εγώ έχω να σας κάνω ένα δωράκι. Και στις κυρίες που γιορταζαν ή είχαν γενέθλια, αλλά και σε όλες αυτές τις γλυκύτατες δεσποινίδες, κυρίες που νιώθουν ότι είναι μόνες στο σκοτάδι. Κοριτσάκια, δεν είσαστε μόνες σας στο πουθενά. Είμαστε όλες μαζί στο ίδιο σκοτάδι. Αλλά αν φωνάξουμε, αν μιλήσουμε, θα γίνουμς παρέα, και ας μην το βρούμε τελικά το φως.
Ιδου οι θεες:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:P...Rubens_026.jpg
Οι τρεις χάριτες παρακαλώ. Και δεννομίζω να τόλμησε κανείς να πει τα τελευταία 500 έτη ότι οι κυρίες έχουν κυτταρίτιδα!!!
Αγγελακι που εισαι και τι κανεις?
Τα πεταξες τα παλιογλυκα απο το παλιο ψυγειο η ακομη?
Ελα καλη μου παρε μια βαθια ανασα και ανοιξε μια βαθια μαυρη σακουλα σκουπιδιων και πετα μεσα οτι εχει πανω απο 1-10 θερμιδες στα 100 γρ!!!
Και μετα πιασε ενα μικρο εμφιαλωμενο στο χερι και πνιξε τον καημο που ακολουθει απο την πρωτη στεναχωρια!!!
Εδω ειμαστε ολοι!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Aγγελακι που εισαι? εχω νεα !
ετοιμασαι δυο μπουκαλια νερο ,οπως λεει και η dexa μαζι θα τα πιουμε αποψε!