-
na eksetazeis ola ta endexomena afou sizitame me ipotheseis. :)
na sou miliso prosopika epeidi den ekprosopo kanenan para ton eauto mou. ego apo tote poy mpika, den sinantisa kanena problima sto forum, mou aresei polu, sizitas me aksiologa atoma kai einai sebastes oles oi apopseis. ara tin antimetopisi poy exo egw, tin exei kathe melos. apo ekei kai pera, eksartatai ti psaxneis kai ti theleis.
thes na mas peis ti gluka efages ta xristougenna? ontos ekeini tin periodo oloi lene oti theloun diaita epeidi trone polu. sinithismeno fainomeno :P
-
Εννοειται αλλωστε σε πολλα φορουμ φευγουν γιατι κατι δεν τους ταιριαζει αυτοι που μενουν κατι ειναι σημαντικο γι αυτους. Απλα μου εκανε εντυπωση η αρχη του τόπικ και πως κατεληξε δεν ειδα να ξαναμπηκε να γραψει η κοπελα που το αρχισε και μου εκανε εντυπωση.. εφυγε η ειναι εδω τελικα?
Παρεπιπτόντως πολύ ενδιαφερον το ποιματακι στην υπογραφη σου τωρα το προσεξα
-
h kopela afti ekatse mia wra, postare, efyge kai fusika den endiaferthike na dei an kapoios ths apantise.
einai stoixoi apo ton "kathrefti" tou alkinoou iwannidh
-
Μάλιστα ...
πολύ ωραίοι και σημαντικοί
-
τελικα η Rawdelice πυστευω εχουν δικιο κ κυριος στο 8εμα τυψεων γιατι εχω κ γω .οταν τροω κρεας δεν 8ελω να σκευτομαι οτι του αφερεσαν την ζωη κλπ.τελικα μπορει να το δοκιμασω κ γω γιατι αν καποια στιγμη εξαφανιστει καπιο ειδος ζωου απο τον πλανιτη (που γινετε δλδ) ειναι σαν να φευγει μια μετρα απο εναν τεραστιο πετοχτηστο πυργο.Ετσι κ αλιως σπανια τροω κρεας ας το κοψω τελειος εαν υπαρχει αλλος τροπος να περνουμε τα απαραιτιτα π μας προσφερει αυτο.8α διαβασω το σαιτ της Rawdelice φενεται πολυ ενδιαφερον
-
και μιας και ειναι κ ψυχολογος 8α μπορουσε να μας βοη8ησει λιγακι εμας τις χοντρουλες ???εστω απο εδω μεσα???
-
και κατι αλλο εγω τις γιορτες χανω κιλα γιατι εκεινες τις μερες γινεται Η σφαγη δεν αντεχω να τροω ζωακια για να περασω καλα τις γιορτες.ειχα 20 χρονια ενα σκυλακι κ πε8ανε πριν ενα μηνα απο καρκινο πονεσα πολυ.
-
Ευχαριστως εαν λεγοντας την γνωμη μου οπως ολοι σας βοηθαει καπου ειναι χαρα μου
Οντως το θεμα με τις ενοχες ειναι μεγαλο ιδιαιτερα στους φιλοζωους οταν συνειδητοποιουν οτι τα ζωα που εδω εχουμε κατικοιδια αλλου τρωγονται και το αντιθετο
-
ενταξει ρε παιδια αλλα ας λυσουμε τα προβληματα τα δικα μας και μετα ας ασχοληθουμε και με τα συμπαθη ζωακια....
-
Προσωπικα πιστευω οτι λυνοντας τα προβληματα των ζωων και της φυσης λυνω και τα δικα μου με την ιδια προσπαθεια.
-
ειναι προφανες οτι ζουμε σε διαφορετικους κοσμους... αλλος σκεφτεται τον συνανθρωπο του, αλλος το ζωακι... fine wines!
-
kai to zwaki exei psyxh bliss mou
-
φυσικα δεν διαφωνω αλλα οταν βλεπεις μια κοινωνια που παρακμαζει, οταν ο πληθωρισμος ειναι στα υψη, που ο νεος με 2 και 3 πτυχια ειναι ανεργος και πειναει, που τα διαζυγια ειναι το πιο συχνο φαινομενο, που οι ανθρωποι δεν ερωτευονται πια αλλα προτιμανε οτι πιο εφημερο βρεθει.... αυτα για μενα ειναι προβληματα! ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων γιατι δεν μπορουμε να τα κανουμε ολα...
-
exeis dikio gia thn anergia k ta diazhgia alla mhpos einai kalitera ta efhmera klp apo to na pligonomaste me to erwteyomaste kapion p den eksizei?
-
μονη σου το ειπες. πληγωνομαστε αφου ερωτευτουμε καποιον/καποια που δεν αξιζει. ειναι λογικο επακολουθο το αποτελεσμα και μετα απογοητευεσαι και μπαινεις σε ερωτηματα οπως το παραπανω. :)