-
yellowtwity ,
πολυ ευστοχο αυτο που ειπες οπως και ολα οσα εγραψε και το nadinακι πιο πανω
μ εχετε αφησει αφονη
ποτε κανεις δεν προκειται να μας δωσει την ετοιμη λυση που ψαχνουμε
ειμαστε εξουθενομενοι απο την προσπαθεια ν αντισταθουμε
προσπαθουμε να κρυψουμε μεσα μας ολα τ αρνητικα
για να μην συνεχισουμε και μεγενθηνουμε μια ασχημη κατασταση
ειμαστε ειρηνοποιοι ολοι μας
ενω εχουμε πολεμο απο μεσα
και το κρυβουμε
θελουμε να βοηθαμε τους γυρω μας αλλα δεν εχουμε ουτε καν τη δυναμη να βοηθησουμε τον εαυτο μας
κι αυτο που βρισκομαστε εδω ειναι επικαλυψη της δειλιας μας να σταθουμε στα ποδια μας
ολοι με λενε θαραλεα αλλα τελικα ανακαλυψα οτι ειμαι πολυ δειλη μα πολυ δειλη
φοβαμαι την καθε μερα καθε πρωι
φοβαμαι το τηλεφωνο που χτυπαει
φοβαμαι
κι ειναι πρωτη φορα που το λεω καπου
-
LSD
Πρίν 2 βδομάδες ήμουν άρρωστη, ήμουν τελείως μπουκωμένη και δεν λειτουργούσε ΚΑΘΟΛΟΥ ή όσφρηση και η γεύση. Είτε έτρωγα σουβλάκι, πίτσα ή σουφλέ σοκολάτας είτε έτρωγα βελανίδια ή πριονίδια το ίδιο και το αυτό μου ήταν. Ξέρεις τι έκανα κάθε βράδυ; Ετρωγα ένα σακουλάκι πατατάκια, μια coca cola και ένα γλυκό όπως κάνω σχεδόν κάθε βράδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενιωσα πραγματικά ότι είμαι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.
Πηγαίνοντας στο ψυχολόγο στο Αιγινήτειο που πάω με έκαναν να καταλάβω ότι αυτά τα τρώω για να νιώσω ασφάλεια. Οποτε άσχετα αν ήμουν άρρωστη και δεν ένιωθα τίποτα την ανάγκη για ασφάλεια την είχα έτσι κι αλλιώς. Γι' αυτό και το έκανα. Αρα πρέπει να δουλέψω γιατί νιώθω τόσο ανασφαλής και να βρώ άλλους διεξόδους.
-
zaira
σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω το εχω κανει αυτο αρρωστη και ακομα και οταν με ποναγε ο λαιμος μου και δεν μπορουσα να καταπιω καλα καλα!
ειναι καλο να ξερεις τι σου φταιει, εμενα μου φταινε πολλα πράγματα (οπως οτι ειμαι πολυ αυστηρη με τους πάντες συμπεριλαμβανομενου κ του εαυτου μου, οτι με επηρεαζει παρα πολυ η γνωμη των αλλων, κλπ) αλλα δεν εχω βρει ακομα ενα τροπο να μην εκτονωνομαι με το φαγητο. Το γυμναστηριο με βοηθαει παρα πολυ, αλλα προφανως δεν ειναι αρκετο.
και εγω ειχα παει παλιοτερα σε ψυχολογο αλλα ''δεν τα βρηκαμε'' και δεν με βοηθησε καθολου, ειναι πολυ καλο να εχεις βρει καποιον που να σε βοηθαει...ελπιζω να δεις συντομα βελτιωση!