Quote:
Originally posted by NADINE
Επειδή εγώ ήμουν στο τσατ κι επειδή η παραπληροφόρηση του είναι ανέντιμη,σας λέω ακριβώς τι έγινε:
Τον καλώ μέσω ποστ κι όταν τελικά έρχεται,τον καλωσορίζουμε(δύο άτομα ήμασταν μέσα),εκείνος βάζει μια χαμογελαστή φατσούλα και μετά του λέω αυτολεξί:"θα ήθελες να συστηθούμε;Εγώ είμαι η Ναταλία".Αυτό ήταν...Μετά από κανα-δυο λεπτά που δεν απάντησε ,λέω"οκ...προφανώς όχι..."και μου λέει το άλλο άτομο να περιμένω γιατί ίσως γράφει αργά...Εξακολουθεί να μη γράφει λέξη και τότε είναι πλέον εμφανές ότι μας περιπαίζει...Οπότε του λέω ότι δεν μπορώ να υποθέσω ότι δεν ξέρει να χειριστεί τον τρόπο λειτουργίας του τσατ(πώς στέλνεται ότι γράφουμε)από τη στιγμή που ήδη έχει στείλει ένα emoticon και ότι προφανώς δεν έχει καμία διάθεση επικοινωνίας,αλλά απλά το διασκεδάζει...Εγώ είπα ότι δεν εκπλήσσομαι από την στάση του και το άλλο άτομο είπε ότι εκείνο απογοητεύεται γιατί δε θα περίμενε κάτι τέτοιο από κάποιον που επέλεξε αυτό το username(είναι τίτλος κάποιου τραγουδιού).Λέξη και πάλι καμία...Όλο αυτό κράτησε κανά τέταρτο,δε θυμάμαι πόσο ακριβώς...Και στο τέλος λέω στο άλλο άτομο "τα κουβαδάκια μας και σ'άλλη παραλία"και βγήκαμε και οι δύο αφήνοντας τον μέσα,αφού βέβαια είχε ενημερωθεί και είχε πάρει και πάλι το χρόνο του ότι αν ήταν να μη συμμετέχει καθόλου εμείς θα βγαίναμε... ...
Καλά, άστο...Μιλάμε για κουβέντα 5'. Δεν ήταν παραπάνω...Είπα ότι είμαι φοιτητής από Αθήνα και δε θέλω να πω το όνομά μου και λοιπά στοιχεία για προσωπικούς λόγους και μετά βλέπω τα κουβαδάκια...Καλά τόσο παράξενο είναι να απαντήσεις 2' μετά? Υπάρχει και σπίτι, τηλέφωνο...Μπορεί κάτι να κάνεις εκείνα τα 2'.