ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
Νιώθω λες και παρακολουθώ αγώνα πινγκ πονγκ!!!!!
Νομίζω αλεξ πως αυτό που μάλλον ενοχλήσε είναι το γεγονός ότι εφόσον υπήρξες παχύσαρκος έχεις μια άποψη που μπορεί να θεωρηθεί "ρατσιστική" για τους παχύσαρκους απο κάποιους. (Ισως και να είσαι βέβαια δεν σε ξέρω για να έχω άποψη) Απο την άλλη πλευρά βέβαια ακριβώς γιατί τα κατάφερες "ουρλιάζεις" ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλοι αρκεί να το πάρουμε αποφαση. Εχεις δικιο εν μέρει.
Τι εννοώ : Ενας παχύσαρκος ή καποιος με διατροφικές διαταραχές όπως πολύ σωστά είπαν και πιο πάνω έχει πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίηθηση και δεν χρειάζεται μαστιγιο. Ομως έχεις 100% δικιο ότι είναι στο χέρι του καθένος. Για αρχή θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι έχει πρόβλημα και μετά να ζητήσει βοήθεια γιατί μόνος του δεν θα τα καταφέρει. Οχι ότι δεν υπάρχουν εξαίρεσεις απλά είναι δύσκολο. Και χρειάζεται βοήθεια και για το συναισθηματικό όσο και για το διατροφικό κομμάτι.
Εαν έχεις προσέξει αρκετα άτομα εδω ΔΕΝ έχουν συνειδητοποιήσει ακομα το πρόβλημα που έχουν. Πως λοιπόν περιμένεις να ακούσουν και μάλιστα να αποδεχτούν αυτά τα οποία λες;
Η γνώμη μου είναι με το μαλακό. Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι θα διαβάσει αυτά που χρειάζεται και θα προχωρήσει.
Οσο για σένα sweet...Κρίνεις έναν άνθρωπο απο την ορθογραφία του;;;;;;;;;;;;;;;; Δούλευα για 2,5 χρόνια σε εναν πασίγνωστο συγγραφέα που έχει πάρει και νόμπελ. Ξέρεις σε τι; Στην ορθογραφία!!!!!!!! Δεν ήξερε να γράψει ούτε το "και" σωστά, το έγραφε κε!!!! Αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει ενας παρα πολύ καλός συγγραφέας, παρόλο που στην αρχή της καριέρας του βρέθηκαν πολλοί που του είπαν ότι αποκλείεται να πετύχει ακριβώς γιατί δεν ξέρει ορθογραφία. Στην ουσία δεν ήξερε σχεδόν να γράφει.
Επίσης επελεξες να πεις στον αλεξ ότι είναι σκληρός και επικριτικός και με έλλειψη κατανόησης απεναντί στους παχύσαρκους και στα άτομα με διατροφικές διαταραχές με το να "του τα χώσεις." Κάνεις ακριβώς δηλαδή ότι σε εκνευρισε στον αλεξ; Ωραίο παράδειγμα επελεξες για να πεις σε κάποιον να σταματήσει κάτι. Μου θυμίζεις τους γονείς που ρίχνουν ένα χαστούκι στα παιδιά τους και τους λένε να μην ξαναβαρέσουν τα άλλα παιδάκια!!!!!!!!!
Τέλος πάντων δικαίωμα στον καθένα να κάνει ότι γουστάρει. Αλλωστε αυτην την εννοια δεν έχει και αυτό το φόρουμ; Την ελεύθερη άποψη και διακίνηση ιδεών ή είναι ιδέα μου;