ειλικρινα nantine mou συνονοματη, σοφη -smith -bliss kai ολοι ολοι μου δινετε κουραγιο να συνεχισωωω ...ειστε η πιο γλυκεια μου συνηθεια
Printable View
ειλικρινα nantine mou συνονοματη, σοφη -smith -bliss kai ολοι ολοι μου δινετε κουραγιο να συνεχισωωω ...ειστε η πιο γλυκεια μου συνηθεια
κοριτσια αληθεια δεν πονεσατε?
απο ποσα κιλα και πανω επιτρεπεται ο δακτυλιος?
τι τροφες απαγορευονται μετα? (αν απαγορευονται) γιατι κατι εχω ακουσει οτι δεν κανει να τρως γλυκα
TRICKY_SPIDER ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΟΧΙ ΔΕ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛ ΥΓΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΛΑ Ο ΔΑΧΤΥΛΙΟΣ ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ...
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΣΕ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΕ ΥΨΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΣΟΓΟΝΟΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΔΗΛ 100 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ...
ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ...ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΩ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙΣ .
ΓΛΥΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΑΠΑΓΟΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟΟΟ
Καλημέρα κορίτσια!!!
Του Σωτήρος σήμερα...και νομίζω πως όλες έχουμε ένα λόγο να γιορτάζουμε την σημερινή
μέρα...γιατί κατά κάποιον τρόπο...σωθήκαμε!!!
Χαίρομαι κάθε φορά που μπαίνω στο site και βλέπω ανθρώπους χαρούμενους κι αισιόδοξους!!!
Επιτέλους,βρισκόμαστε ένα βήμα πιό κοντά στο όνειρό μας!!!
Για μερικούς αυτό το όνειρο ίσως φαντάζει γελοίο...για μας όμως που έχουμε ζήσει τόσα χρόνια
μ'αυτό το πρόβλημα...έχει γίνει σκοπός της ζωής μας!!
Να ζήσουμε κι εμείς απαλλαγμένες από αυτά τα κιλά που ταλανίζουν τόσο τη σωματική όσο
και την ψυχική μας υγεία!!!
Καλή δύναμη κορίτσια και να θυμάστε η ζωή μας ανήκει!!!
Κάτω τα κιλά...πάνω η ζωή!!!!
Φιλιά πολλά σε όλες!!!
maryana μου,εγώ μάλλον δε γιορτάζω σήμερα...
Κάποιο λαϊκό άσμα λέει"οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ"
και ο δικός μου αρραβώνας δεν έχει αίσια έκβαση... :(
NATALIA4 ,αυτό με τις τσίχλες δεν το ήξερα...
Φαντάζεσαι χειρουργείο στα καλά καθούμενα;
Tricky_Spider,εγώ πονούσα αρκετά το πρώτο βράδυ της εγχείρησης,
αλλά μη φανταστείς κάτι που δεν αντέχεται...Υπάρχουν και τα παυσίπονα εξάλλου.
Στον πρώτο δακτύλιο πονούσα και κάθε φορά που έτρωγα,αλλά κι αυτό το συνήθισα στην πορεία...
Κανονικά πάντως δεν έχει πόνο ο δακτύλιος.
Όσο για την διατροφή,αφού περάσει το μετεγχειρητικό στάδιο των υγρών και των αλεσμένων,
που ο δικός μου γιατρός το ζητά και μετά από κάθε ρύθμιση του δακτυλίου,
δεν υπάρχουν απαγορεύσεις με την έννοια να τον βλάψεις παρά μόνο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα απώλειας βάρους.
Τα γλυκά,τ'αναψυκτικά,τροφές υψηλές σε θερμίδες γι'αυτό το λόγο συνιστούνται ν'αποφεύγονται...
Μη φανταστείς ότι θα είσαι με ένα διαιτολόγιο στο χέρι...
Κορίτσια κι αγόρια,γερά με τσαμπουκά!
γιατι χρειαστηκες 2 δακτυλιους?
τις τσιχλες απαγορευεται να τις καταπιεις ή να τις μασουλησεις? δεν καταλαβα
Με τον πρώτο είχα πολλά προβλήματα και μετά από τρία χρόνια τον αφαίρεσα κι έβαλα άλλον.
Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ......ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ Η ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ...ΚΑΘΩΤΙ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ........ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΡΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΗΤΑΝ:ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ??ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ....ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ........ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΛΑΣΜΑΝΤΕΝ!!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ...ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.......ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩ ΑΙΜΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑΩ ......ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!
να ρωτησω κατι και για τις τομες? που γινονται? ειναι μεγαλες?
ευχαριστω για τις απαντησεις!
TRICKY MOYY
KATARXHN GIA TIS ΤΣΙΧΛΕΣ ΔΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΗΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ./...ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Η ΤΟΜΗ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΤΡΥΠΙΤΣΕΣ ΜΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΡΟΦΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΦΕΥΓΕΙ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΙΛΑΚΙΑ ΣΠΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΣ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΟΟ
καλησπερα σε ολους!!!
ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΔΡΥΜΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ
ΕΦΑΚΙ ΔΕ ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΗ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ
ΕΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.........ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΝΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΙΧΙ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΠΟΛΥ ΕΤΡΩΓΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΦΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΥΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙΑ ΤΑ ΦΑΓΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΣΤΟΥΜΠΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΛΕΥΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ........Δ ΕΜΠΡΟΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Χαίρομαι πολύ για σένα ,Ναταλάκι μου!Κυρίως για την ανεβασμένη διάθεση που διακρίνω!
Μίλησε μου για τη δυσκολία σου με το νερό...Δεν μπορείς να πιείς όσο είσαι νηστική;Τι ακριβώς σου συμβαίνει;
nadine Μου καλημερα και καλη εβδομαδα
να σαι καλα,.........ειμαι σχετικα ανεβασμενη και φτου φτου ελπιζω να μαι συνεχεια ετσι
το νερο...μου ειπαν απο την τελευταια λιπομετρηση οτι δε εχω πολυ νερο και πρεπει να πινω περισσοτερο
το παλευω πολυ
ας πουμε τρωω στις 8 πρωινο ο γιατρος μου χει πει νερο μετα τις 2 ωρες αφου φαω..δηλ 10 οκ εκει πινω αρκετα ποσο να πιω μεχρι 11 το πολυ που θα φαω το ενδιαμεσο..δε συντονιζονται οι ωρες τα διωρα αν με καταλαβαινεις τι εννοω
επισης αλλο προβλημα που θα το πω σημερα που εχω ραντεβου....ακουβ εδω που λετε οτι εχετε αισθηση φουσκωματος κτλ....εγω δε εχω απλα θα αφω στις 2 το μεσημερι ας πουμε και μεχρι και πολλη ωρα δε εχω αισθηση πεινας
παει κατι λαθος?
αν παθει κατι το δαχτυλιδι ας πουμε ξεχυλωμα κατι οτιδηποτε εγω το νιωθω η πρεπει να το βλεπουν εκεινοι καθε 2 μηνες ας πουμε
ο γιατρος μου ειπε οταν εβγαζα τα ραματα οτι δε μου το εχει σφιξει για να δουμε αν θα προσαρμοσει τωρα που θα παω δε πρεπει να μου το σφιξει κανονικα?
Καλημέρα,Ναταλία
Κατάλαβα ποιό είναι το θέμα σου με το νερό.Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μην επιτρέπεται να πίνεις νερό όποτε θελήσεις,
αλλά το ότι μπορείς να πιεις,πίστεψε με,είναι πολύ σπουδαίο!Εμένα αυτό ήταν το βασικό μου πρόβλημα:
αν έπινα όσο ήμουν νηστική δεν μπορούσα να το κρατήσω(να μη μιλήσω για τον πόνο...)Τέλος πάντων...
Όσο για το θέμα του φουσκώματος,ούτε εγώ το είχα ποτέ...Σημασία έχει που δε νιώθεις πείνα.Τι το θέλεις το φούσκωμα;
Νομίζω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική(ανάλογα με τον οργανισμό,τις οδηγίες του εκάστοτε γιατρού,
την ακριβή θέση του δακτυλίου,το υλικό του κλπ)και δεν είναι δόκιμο να κάνουμε συγκρίσεις ειδικά όταν όλα πάνε καλά...
Απ' ό,τι βλέπω χειρουργήθηκες πριν δύο μήνες περίπου,οπότε σήμερα που θα πας σίγουρα θα κάνεις την πρώτη σου ρύθμιση.
Εγώ την έκανα στις 40 μέρες.Κάπου εκεί γίνεται...Ελπίζω να πάνε όλα καλά!Περιμένω τα επόμενα νέα σου...Φιλάκια!
Παρεπειπτόντως,χρόνια μας πολλά για τις 26 :P Να'μαστε γερές πάνω απ'όλα και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε στην πορεία...
Μαριαννάκι,Σόφη...Πού χαθήκατε,κορίτσια; Όλα καλά;