10-15 περιττα κιλα... :)
Printable View
10-15 περιττα κιλα... :)
τι θες να τα χασεις? λιγα μου φαινονται....
χαιρομαι πολυ νικουλα που αντιμετωπιζεις την κατασταση κ τα παντα γυρω σου με αυτον τον τοσο αισιοδοξο κ γεματο ζωη τροπο(οσο μελο κ να ακουγεται) ! ειναι απο τα ευστοχα κλισε οτι για να ειμαστε καλα με τουσ γυρω μας και να τους κανουμε να μας "αγαπησουν" πρεπει πρωτα απο ολα να αγαπησουμε εμεις τον εαυτο μας.
και να συμπληρωσω οτι δεν ειναι ακριβως θεμα αποδοχης, η τουλαχιστον οχι μονο. ειναι το να θελουμε να εκπεμπουμε υγεια κ ζωη.! γιατι πολυ κακα τα ψεμματα η πολυ απαισιοδοξια, πεσιμισμος και αρνητισμος κουραζει πολυ!.. κ εμας τους ιδιους και τους ανθρωπους που ειναι κοντα μας.
το χεις βρει ομως και χαιρομαι ειλικρινα! μην χανεσαι, να μαθαινουμε νεα σου! φιλια πολλα
μπα, στην προσπαθεια ειμαι........
ναι σε καταλαβαινω, που σπουδαζεις?
πληροφορικη... οτι αποριες εχετε σχετικα με pc-akia, εδω ειμαι!
εσυ τι σπουδαζεις?
οικονομικα.........ασε πολυ βαρετα!ηθελα παιδαγωγικο αλλα δεν περναγα με το 10%.
α, ωραια, μιας και δεν ξερω πολλα απο η/υ. να φανταστεις πριν λιγες εβδομαδες εμαθα για την υπαρξη του live msn messenger και αξιωθηκα να βαλω.
να σου πω και μιας ασχολεισαι εσυ με αυτα, για πες μου και πως βαζω τα smilies......
για καποιο λογο το More smilies δεν λειτουργει. εγω βαζω τις απλες φατσουλες.
: )
: P
: (
χωρις κενα αναμεσα για να εμφανιστει το smiley....
niki και γω εχω μσν κ χαλασε αλλα ακομα κιαν δεν χαλαγε το ειχα σκιλοβαρε8ει δεν λεει.να ρωτησω κατι εσας που ξερετε απο τετια.για να περασω τει η αει παιζει σιμασια μονο ο βα8μος απο τα 6 μα8ηματα της κατευ8ινσης?
το μσν δεν χαλασε, δουλευει μια χαρα. για εμενα αξιζει γιατι εχω τους φιλους μου(που ειναι σε αλλες πολεις λογω δουλειας) και καποιους γνωστους και τα λεμε.
Η εισαγωγή στα Τμήματα, στα οποία ο αριθμός των προτιμήσεων είναι μεγαλύτερος από αυτόν των διαθεσίμων θέσεων και η κατάταξη των υποψηφίων σε σειρά προτεραιότητας γίνεται με βάση μόρια, το οποία προκύπτουν:
α. Από το βαθμό του Απολυτηρίου του Ενιαίου Λυκείου πολλαπλασιαζόμενο με συντελεστή 7 (70% συνολικής βαθμολογίας),
β. Από την επίδοση στη δοκιμασία δεξιοτήτων, της οποίας ο βαθμός, μετά την αναγωγή του στην 20θμη κλίμακα, πολλαπλασιάζεται με συντελεστή 1.5 (15% των συνολικών μορίων),
γ. Από το βαθμό των δύο μαθημάτων της Γ΄ τάξης που καθορίστηκαν παραπάνω για κάθε επιστημονικό πεδίο με συντελεστές 1 για το πρώτο μάθημα και 0.5 για το δεύτερο (15% των συνολικών μορίων). Αν τα μαθήματα αντικατασταθούν από μαθήματα Γενικής Παιδείας που έχουν προσδιορισθεί, οι αντίστοιχοι συντελεστές είναι 0.7 για το πρώτο μάθημα και 0.3 για το δεύτερο (10% των συνολικών μορίων).
Στα συνολικά μόρια των υποψηφίων για τα τριτοβάθμια ιδρύματα (άριστα = 200 μόρια) προστίθεται 1 μόριο για κάθε χρόνο αναμονής από το έτος αποφοίτησης από το Λύκειο. Τα συνολικά μόρια που προκύπτουν από το χρόνο αποφοίτησης από το Λύκειο δεν μπορούν να είναι περισσότερα των πέντε (5).
Σε περίπτωση ισοψηφίας προηγούνται όσοι έχουν μεγαλύτερο βαθμό στο Απολυτήριο του Ενιαίου Λυκείου και, εφόσον εξακολουθούν να παραμένουν ισοβαθμούντες, προηγούνται εκείνοι που έχουν μεγαλύτερη επίδοση στη δοκιμασία δεξιοτήτων και, αν εξακολουθούν να υπάρχουν ισοβαθμούντες, προηγούνται εκείνοι που έχουν μεγαλύτερη επίδοση στα δύο μαθήματα του επιστημονικού πεδίου (άθροισμα και των δύο). Αν μετά την εξάντληση όλων των παραπάνω κριτηρίων υπάρχουν ισοβαθμούντες για το ίδιο Τμήμα εισάγονται όλοι στο Τμήμα αυτό.
Ενημερωμενο σε βρισκω bliss!
Κι εμενα μου αρεσει το μσν, γιατι και μπορεις να μιλησεις πολυ με τον αλλο φθηνα, αλλα και γιατι μπορεις να στελνεις εικονες, μουσικη και να σχολιαζεις την ιδια στιγμη.
να'ναι καλα η ευρυζωνικοτητα.... αν και στην ελλαδα παντα τελευταιοι τα χαιρομαστε τα τεχνολογικα επιτευγματα σε σχεση με τις υπολοιπες χωρες.
saw eyxarhstv paidia.nomiza pws o ba8mos bgenei mono aspo ta ma8hmata katey8inshs
καλυτερα ρωτα και αλλου για μια δευτερη γνωμη για σιγουρια μην τυχον εχει αλλαξει κατι... :)