χα χα, κατερινα ωραιο! μαρια μπραβο!
Printable View
χα χα, κατερινα ωραιο! μαρια μπραβο!
gretel εγω καμια σχεση με βουλιμικη απλα γραφω εδω και κει παριγοροντας τα κοριτσια.εγω δεν ειμαι βουλιμικη αλλα χοντρη !!ναι!!!ειμαι μια χοντρη το εχω παρει αποφαση αλλα δνε 8α ειμαι για πολυ!!
Χαιρετώ την όμορφη παρέα.
Είμαι καινούργια στο φόρουμ και χαίρομαι πολύ που σας βρήκα.
Εχω γράψει το πρόβλημά μου στο τόπικ της βουλιμίας. Αυτό το χάπι που λέτε πρώτη φορά το ακούω αλλά στην ουσία τα κιλά τα είχα πάρει λόγω ενός χαπιού του Τερονακ που περιείχε μαζινδόλη ένα παράγωγο της αμφεταμίνης.
ελα τα παραλες.. μια χαρα εισαι... εξαλλου ο στοχος που εχεις βαλει ειναι 100% εφικτος και τα πας περιφημα. μην πτοησαι, συνεχισε την προσπαθεια σου κυριως με καλη ψυχολογια...
Τελικά δίνεται χωρίς συνταγή, το πήρα σήμερα απλά πέρασα μια ψιλοανακρισούλα από τον φαρμακοποιό.
Αύριο θα το αρχίσω και είδωμεν.
Ευχαριστώ
ποσο χρονω εισαι?εμενα παντος μετα απο ενα μηνα μ ανοιξε παλι η ορεξη γμτ.
ποσο σου ανοιξε η ορεξη γουρουνιτσα? οσο και πριν?
ειχες σταματησει τα χαπια τελικα οταν ησουν αρρωστη η τα συνεχιζες κανονικα?
κακως στα εδωσε. υπαρχει λογος οταν λεει οτι δεν δινετε χωρις συνταγη γιατρου. το ρισκο δικο σου.Quote:
Originally posted by GRETEL
Τελικά δίνεται χωρίς συνταγή, το πήρα σήμερα απλά πέρασα μια ψιλοανακρισούλα από τον φαρμακοποιό.
Αύριο θα το αρχίσω και είδωμεν.
Ευχαριστώ
μου ανοιξε πολυ η ορεξη 8α παρο τα 15 μιλιγραμ αν σε ενα μηνα δεν εχω χασει πανο απο 2 κιλα ετσι λεει κ τισ οδηγιες.8α περιμενω εως της 15 μαρτιου δεν το ρικαρω αν δεν δω ποσα κιλα εχασα.
Καλως ηλθες gretel!Τι χοντρη βρε μαρακι, 78,7 εισαι μονο!
Καλημέρα και πάλι
Είμαι 29 ετών. Προσοχή: έχεις δίκιο οτι σου ανοίγει η όρεξη όταν τα σταματάς. Αλλά όταν βλέπεις το σώμα σου Ο-ΜΟ-ΡΦΟ και δεν βλέπεις αυτο που αντίκρυζες τόσα χρόνια (εγώ τουλάχιστον) ε τότε δεν σου κάνει όρεξη να χαλάσεις αυτό που με τόσο κόπο απέκτησες και είσαι περήφανη..
Έτσι δεν είναι;; ʼλλωστε όλοι σχεδόν σε αυτό το forum αυτό ευχόμαστε.. ένα όμορφο σώμα. Το θέμα είναι να φύγουν τα κιλά. Όταν φύγουν με το καλό και τα σταματήσεις, τότε είναι στο χέρι σου. Δεν θα μιλάς πια για αδυνάτισμα και δίαιτες αλλά για μια ΑΠΛΗ διατήρηση. Δεν ακούγεται πολύ όμορφο;; Έτσι θα νιώθεις κι εσύ.. και στο εύχομαι.
μπράβο mama!!! λίγο ακόμα και θα πιάσεις το στόχο σου!!! συγχαρητήρια...:):):)
Χαιρετώ την όμορφη παρέα
Παίρνω τα χάπια μια βδομάδα αφού συμβουλεύτηκα τελικά τον γιατρό μου και μου είπε μερικά χρήσιμα πράγματα.
Το πρόβλημα υπάρχει σε άτομα που μπορεί να έχουν υψηλή πίεση, ή ταχυκαρδίες.
Εγώ έχω 9 πίεση κι έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μου είπε όταν τα κόψω να τα αραιώσω πρώτα και μετά να τα κόψω.
Δεν βλέπω βέβαια και μεγάλη διαφορά γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πεινάω ιδιαίτερα, αλλά σταμάτησαν τα βουλιμικά επεισόδια τελείως.
Απο τη μια gretel χαιρομαι που σταματησαν τα βουλιμικα σου, απο την αλλη ομως ανησυχω γιατι δεν ξερω κατα ποσο καλα ειναι τα χαπια αυτα. Θα ηταν καλυτερο δηάδη αν τα σταματαγες απο μονη σου χωρις φαρμακα.
αποψη μου!
δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ το να καταφέρνεις πράγματα μόνος σου χωρίς ''χημικά'' 'η ''φυτικά'' βοηθήματα. μόνο έτσι καταφέρνεις να αλλάξεις πραγματικά διατροφικές συνήθειες και να σου γίνει τρόπος ζωής. όλα αυτά τα σκευάσματα επεμβαίνουν στον μεταβολισμό αλλα οταν τα σταματάς επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα με συνέπεια να παίρνεις κιλά χωρίς να τρως παραπάνω. προτιμώ και προτιμησα να χάσω 1 κιλό τον μήνα παρά 2-3 με χάπια αν και ο γιατρός μου τα έδινε αβίαστα.τέτοιους γιατρούς να τους βράσω.