Κλεό,ενδιαφέρουσα η πρόταση σου,αλλά θα ρέψεις...Quote:
Originally posted by Kleanthis
Εγω λεω ν?αφησετε τους διαξιφισμους και να πλακωθουμε στο σεξ. :)
Δε νομίζεις πως σου πέφτουμε πολλές; ;)
Printable View
Κλεό,ενδιαφέρουσα η πρόταση σου,αλλά θα ρέψεις...Quote:
Δε νομίζεις πως σου πέφτουμε πολλές; ;)
Θλιβερό !!Quote:
Originally posted by stargazer
Κι όταν αρχίζεις να χάνεις, σε κοιτάνε, χαίρεσαι με τον εαυτό σου και ταυτόχρονα αρέσεις πιο πολύ στον φίλο σου τότε τι άλλο να ζητούσες από τη ζωή? :)
Παιδιά ο Kleanthis has a point.....................χαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!! δε θα βρείτε καλύτερη άσκηση........................κάψιμο θερμιδών στο έπακρο.........................μην κοιτάτε τον καιρό και ας φτιάξει η καθεμιά μας τον δικό της καύσωνα.......................!!!!!!!!!!!!! !!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΟΣΟ ΠΑΕΙ) ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ?ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. Stargazer ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ? .ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ?.Α!!!(ΖΩΗ ΤΟ E-MAIL MOY EINAI [email protected]....)ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ
Αγγέλα μου Μ Π Ρ Α ΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! για τα κιλά που έχασες................. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!! και εις κατώτερα.................
Stargazer...............νιώθω ότι ίσως είσαι πολύ πιεσμένος και πολύ πονεμένος για το μάλλον πολύ δικό σου άτομο................ είσαι όμως ταυτόχρονα και θυμωμένος.............ο θυμός σου είναι για τον άνθρωπο σου και το ότι δε δέχεσαι κάποια πράγματα και θεωρείς ότι κάποιος/ α τον προτρέπει σε αδράνια.................. καταλαβαίνω το άγχος σου!!!!!!!! Προσπάθησε να μιλήσεις και να εξωτερικεύσεις την στενοχώρια σου - όχι όμως το θυμό σου - έστω και με λίγο απότομο τρόπο αλλά δείξε και την αγάπη σου κι έτσι ίσως παρακινήσεις και ξεμουδιάσεις τον άνθρωπο σου...............αλλά δείξτο και έμπρακτα........μείνε κοντά του!!!!!!!!!!!!
Τουλάχιστον!Quote:
Originally posted by daBubbleBlue
Θλιβερό !!Quote:
Originally posted by stargazer
Κι όταν αρχίζεις να χάνεις, σε κοιτάνε, χαίρεσαι με τον εαυτό σου και ταυτόχρονα αρέσεις πιο πολύ στον φίλο σου τότε τι άλλο να ζητούσες από τη ζωή? :)
Κι είναι τόσοι πολλοί οι ετερόφωτοι δορυφόροι άλλων μία ολόκληρη ζωή!
Κακά τα ψέμματα!Κυρίως εμείς οι γυναίκες...
Αξιολύπητο!Ζωή άσκοπα ξοδεμένη...
Δεν ξέρω ρε παιδία αλλά μερικές φορές νιώθω πολύ απογοητευμένη και τσαντίζομαι με τον εαυτό μου που με άφησα να φτάσω σε αυτήν την κατάσταση?.κλαίω ?κλαίω και ξανά κλαίω?.ΑΔΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑ
Όχι αδικία!ΕΠΙΛΟΓΗ! Λανθασμένη προφανώς,αλλά ΕΠΙΛΟΓΗ!
Ας μάθουμε ν'αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των όποιων επιλογών μας!
Τώρα κλαις,μετά θα θυμώσεις,μετά θ'αντιδράσεις,μετά θα ελευθερωθείς...
Δε σου επιτίθεμαι,κουκλίτσα μου,απλά είναι η άποψη μου...
Αγγέλα μου γιατί κλαίς πλέον???.............'Εκανες την αρχή.........και κάθε αρχή και δύσκολη..........η Nadine έχει δίκιο, αν και λανθασμένη όλοι κάναμε μια επιλογή αλλά δεν είναι ποτέ αργά για να κάνουμε την σωστή επιλογή................... έχασες τα πρώτα κιλάκια............. δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποδυναμώνεις τον εαυτό σου με το κλάμα ........... τώρα έχει σειρά το πείσμα................. έτσι όπως έχασες τα πρώτα κιλά έτσι θα χάσεις και τα άλλα....μπορεί να δυσκολέψει αλλά ακόμα κι αυτό είναι σημάδι ότι τα καταφέρνεις μια χαρά............ κοίτα να απολαύσεις σ' όλο του το μεγαλείο το καλοκαίρι σου κρατώντας την προσπάθεια σου σταθερή και με πολλά μπάνια χωρίς ντροπές!!!!!!!!
Αγγέλα
Αρχίζω να θυμώνω μαζί σου με όλες τις σελίδες που γέμισες με κρίσεις πανικού αυτού του είδους.
Προσπάθησε σε παρακαλώ να αρχίσεις βάζοντας τα πράγματα σε μια σειρά.
Από όσο έχω καταλάβει, θέλεις ΑΥΡΙΟ - ή και σήμερα το απόγευμα γύρω στις 6:30 να γίνεις η θεά των φετών στους κοιλιακούς ώστε να προλάβεις κατά τις 12 παρά τέταρτο να μπεις στο μάτι του "κολλητού" σου , να έχεις χάσει 30 κιλά και 20 γραμμάρια από τα ψωμάκια, να κάνεις μια επανάληψη των 19 πρώτων ετών στη ζωή σου ζώντας τα αυτή τη φορά ως αδύνατη, να κάνεις τα μπάνια σου φέτος το καλοκαίρι με το XXSMALL μέγεθος στο μπικίνι σου, να ξαναμπείς στο μάτι του κολλητού σου κλπ.
Είσαι εξοργισμένη και καλά κάνεις αλλά μην προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις την αντιστροφή όλων αυτών των αιτιών που σου στέρησαν χαρά και ευτυχία όπως νομίζεις για να "πάρεις το αίμα σου πίσω".
Προσπάθησε να δεις θετικά αυτό που διαπιστώνεις τώρα ώστε να μην επαναληφθεί ποτέ αλλά και για να μάθεις τον εαυτό σου αλλά και το πώς μπορείς να του επιβληθείς.
Μπορούμε να τα κάνουμε και τα 2 !Quote:
Πως γίνεται να κάνεις σεξ και να είσαι υπέρβαρος ή παχύσαρκος , δε γίνεται, δεν γίνεται !!! Δεν υπάρχουν άντρες που να μπορέσουν να σε δουν ερωτικά αν έχεις παραπάνω κιλά? πείτε μου σας παρακαλώ. Τόσα χρόνια το μόνο που βιώνω σε αυτόν τον τομέα είναι απόρριψη και απογοήτευση. Δε λέω φταίω και εγώ γιατί όταν κοιτάω στον καθρέφτη τις περισσότερες φορές αισθάνομαι απαίσια και ξέρω ότι δεν μπορώ να περιμένω τότε από τον άλλο να με ανεβάσει. Αλλά και όταν νιώθω όμορφα με τον εαυτό, έχω χάσει κάποια κιλά και νιώθω περισσότερο υγιής πάλι είναι τόσο δύσκολο να με πλησιάσει κάποιος. Δηλ αν δεν αποκτήσω ποτέ τις τέλειες αναλογίες που βλέπω στα περιοδικά θα μείνω για πάντα μόνη? Και δε μιλάω για το σεξ της μιας βραδιάς που ο άλλος πάει μαζί σου επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, μιλάω για μια σχέση με ουσία και σεξ ,πως το βρίσκουμε αυτό? Έχω βαρεθεί να μου λένε τι καλή κοπέλα και τι καλός άνθρωπος και μαλακίες , αν δεν αδυνατίσω δεν πρόκειται να με δει κανένας ερωτικά !!! Συγνώμη για το ύφος αλλά ειλικρινά νιώθω έξαλλη . Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βρει σύντροφο και ας είναι υπέρβαροι πως το έχουν καταφέρει όμως? μήπως θέλει τεράστια κωλοφαρδία?
κωλοφαρδια οχι γιατι σ'αυτο δεν υστερουμε καλη μου..
Εξαρτάται τι απάντηση θες...Την αλήθεια ή μια καλή κουβέντα να σε ηρεμήσει? Μου είναι πολύ εύκολο να σου πω ότι θα βρεις έναν πολύ καλό και πανέμορφο άνθρωπο να σε αγαπήσει γι' αυτό που είσαι και να σε θέλει πολύ σεξουαλικά αλλά δεν είναι έτσι. Την αλήθεια δε τη λέω γιατί θα με πουν κομπλεξικό. Τελικά καλύτερα να ζεις στο παραμύθι...
Νικο D στο λεω απο τωρα και δεν θα φταιω,αν δεν φυγει το νουμερο που μας το παιζει πετρουλακη-τενια μακρη και τελευταια μελλοντολογος,εγω θα αρχισω να λεω κακα λογακια και δεν ξερω αν κανει.Εγω παντως μια φορα θα το κανω γιατι καταπιεσα αρκετα την φυση μου με το αθλιο αυτο τυπακι.Δινουμε τον αγωνα μας καθημερινα και πεταγεται απο το πουθενα ο ασχετος και καταρακωνει τα κοριτσια(τα αλλα γιατι εγω τον εγω τερμα γραμμενο)