Εγω παλι απο τοτε που μπηκα για πρωτη φορα στο forum τρωω σαν να υπαρχει αυριο . .
Printable View
Εγω παλι απο τοτε που μπηκα για πρωτη φορα στο forum τρωω σαν να υπαρχει αυριο . .
σοβαρα ? σ εμενα λειτουργει μια χαρα μεχρι στιγμης...δεν δοκιμαζουμε να μπουμε στο chat μιας κ ειμαστε εδω?
ερωτηση εξι χιλιομετρα ,ποση ωρα σου πηρε να τα διανυσεις ?
Pouka ειμαι απο κιλκις σπουδαζε μια φιλη μου Αλεξανδριυπολη και ειχα ερθει για κανα 10ημερο(αρμενικη βιζιτα) το 2004.Για το chat ειμαι κατι παραπανω απο θετικη αλλα οποτε μπαινω ειμαι μονη μου . .Εγω επειδη δουλευω στο σπιτι ειμαι συνεχεια στο κομπιουτερ αλλα απο οτι φαινεται οι ωρες ολων μας διαφερουν.Τωρα εχω αυπνια και βραζω ρεβυθια για αυριο.ασχετο . . .
Eλπιδα καλησπερα!και εσυ βραδινη,ε?Θες να μπουμε στο Chat?
γαμωτο παλι σ'εχασα εισαι ακομα εδω? αν μπαινουμε
1:30 ωρα περιπου...αλλα μου βγηκε ο πατος...κοτεψα να παθω καρδια...ελπιδα ετοιμα τα ρεβυθια..κοριτσια ακομη δεν την χαλασα εχει παει 2 κ ειμαι ακομη πιστη....τωρα νανι κ αυριο μια απ τα ιδια μου ευχομαι...
Αχ ρε freedoom κακος συχρονισμος ξανα και λυσσαω να μπω στο chat και δεν βρισκω κανεναν.Αυριο γραψε μου πανω κατω τις ωρες που μπαινεις στο Forum μπας και βρεθουμε . . .Δεν μπορει δεν μπορει καπου θα συναντηθουμε- δεν μπορει ,δεν μπορει στο ιδιο forum ζουμε . . .(κατα το γνωστο ασμα)καληνυχτα σ'οσους μπορουν και κοιμουνται εγω θα βρικολακιασω κι αποψε . .ας ειναι καλα το ταβλι στο internet.
Eλα βρε ελπιδα μου,ειδα οτι ησουνα μεσα χτες αλλα το ειδες λιγο πιο μετα και ειχα φυγει!Θα συχγρονιστουμε σιγουρα,δεν εχω στανταρ ωρες,μπαινω οποτε ξεκλεβω χρονο,θα εχω το νου μου....!Εσυ πως εισαι?Ηθικον?Σου εχει κανει καθολου καλο το φορουμικο συστημα?
Pouka και εγω στο ευχομαι,γερα και δυνατα
και με εμας για συντροφια!
Σημερα πειναω ομως...εχθες επιασε το συστημα...ειμαι με ενα ποτρι γαλα κ ενα κουλουρι....κ ακομη ειναι 1.30..αλλα δεν θα φαω...θα φαω κανενα φρουτο μετα κ γευμα κατα τις 7...για να με κατησει ολη νυχτα...tickeraki πως να βαλω?γιατι ειμαι κ τελιως ασχετη...εχω βρει το εχω φτιαξει αλλα δεν μπορω να το βαλω εδω...
Tωρα σωθηκες..........Και εγω απο τετοια ιδεα δεν εχω.....
Καλη συνεχεια κοντρα στην πεινα....
Koριτσακια μου σημερα ξεκινησα πρωτη μερα μετα απο περιπου ενα μηνα εντονης αρνησης να ακολουθησω καποιο προγραμμα ,και κανωντας τους κρεπατζιδες της γειτονιας μου να θησαυρισουν . .Σημερα μιλησα με την διαιτολογο μου η οποια ειναι και φιλη μου και ηταν μεχρι πριν ενα μηνα 89 κιλα με 1.60 υψος(ναι πεσαμε στην περιπτωση . .)και τωρα ειναι 82 και με
μπριζωνε αντε ξεκινα και οσο τ' αφηνεις χανεις χρονο κτλ και ξεκινησα σημερα εφαγα ενα πορτοκαλι το πρωι και ενα πιατο ρεβυθια τωρα με τυρι φετα σε μεγεθος σπιρτοκουτου.Κιλα δεν ξερω ποσα ειμαι αλλα υπολογιζω να εβαλα κανα κιλο μ'ολες αυτες τις κρεπαλες.,δηλ καπου στα 82 δεν ζυγιζομαι ομως γιατι περιμενω περιοδο και ειμαι υπερβολικα πρησμενη. Ο μεγαλος μου καημος ειναι να καταφερω να ανεβω στον διαδρομο που τον βλεπω και στριβω.Someday my dream will be reality που λεει και ο manu chao αυτα τα λιγα για την ωρα καλη δυναμη σ'ολους μας μακια.
Εισαι τυχερη που εχεις διαδρομο σπιτι,μακαρι να ειχα και εγω αλλα για λογους χωρητικοτητας αυτη τη στιγμη δε γινεται να παρω.Βοηθαει παααααρα πολυ και σπιτι σου εχεις και την ησυχια σου!Αντε,αντε ξεκινα με δεκα λεπτα περπατημα για αρχη,θα δεις διαφορα στο υπογραφω!Γερα!
Ναι οντως πολυ τυχερη που εχεις διαδρομο..εγω με το ζορι χωραω στο σπιτι μου...ειναι μεγαλη ευκολια να μπορεις να γυμναστεις σπιτι ειδικα με διαδρομο...οπως ειπε κ η freedom ξεκινα σιγα σιγα...5 λεπτα μετα 10 κ παει λεγοντας ...βεβαια πριν απ ολα αυτα πρεπει να παρεις ολα εκεινα που εχεις κρεμασμενα επανω...ξεκινα απ αυτο καλυτερα:)