ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑ.............
Printable View
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑ.............
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ .......
ΟΥΦ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ........
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΕ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΧΟΥΛΟΣ !!
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ!!!!
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ !!!ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!!
ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ !!!!!!!ΕΓΩ ΕΧς ΧΑΣΕΙ 20 ΚΙΛΑ Κ ΠΗΡΑ 5 ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΟΣΑ Σ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ!!!ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ Μ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!
ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΞΕΚΙΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ
ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!
ΦΙΛΙΑ ΖΕΙΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ !! ! ! !
Έτσι είναι,Λόλα μου,έτσι είναι...Quote:
Originally posted by LoL_a
ΖΕΙΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ !! ! ! !
ουφ!δικιο εχετε κοριτσακια μ.ουφ κ ξανα ουφ.
ναταλια ο κωσταντινηδης για τι πραγμα σ ειπε να προσπαθησεις μετα απο ενα χρονο????
γιατι οι ανθρωποι ειναι τοσο σκληροι???
σκεφτομαι πολλες φορες οταν φτασω στα επιθυμητα κιλα πως θα με βλεπουν....κ τελικα παλι θα υπαρχει η ειρωνια κ η κακια.σκεφτομαι εγω τοτε πως θα τους αντιμετωπιζω κ πραγματικα δεν ξερω.την μια λεω...θα τους αγνοω(δεν θα ειμαι ικανοποιημενη ομως)κ την αλλη θα φερθω οπως εκεινοι π με εχουν ενοχλησει πειραξει πληγωσει εκνευρισει αρκετες φορες οι οσες για να μ μεινουν τελοσπαντων...αλλα δεν θελω να πεσω στο επιπεδο τους.δεν θελω να τους αφησω ομως ετσι.απλα δεν μπορω.γιατι αυτα π εχω μεσα μ δεν φευγουν κ δεν ξερω τι να κανω...............!κ ειναι πολλες οι φορες π νομιζω πως μονο αν κανω το ιδιο θα μ φυγουν,θα το ξεπερασω.
εσεις τι λετε????ξερω πως δεν θα συμφωνησετε με το τελευταιο αλλα τι να κανω με αυτα π κουβαλαω γι αυτους τους ανθρωπους???γιατι την δικια τους ασχημια την κουβαλαω εγω μεσα μ κ με πνιγει.κ σε οσους κ αν μιλησω δεν θα φυγει.μονο αν κανω αυτους τους ανθρωπους να καταλαβουν....!να μιλησω μαζι τους???ισως καταλαβουν εκεινη την στιγμη αλλα μετα θα κανουν παλι τα ιδια σε αλλα ατομα.το ξερω.ξερω πως δεν μπορω να αλλαξω τον ασχημο κοσμο αλλα τι να κανω πια?
Η καλύτερη λύση είναι νομίζω να τους αγνοείς διότι σε επηρρεάζουν αρνητικά και σε αποσπούν από το στόχο σου. Ο καθένας κουβαλάει το δικό του σταυρό χωρίς όμως αύτό να σημαίνει ότι μπορεί να βγάζει τα κόμπλεξ και τα προβλήματά του στους άλλους. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα όσο κι αν τους εξηγείς πώς νιώθεις, πώς θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται. Εγώ το δοκίμασα και διαπίστωσα ότι τις περισσότερες φορές χάνω τον καιρό μου. Έχουν την τάση να παρεξηγούν και δε δείχνουν κατανόηση. Το να μπεις στην ψυχολογία του άλλου και να δεις μέσα από τα μάτια του είναι δύσκολο κι εκείνοι προτιμούν τη εύκολη λύση. Μην αναρωτιέσαι λοιπόν πώς θα αλλάξεις τους άλλους. ʼλλαξε εσύ τη συμπεριφορά σου απέναντί τους για να θωρακίσεις τον εαυτό σου.
επιτελους!!!!!!!!με πηρανε τηλ απο το ριο κ μ εδωσαν ημερομηνια για τον ιουλιο!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥς!!!!!!!!!!!!ει μαι τοσο μα τοσο χαρουμενη!!!!το μονο π με προβληματησε ειναι η επεμβαση π μ ειπαν οτι θα κανω.χολοπαγκρεατικη κατι....!το γνωστο σε ολους by pass.δεν σκεφτομουν με τιποτα οτι θα μ ελεγαν να κανω αυτη την επεμβαση.κ ενταξει..καπως μ ηρθε..!!!περιμενα οτι θα εκανα την sleeve.η αλλη π μ ειπαν οτι θα κανω εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολη κ γενικοτερα εχω δει καποιους π δεν εχει παει καλα κ οι περισσοτεροι εχουν ενα χρωμα παραξενο στο προσωπο τους.ωχρο?κιτρινο?του νεκρου???καπως ετσι.αφηστε π παιρνουν για την υπολοιπη ζωη τους χαπια κ αλλα...!
ρωτησα αν μπορω να αλλαξω την επεμβαση κ να μιλησω στον γιατρο κ μ ειπαν οχι γιατι δεν αλλαζει κατι.με τα κιλα π ειμαι φανταζοντε πως σε 7 μηνες θα εχω παρει κ αλλα κ γι΄άυτο κ αυτη η επεμβαση.της ειπα αν εχω χασει 25κιλα μπορει να αλλαξει η επεμβαση?κ μ ειπε πως οταν παω τοτε π μ ειπαν κ εχει αλλαξει κατι με το βαρος μ θα συζητησω με τον γιατρο κ ισως αλλαξει κατι αν βεβαια εχω χασει καποια ικανοποιητικα κιλα απο οτι καταλαβα.
εσεις τι λετε για ολα αυτα βρε παιδια???εχω αγχος.
Eγώ, χωρίς να έχω εμπειρία απο τέτοια επέμβαση και χωρίς ν'αντιμετωπίζω πρόβλημα παχυσαρκίας,θα σου πω πως η ομάδα του κου Καλφαρέντζου στο Ρίο, είναι από τις καλύτερες!Έχουν αρκετά μεγάλη εμπειρία και κάνουν μια μεθοδική και επιστημονικά άρτια προσπάθεια.
Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία! :)
ποσα κιλα εισαι τωρα βανιλια και με τι υψος?
ειμαι 1.72 κ 132 κιλα.
μιλησα με μια φιλη μ π της ειχαν πει οτι θα κανει την ιδια επεμβαση με εμενα κ εχασε 20κιλα μονη της πριν την επεμβαση κ τελικα ο γιατρος αναγκαστηκε να της κανει την sleeve.ηταν 147κιλα κ πηγε 127.εγω ειμαι 132 κ αν χασω τα 20 θα ειμαι 112.οποτε μια χαρα.η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
θα τα χασω!!!πρεπει!
οταν ξαναμπω εδω θα εχω ορισει κ ημερομηνια με τον διαιτολογο μ π θα αρχισω διαιτα.
τελος.
θελω να αλλαξουν πολλα...!θελω να αλλαξω κ εγω.
φιλια....
βανιλια
ειμαι της γνωμης, αν εχεις αμφιβολια για την επεμβαση να παρεις κι αλλη γνωμη εστω κι αν ο γιατρος που εχεις ειναι καλος και διασημος.
ξερω κοπελα που ξεκινησε με κιλα περισσοτερα απο τα δικα σου, εκανε σλιβ και ειναι πολυ ευχαριστημενη απο την πορεια της.(για να μη πω ποσους ξερω με κιλα περισσοτερααπο τα δικα σου που εκαναν δακτυλιο..
αξιζει ο κοπος να το ψαξεις για να σου φυγει η αμφιβολια πιστευω ειτε χασεις κιλα ειτε οχι.
κιαλλη μια ερωτηση. τα 132 ειναι τα πολλα σου κιλα η εχεις βρεθει παραπανω κι ειναι κιλα μετα απο διαιτα?
vanilia μου,συμφωνώ με την sweet.Ψάξ'το καλά πριν το αποφασίσεις!Έχεις ακόμα χρόνο μπροστά σου.
Ψάξε κι άλλους γιατρούς κι άλλες μεθόδους,αν δεν πιστεύεις ότι αυτή είναι η λύση σου.
Ξέρω πως περίμενες πολύ καιρό για τη στιγμή αυτή και θέλεις να αφεθείς στα χέρια του...
Δε θέλω να σε ταράξω ,αν αυτό αποφάσισες,
απλά θέλω να σου πω κάτι που μου είπε μια φίλη μου και με βοήθησε πολύ σε μια παρόμοια περίπτωση:
Μην κάνεις τίποτα αν η ίδια δεν πιστεύεις απόλυτα σ'αυτό ότι θα πετύχει!
Μην πας για χειρουργείο με μισή καρδιά γιατί το κομμάτι της πίστης που σου λείπει είναι κομμάτι θετικής ενέργειας που χρειάζεσαι.
Ίσως αυτή σου η αμφιβολία να είναι μια προειδοποίηση,που δεν πρέπει να παραβλέψεις!Καλή τύχη σε ό,τι κι αν αποφασίσεις!Φιλιά!
καλησπερα μετα απο τοοοοοσο καιρο!!!!
ειχα ενα προβλημα με το λαπτοπ δουλεια πολυ ολα αυτα τις τελευταιες μερες....ε κ χαθηκα.
εκλεισα ραντεβου με τον διαιτολογο μ κ τ ειπα οτι θελω να περασουν οι γιορτες για να αρχισω΄΄διατροφη" οπως θελω να το λεω εγω!!!κ ετσι εγινε.δεν ειμαι σε φαση να αρχισω τωρα γιατι δεν θελω.θα ξεκινησω γυρω στις 6 γεναρη για 15 κιλα π θελω να χασω κ μετα να μπω σε συντηρηση...!!!
να διευκρινησω οτι τα περισσοτερα κιλα π εχω φτασει ειναι 142 κ σημερα ειμαι 135!!!!
την σλιβ θα κανω ετσι κ αλλιως οποτε δεν ανησυχω...!
Vanilia καλημέρα!
Πολύ χαίρομαι όταν μαθαίνω για κάποιον που αποφασίζει να ξεκινήσει διατροφή και μάλιστα μια τόσο καλή περίοδο δηλ. μετά τις γιορτές. Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια των γιορών είναι πολύ δύσκολο να τηρήσει κανείς τη διατροφή του. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καταναλώνει με μέτρο τις διάφορες λιχουδιές. Στην περίπτωση όμως του βουλιμικού αυτό μοιάζει ακατόρθωτο, πόσο μάλλον όταν περνά αρκετές ώρες στο σπίτι ή σε επισκέψεις, τραπέζια κ.τ.λ.
Θυμάμαι ότι πέρσι τα Χριστούγεννα είχα κάνει από τα πρώτα μου τερατώδη βουλιμικά. Πώς μπορείς δηλαδή να σταματήσεις μετά το πρώτο μελομακάρονο όταν σου'ρχεται να φας άλλα 5?
Δύσκολοι καιροί για βουλιμικούς...